Yağmur Yağış Dinlemem Giderim _ İStavrit Avı :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Ersin1903 tarafından paylaşıldı.

1. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    Evet MUstafa bey yazdıklarım doğrudur, başta çapari olmak üzere bütün olta takımlarımı kendim hazırlarım.... Normal fiyatlardaki hazır aldığınız çaparilerde bu kadar verim almanız benim fikrimce imkansız, çünkü maliyeti düşürmek için kalitesiz malzeme kullanıyorlar genelde hazır çaparilerde... Bu tarz ince takımlarda zaiyat vermeden çalışabilmeniz için atış tekniğinizin düzgün olması ve gereğinden fazla güçle kamışa ve takıma yüklenmemeniz gerekir... Eğer birgün birlikte avlanma fırsatımız olursa bu yazdıklarımın canlı şahidi olabilirsiniz :)
    Takımın bedeninde kullandığım misina markası "0,18mm Powerline Ultra Premium", bundan daha önceki bir avımda bu misinanın 0,16mm ile de 100 gr kurşunla çalıştım onda da verim aldım ama takımı patlattım çünkü atış sırasında makine sarım teli kapandı :) köstek içinde 0,10mm krokodil markalı çile misina kullanıyorum kaliteli değil ama işimi görüyor sonuçta :thumb:
    Daha güzelleri size rastgelsin...