YAKALIYCAM DEDİM YAKALADIM :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Masse tarafından paylaşıldı.

1. sefa4134

sefa4134 sefa

En İyi Avı:
    2,45 Gr Sazan , 56 cm Turna
    Kerem verdiğin bilgiler için teşekkürler , bende göztepedeyim buaralar arkadaşlarla düşünüyoruz kadıköy gelmeyi gece yide orda geçirmeyi ama geceleri orda izin olurmu yada ortam nasıl olur bilmiyoruz. onu araştıryorum

Rast gele , bol şans

2. Masse

Masse KEREM

Favori Kamış:
    Discovery Fishing Team Surf Voyager - 4.20 m (100-250 gr)
    Favori Makine:
    Discovery DFT Mercury EFA 5000-Misinam Shimano Technium Surf 0,35mm
    En İyi Avı:
    39 cm Eşkina 32 cm Lüfer 23 adet Sarıkanat :)
    Merhaba Sefa kardeşim :)
    Bir faydam dokunduysa bundan memnun olurum,gece gündüz her zaman balık tutabilirsin bir yasak yok ,gece 12 den sonra sessizleşmeye başlar yavaş yavaş ,gece gideceksen yanında mutlaka bir arkadaşın olsun muhabbet olmadan gece vakit geçmez :) Geceleyin ne kadar verimli olur onu tam bilemiyorum genelde en geç güneş battıktan sonra balık kesiyor,en iyi avlanma zamanı ya sabah erken saatler yada ikindiden akşama kadar olan zaman dilimi en iyi avı veriyor , tavsiyem vaktin varsa ikindiden akşama kadar olan kısımda gitmen ,eğer gidersen forumda paylaş kardeşim av raporunu ve resimlerini iyi avlar dilerim,rast gelsin kardeşim :)

3. ANIL TEKKES

ANIL TEKKES anıl tekkes

Favori Kamış:
    Okuma Carbonite Car-s 3.90 mt Kamış
    Favori Makine:
    AVENGER AV-65b
    En İyi Avı:
    8 kg Kefal - 4 Kg. İstavrit
    Kerem abi selamlar yaklaşık bir kaç gün önce bende kefal avına gelmiştim turyol iskelesinin orada avlanıyorum ben senin tarafa bakmaya gelmiştim selamlaşmıştık hatırlarmısın bilmem. Abi kıbrıs atıyorum ben geceleri balıkları yemledikten sonra sence su üstü atmam mı yanlış yoksa gece avlanmam mı.

Geçen sabah 7 gibi turyol iskelesinde 5 dk da 2 tane 30 cm boylarında kefal avladım ama kovuldum sonra :))

4. Masse

Masse KEREM

Favori Kamış:
    Discovery Fishing Team Surf Voyager - 4.20 m (100-250 gr)
    Favori Makine:
    Discovery DFT Mercury EFA 5000-Misinam Shimano Technium Surf 0,35mm
    En İyi Avı:
    39 cm Eşkina 32 cm Lüfer 23 adet Sarıkanat :)
    Anıl kardeşim selam sabah ve ikindiden sonra kefal için avlanman daha iyi olur ,bazen akşam saatlerinde 7 gibi su üstü yaptığıda oluyor ,ama ben genellikle dip takımı ile avlanıyorum ,yani hava çok güneşli ve deniz durgunsa balıklar görünüyorsa su üstü denenir ,ama dalgalı ve bulutlu havalarda her zaman dip takımı rast gelsin kardeşim :)

5. ANIL TEKKES

ANIL TEKKES anıl tekkes

Favori Kamış:
    Okuma Carbonite Car-s 3.90 mt Kamış
    Favori Makine:
    AVENGER AV-65b
    En İyi Avı:
    8 kg Kefal - 4 Kg. İstavrit
    Ben neredeyse sürekli su üstü yapıyordum bilgilendirme için teşekkür ederim kerem abi iğnelerim ise 6 numara kıbrısta ve dip takımında 6 numara kullanıyorum iyimidir sence abi. Eğer yok şunu şöyle yap dersen şunları kullan dersen yarın balık için birşeyler almaya gidebilirim zaten kamışlarım tamirde yüzüklerini değiştiriyorum.