Yanakları ala ala bir TROFE gökkuşagı daha..

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında balıkçı44 tarafından paylaşıldı.

1. balıkçı44

balıkçı44 erkan

En İyi Avı:
    sazan 8 kg alabalık 3.50 kg
    TŞK LER EKSİK DAHA BÜYÜKLERİ SENİNLE OLSUN LEVENT ABİ SENİN İMKLANLARIN ÇOK GÜZEL HEM ALABALIK HEM TURNA HEM SAZAN HER ZEVKİ YETERİNCE TAT ABİ EN İYİSİ :)

2. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Tebrikler muhteşem bir alabalık almışsınız.
    Geçen haftaya kadar bende Malatya'da askerdim.
    Komutanlarımdan avlandığınız bölgenin bereketini, o meşhur 3,5- 4 kiloluk alaları duysam da, uzaklığı nedeni ile cesaret edemeyip o bölgeye gelemedim.
    En fazla uzaklaşabildiğim yer sürgü barajı idi.
    Orada da alabalık ile tanışma fırsatım maalesef olmadı, saldığımız aynalı sazan ve orada sarı balık diye geçen türlerle yetindik ... :)
    Daha büyük rekorlarla, güzel ve bereketli alalarınızın devamını dilerim.
    Rast gelsin... :) :)

3. balıkçı44

balıkçı44 erkan

En İyi Avı:
    fatih keşke tanışmış olsaydık bi hafta sonu beraber gidebirdik belki. yolun düşerse tekrardan buralara gidelim kardeş bu arada çok geçmiş olsun..

4. balıkçı44

balıkçı44 erkan

En İyi Avı:
    fatih keşke tanışmış olsaydık bi hafta sonu beraber gidebirdik belki. yolun düşerse tekrardan buralara gidelim kardeş bu arada çok geçmiş olsun..

5. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Teşekkürler.Askerlik sayesinde tanıma fırsatım oldu Malatya'yı ve halkını çok sevdim. :)
    Bundan sonra biraz zor ama hayat bu, bir gün yolum düşerse bende isterim avlanmayı.
    Başarılı avlarının devamını dilerim... :)

6. gümüş06

gümüş06 Ahmet YABACI

bu güzel balığı ve tutanı kutlamamak olmaz.tebrikler.

7. balıkçı44

balıkçı44 erkan

En İyi Avı:
    sagolun çok daha büyükleri oltanızdan eksik olmasın..

8. canavar72

canavar72 Mustafa

Favori Kamış:
    Shakespeare® Ugly Stik Lite 2 mt
    Favori Makine:
    Shimano Solstace 2500 FD
    En İyi Avı:
    1 m.t,7,5 k.g Turna :)
    Erkan kardeş alaskada ki somonlardan farkı yok maaşallah,ne zevkli olmuştur onu çekmek :) Tebrikler

9. balıkçı44

balıkçı44 erkan

En İyi Avı:
    **** gercekten çok güzel çekmesi daha büyükleri sizinle olsun

10. erdemutuk

erdemutuk Armağan

Favori Kamış:
    Penn regiment,ShakespeareUglyStikCustom
    Favori Makine:
    Penn Conflict,DAMQickRetro,SproZALTARCXS
    Erkan kardeşim tebikler, çok güzel av olmuş, emeğine, bileğine sağlık.
    10 yıl kadar Elazığ'da yaşadım. Elazığ ve Malatyanın güzel insanları ile birlikte güzel anılarımız ve güzel avlarımız oldu. Hala görüşüyoruz hepsi ile.
    Sağlık ve muhabbetle kalman dileklerimle.
    Rastgelsin.

11. balıkçı44

balıkçı44 erkan

En İyi Avı:

12. carsireis

carsireis Alper

Abicim bende Mlatyadan alper yeni kayıt oldum alabalık avına gitmeyi düşünüyorum yardımcı olabilir misin ?

13. carsireis

carsireis Alper

Abicim Bende Malatyadan alper yeni kayıt oldum bu foruma alabalık avlamayı düşünüyorum yardımcı olabilir misin.?

14. tercan44

tercan44 Mustafa

En İyi Avı:
    7 kg Sazan
    Erkan hocam, seni ve arkadaşlarını tebrik ederim. Hoşça vakit geçirmişsiniz ve çok güzel bir trofe almışsınız.

Ben de Malatyalıyım. Van'da görev yapmaktayım. Birkaç gün evvel Malatya'daydım. Ambarcık'a sazan avına gittik. 9 adet sazan aldık. En güzeli de 9 ve 13 yaşlarındaki yiğenlerimizi de balığa götürdük ve aynı heyecanı onlara da tattırdık...

Sonraki balık avı için yine aynı ekiple Keban (Deregezen köyü karşısı) taraflarına gitmeye niyetlendik ama nasip olmadı. Yine aynı mekana sazana gittik. Büyükçe bir trofe sazan tecrübesizliğimizden istifade ederek olta takımımızı ve aparatlarını barajın sularına aldı götürdü. Sonrasında tedbirli olduysak da aynı büyüklükte sazanla karşılaşamadık.

Ama aklımızda hep alabalık kaldı. İnşallah bu yıl bir kez daha Malatya'ya gelebilirsem alabalık için Keban yollarına düşeceğiz. En güzel balıklar oltanıza vursun hemşehrim. Selametle...

15. fuatk44

fuatk44 fuat

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    shimano
    En İyi Avı:
    sazan 8 kg
    Tebrikler

Aranıza yeni katıldım.Balık avında baya bir amatör sayılırım.Şuan Kahramanmaraşta görevdeyim agustos ayında nasipse memlekete izine geleceğim Malatya da karakaya barajına çok gittim.Ama alabalık avına hiç gitmedim.Maraşta yeni yeni bu deneyimi tadıyorum.Alabalık avı tadı çok farklıymış gerçekten.Malatya da av arkadaşlarım hiç kalmadı.Sizinle tanışmak deneyimlerinizden yararlanarak bir av günü yaşamak isterim.Tabi gurubunuzda banada yer ayırısanız.mrsparkle

16. balıkçı44

balıkçı44 erkan

En İyi Avı:
    alper özelden yazdım sana cevap verirsen gidebiliriz mustafa abi bi dahaki sefere acısını cıkartırsanız *** yapabilecegimiz birşey olursa yazmanız yeter fuat bey en güzel alabalık avlaklarının tam içindesiniz gökkuşagı degil ama mercan alasında maraş kadar güzel bir yer yoktur malatyaya geldiginizde yazmanız yeterli olacaktır..

17. fuatk44

fuatk44 fuat

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    shimano
    En İyi Avı:
    sazan 8 kg
    cvp

Teşekkür ederim ***. Malatya ya Ağustos ayında geleceğim,geldiğimde yazarım.Şimdiden ras gelsin.

18. tercan44

tercan44 Mustafa

En İyi Avı:
    7 kg Sazan
    Erkan kardeşim teşekkür ederim. İnşallah Malatya'da olduğum vakit sizlerle tanışmak isterim.

Şu anda Van'daki avlaklarda devam edeceğim. Selametle...