Özcan sende bendensin kurbağayı görsem yolumu değiştirirm öyle bir fobim var biri tutsad yemem artık ne kanı ne kurbağası abicim. bir daha göle bile uğramam denizden babam çıksa yerim insanın kısmetinde yoksa dayak bile yiyemiyor.
verilmiş bilgileri yöntemleri dikkatle okumaya ve takip etmeye çalışıyorum paylaşımlar için teşekkür ederim, ben tatlı su avcısı değilim fakat kavonoz içerisinde eşşek arısı kozası diye satılan bir yem var karaköydeki büyük balıkçı malzemecilerinde hemen hemen hepsinde bulunan bir ürün, ne kokusu ne kanı var, bu tarz balıkları avlamayı benim gibi bilmeyenler yada tecrübesi olmayanlar için çok ideal bir yem ben bu yem ile iki defa yayın balığını klasik dip takımı ile almıştım bilginiz olsun, bu yemede dayanamıyor bu balık
çook güzel teknik hocam güzel bir teknik hem koku hem titreşim.. ilk fırsatta denemek istiyorumm.. kullandığın sistemi de anlatırsan çook faydalı olacak.. dip mi şamandıralı mı? iğne cinsi? teşşekkürler
Şimdik öncelik olarak herkese merhaba. Gölde yayın tutmaya gittik,arkadaşın tavsiyesi çok güzel,ha ben kurbağa elleyemem diyorsanız kanla filan uğrşamam diyorsanız ozaman yanınıza yarım kilo iri doğranmış karaciğer zarı çıkarılmadan tabi,yada tavuk ciğeri ama biraz yumaşak olduğundan kolayca iğneden çıkabilir,bu yüzden karaciğer daha uygun,aslında yayın için en iedal yem karasülük hem doğasında mevcut bir sürüngen olduğundan daha çabuk netice alına bilir,yapmış olduğum tecrübelerde en iyi sonucu solucan,karasülük ve karaciğer vermektedir,bu üç yem çeşidi ile büyük boy yayın alınacağı kesin denemekte fayda var diye düşünüyorum ama kurbağa olayıda güzel bir fikir tabi,tabiatı gereği yayın balığı bulundu ortamda çevresinde ne varsa yeme lüksüne sahip,tam bir canavr aslında bu balık,tutmasıda bir okadar zevkli,ancak tutuğunumuz ufak balıkları geri salar isek bir sonraki avımız daha verimli olacağı kesin avrupada insanlar balıkları zev için tutup salıyorlar netice olarak bir sonraki avları her zaman daha verimli ve büyük avlar oluyor,herkese hayırlı avlar.
Gittiğiniz Yerdeki Yayinin Büyüklüğüne Bağli Olarak Değişir Iğne Numaralari Siz Yayin Avina Gidecekseniz Yaninizda 1-2 Numara Iğne Kesinlikle Bulundurun.
Merhaba arkadaşlar. burda yayın için verilen yem örneklerini okudum ve kanlı sünger dışındakileri uygulamışlığım vardır... kurbağayı gece bağlamada kullanıyoruz daha çok.. karasülük ise yayın avında en çok kullandığımız yem (tabi bulabilirsek) ama arkadaşın tavsiyesini mutlaka uygulayacağım.. çok ilginç buldum ve başarı oranının yüksek olacağını tahmin ediyorum... ayrıca benim tecrübem ise yayın balığı ne bulsa yer onun için yem çokta önemli değil... turna avlar gibi kaşıkla bile avlıyoruz yayını (gerçi ben hiç tutmadım çünkü at-çek bana göre sıkıcı geliyor)