..:: Yayın avı::..

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında fubo tarafından paylaşıldı.

1. fubo

fubo

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    5 kilo turna
    önceleikle teşekür ederim bu yakaladığımız yer rhon nehri ismini yanlışda biliyor olabilirim burda kesinlikle olta balıkçılığı yapacak kişi kart çıkarmakla zorunludur bu kart günlük haftalık aylık yada senelikdir tek olta 2 olta 4 olta diye atacağın olta sayısı kartın ücretini belirler bu kart alındığı zamanda heryerde tutlmaz fransanın belirli bölgelerinde ve devletin olan yerlerde özel göller için göl sahiplerinin cluplerine katılıp ayrı bir kart çıkartıp aidat ödemek gerekli...burda insanlar7 den 70 balıkçı değebilirim herkez bu işle uğraşıyor ama tamamen zevk için yakalanan bir çok balık akşam eve dönerken bırakılıp suya bırakılıp gidiliyor sazan için sezon hiç kapanmıyor ama dişli balıklar için sadece yumurtlama zamannı sezon kapanıyor eğer bu dönemde yaklayıp suya bırakmassan büyük cezalar seni bekliyor demektir direk katliamdan sayılıyor ağ zaten hiç atılmıyor ticari amaçla bile yasak balıkçılık yapmak isteyenler bildiğim kadarıyla çiftliklerde yetiştiriliyor bu nedenle balıklar bol ve iri sayılabilecek boyutlarda ayrıca gece avlanmak için ekstra ücret ödeniyor ve bu gece avında sazan harici av yapılamıyor benim bildiklerim bukadar :)

2. slimselim

slimselim

Favori Kamış:
    Tarzan Zıpkın , Albastar olta Rambo bıçağım Fotoğraf makinam
    En İyi Avı:
    2 kg aynalı sazan 1.5 kg RusKefali
    CAnavarlar güzel TEbrikler.

3. zikareis

zikareis

Favori Kamış:
    GS-90 GS-20 daiwa DAM 340 makineler.3.25 daiwa-2.70 sportekx-3. mıtchell-kamış 90'lık fransıs zıpkın
    En İyi Avı:
    7 kilo yayın B.çekmeçede ve resimdeki üç kiloluk kalkan
    tolga kardeş tebrikler güzel yayınlar güzel bilgilendirmen için teşşekürler balık boluğunun nedeni belli bizde küçüçük göletlerde bile ağalar var kamış atacak yer yok yani kısaca daha balık büyümeye fırsat bulmada kendisini ağan içinde buluyor ve barajlar göller ırmaklarımız derelerimiz boş daha bilincli oluruz inşallah
    herkese rast gelsin:( :confused:

4. LÜFERCİ

LÜFERCİ serkan

bence süper bir av tebrikler

5. tebrikler

tebrikler tolga güzel ve bereketli gecmis ben almanyadan katiliyorum buradada av yapabilmen icin özel avlanma kagidi cikariyorsun fakat yakaladigin baliklari sene icin de bir deftere boy,kilo,cins olmak üzere kaydediyorsun ve yakaladigin baliklari topluca sene sonu kagidi aldigin mercilere gösteriyorsun ve tutugun baliklarin ücretini ayri ödüyorsun .fransada da öyleyse yani deftere kayd edip yakaladigin baliklari sene sonu ücretini ekstradan ödüyorsan baliklar pahaliya gelmesin diye mi suya saldin.öyle olmasa benim düsün cem birakmazdin gibime geliyor sen komsulara ,arkadaslara,akrabalara dagittin da alan olmadimi yani.evet arkadaslar anliyacaginiz almanyada av yapmak isterseniz ilk önce balik yakalamak icin(Angel Schein)balik yakalama izni cikartiyorsun tabi ücreti bir ayligin 3 te biri belkide daha fazlasi birde yakaladigin baliklari deftere yaziyorsun sene sonu ayri ödüyorsunuz tuttuklarinizin yakaladiklarinizi yazmadan ayrilirsaniz avlak yerin den yakalandiginiz da da cezayi islem görüyorsunuz saygilar.eline emegine saglik paylasimlar icin tesekkürler rast gele

6. fubo

fubo

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    5 kilo turna
    öncelikle teşekür ederim burda öğle bir defter yok ben hiç duymadım hatta özel göllerde bile yok balığı bırakma işine gelince bir kaç kişiyi çağardık gelin alın diye bir arkadaş geldi balığın boyutlarını görünce korktu ve istemedi okadar büyük üç balığı tek başıma yiyemiyceğim için suya iade edildi....

Son düzenleme: 6 Ekim 2007
  7. mrcprz

mrcprz

Favori Kamış:
    D.A.M. 665 FD makina,SHAKSPEARE Potenza kamış.
    En İyi Avı:
    Yayın 4,80 kg Sakarya-Osmaneli
    birader elinize sağlık.yayının hasını tuutmuşsunuz elinize sağlık....

8. webokur

webokur cihangir

özlemişim tadını. ahhh.ahh. eline sağlık güzel bir av olmuş.. :) resmen tahrik oldum.

9. lady2407

lady2407

Süper yayınlar bravo...

10. fubo

fubo

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    5 kilo turna
    arkadaşlar teşekürler fatih usta söğleseydin birini sana verebilirdim:D zaten ikisini geri suya bıraktık

11. akif

akif AKİF

Favori Kamış:
    SADECE DİP OLTASI
    En İyi Avı:
    SAZAN 7.5 KG
    yayınlar çok güzel kardeş eline sağlık