Yayın Avında Kurbağanın Oltaya Takılışı

Konu, 'Yemler ve Yemleme' kısmında balıkların_efendisi tarafından paylaşıldı.

1. j0ker

j0ker Süleyman

Biz genelde bacağından takıyoruz.

2. matti

matti murat

nerden bulucaz abi bu hindi ciğerini??

3. LapinCash

LapinCash

Yılbaşını bekle abi yılbaşında bol bol toplarsın buzluğa atarsın :D

4. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Söz konusu kurbağanın yayının otopsi sonucu,yedikten sonraki hali nereden takarsan tak sonuç bu:)

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme: 21 Ekim 2010
  5. yakup

yakup Yakup

Favori Kamış:
    Elime hangisi gelmişse
    Favori Makine:
    Hangisi takılmışsa
    En İyi Avı:
    Daha değil
    Bizim sevimcimiz= Yakalanan balık
    Başkalarının üzüntüsü= Kancaya takılarak türlü eziyetlere maruz bırakılan kurbağa!

(İmzam= Bizim sevincimiz başkalarının üzüntüsü olmasın!

Değil canlı balık, solucan dahi kullanmayan birisi olarak pek bana göre olmayan bir avlanma şekli.

(Not: Beraber avlandığımız arkadaşlarım zaman zaman canlı yem kullanıyor. Buna itirazım yok ama ben kullanmıyorum, yanlış anlaşılmasın.)

6. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Tabi Yakup bey inşallah yakaladığınız balığı da olabildiğince eziyetsiz çekip tekrar bırakıyorsunuzdur,her yiğidin bir yoğurt yemesi vardır saygı duyarım bu resim fikri olmayan bu işe yeni başlayanlar içindi hem hayal güçlerini zorlamak ve gerçeklerle tanışmak açısından.Tabi ki burada hepimiz amatör balıkçılıkla uğraştığımız için tuttuğumuz balıkları temizliyoruz bu kadarcık da olsun bilmeyenlere görsel bir ders vermek acısından;) üniversiteleri düşünürsek tıp öğrencilerinin otopsi sırasında işi daha da zor:) anlamışssınızdır umarım demek istediğimi.Hatta eminim ki herkes yakaladığı balığı temizlemesini biliyordur burada ama her nedense balığın tutulduğu suyuna bağlı bazen pişirdikten sonra etine sinen bir koku olduğunu söylerler balık isterse kömür ocağından çıksın pullarını temizledikten sonra bıçağın keskin tarafıyla her iki tarafını da o siyahlık çıkana kadar kazınınca hiçbir kokunun kalmadığını bilmek balığın etine değilde kokunun derisine sindini bilebilmek kadar basittir...Hiçbirşey yalnış anlaşılmadı en azından benim tarafımdan:) burası belli ölçülerde sınırı aşmamak şartıyla özgür bir tartışma platformudur rastgele der saygılarımı sunarım.

Son düzenleme: 21 Ekim 2010
  7. yakup

yakup Yakup

Favori Kamış:
    Elime hangisi gelmişse
    Favori Makine:
    Hangisi takılmışsa
    En İyi Avı:
    Daha değil

İyi de ben sizin resminizle alakalı bir eleştride bulunmadım ki.

Kaldı ki canlı kurbağa veya canlı yem kullanılmasına da bir şey demedim.

Sadece bu yöntemlerin bana uymadığını ve kullanamayacağımı söyledim. Sanırım yazımı kendinize bir eleştiri olarak yanlış algılamışsınız.

8. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    İyi ya işte farkındaysanız bende sizi tebrik etmişim ne var bunda

Son düzenleme: 22 Ekim 2010
  9. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    Kamış:Linaffe,Captain,Remixon makina:Virax Charizma
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    Kendimde bir resim çizdim denemedim ama en kısa zamanda sudak avından zaman bulursam yayın da deneyeceğim
    Altta görülen resimde kancaya kurbağa arka bacağındna yada çenesinden kopmayacak ve ölmeyecek şekilde taktıktansonra uygun gördüğümüz yere atacaz kurşun ağırlığını belirtmemişim 40 gr olsa yeter suya attıktan sonra misinamızı gevşek bırakıyoz kurbağa takım gezer olduğu için geze bilecek boğulacağı zaman yukarı çıkacak yukarı çıktığını gördünten sonra makinamızın kapağını kapatalım ve başlayalım beklemeye olay budur bence etkili bir yöntem olabilir ama denemek lazım

Uploaded with ImageShack.us

10. konevii

konevii veysel

sezai kardeş banada mantıklı geldi. iğne büyük olsa yada üçlü olsa dahamı iyi olur acaba diye düşünüyorum. birde iğnenin bağlı olduğu kısım sağlam olmalı tabii

11. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    Kamış:Linaffe,Captain,Remixon makina:Virax Charizma
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    Tek 4 no. civarı titanyum kanca olsa yeter ne kırılır ne açılır nede körerir
    onnumara yayyın kancası olur
    Çok büyük kancaya gerek yok zaten yayın o yemi almayı kafaya taktıysa onu direk yutar sudak gibi turna gibi yok kafasından yiyecem yok parçalayıp yiyecem diye beklemez direk yutar oyüzden kancayı genellikle midesinden çıkarıyorum çok ufakların çenesine takılıyor.