Yeni Bir Bodrum Avı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Avciperdeci tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Bu av için ne yazacağımı bilemedim. Pazar günü Müjdat arkadaşımız lambukaların haberini bizlerle paylaştığında içimden "iyi ki lambuka serbest bırakıldı, hemen tutman mı gerekirdi be Serdarım :p " deyip, büyük bir heyecanla raporu beklemeye başlamıştım.
    Beklediğime değmiş... :) Av ile ilgili teknik bilgileri, fotoğrafları ve av macerasını o kadar güzel harmanlamış ve bir hikaye tadında sunmuşsun ki, okurken satırların sonu gelmesin istedim. Bizlere, telin kopma satırlarını okurken "tüh be!!" dedirtecek kadar o avı yaşattığın, teknede yanınızda hissettirdiğin için teşekkür ederim.
    Eline, koluna sağlık Serdar kardeşim. Seni ve ekipde bulunan tüm arkadaşları kutluyorum. :)

Eee? Bir sonraki av ne için? Dur tahmin edeyim.... KILIÇ! :D :D :D

2. pratik

pratik Volkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    980 gr Levrek
    Arkadaslar hepinizi tek tek tebrik ederim.Bu arada lambuka tutmak çok zevkli değilmi?(Hoş ben tekneye kadar getirebildim ve misina koptu.)
    Resimlerde çok güzel.Keşke kameraya çekme şansınız olsaydı.

3. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    tebrikler Serdar abi ve ekibi cok guzel bir av olmus uzun zamandir böyle guzel lambukalar görmuyorduk...yasagin kalkmasi guzel oldu:)paylasim icin tesekkurler..
    saygilarimla

4. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Serdarım harikasınız ya

5. Bigfish

Bigfish

Favori Kamış:
    çıkrık takım
    En İyi Avı:
    çoktu hatırlamıyorum
    Arkadaşlar tebrik ederim.

Güzel balıklar afiyet olsun.

Serdar bu kadar da alınganlık yapacağını bilmiyordum.Tebrik Ederim.

6. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Harikasınız... Tebrik çok zayıf kalacak, havai fişek falan mı patlatsak nedir ?:) Gözümüz gönlümüz doydu sayenizde :) Emeklerinize sağlık, müthüş paylaşımınız için de sonsuz teşekkürler :)

7. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Çok teşekkür ederim İzzet abi.

Senin tuttuklarının yanında bunların ne önemi var kardeşim. Allah sana daha irilerini nasip etsin.

Teşekkürler kardeşim. Emek veriyoruz, karşılığını bizden esirgemiyor mavi sular.

Çok teşekkür ederim abi. İnşallah bir dahaki sefere daha iyi balıklar alacağız nasip olursa.

Allah size irilerini nasip etsin abi. Çok teşekkürler.

Sağolasın kardeşim. Sazan raporlarını bekliyoruz;)

Sağolasın teşekkürler.

Hakan abicim; 4.11.2007 de biriken bonusları kullanacağız inşallah. Resimleri çıkarabilmek için harcadığın emekler için sonsuz teşekkürler. Ayaklarına sağlık abi.

8. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Amin inşallah hepimize nasip olur bu derece zevkli bir av yapmak.

Müjdat abim, bu heyecanı bizlerle birlikte yaşamanı isterdim, nasip olmadı. İnşallah en kısa zamanda çok daha raporlara imza atacağız hep birlikte. Kadryo şimdiden kuruyorum ben. Takımları da hazırlıyorum. haberin olsun

Aşkın bir gün birlikte bir av yapar heyecanı birlikte yaşarız inşallah. Benim de hayallerimi süsleyen güzel bir av oldu. Tüm site üyelerimizin böyle avlar yapması dileğimle sevgiler.

İlk lambukadan sonra emin olmak için aradım Müjdat abiyi. Sor bakalım Sennur kardeşime bir yalnışlık olmasın dedim Lambuka konusunda. Onayı aldıktan sonra Müjdat abiden gerisi geldi zaten abi. Bodrum için hala senden haber bekliyoruz ;)

Hakan abicim, yeni raporları birlikte paylaşacağımızı umuyorum. Bu avda birlikte olamasakta bundan daha iyi avlarda seninde bilgi ve tecrübelerine ihtiyacımız olduğunu biliyorum. Müjdat abiyi zaten yazdım kadroya, senden de haber bekliyoruz :D

Sağolasın Ozan, çok teşekkürler.

İnanıyorum ki sevgi dolu yüreğinle çok kısa zamanda sen bunlardan çok daha güzel avların raporlarını suncaksın kardeşim bizlere. senin raporlarınıda en kısa zamanda göreceğimizi biliyorum. Sevgiyle kal.

Bu konuda bir çok kişiden aynı şeyi duydum. Ancak durum şu Ahmet'im. Benim av kıyafetlerim belli. Yaz ve kış olarak ayırdım. Ve gittiğim avlarda devamı aynı kıyafetleri giyiyorum. Kırmızı şapka ve kırmızı polarım vazgeçilmezim.:D

Sağolasın Barış, çok teşekkürler.

Engin çok sağolasın. Yeni bir kıyıkışla avı için senden haber bekliyoruz.

9. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    serdar bağlandım

10. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Diren im kardeşim çok sağolasın. İnşallah bir gün hepbirlikte gideceğiz avlanmaya. Seninde oltana takılacak daha irileri. Yorumun için çok teşekkürler kardeşim.

Abi gerçekten çok zevkliydi. Parmaklarımıızı kesen misinalar, kaçan Lambukalar, denize iade ettiğimiz ufak olanları ile ciddi ciddi çok zevk aldık. İnşallah size de nasip olur bir gün livarınıza alabilmek.

Sağolasın kardeşim. Seninde raporlarını bekliyoruz sabırsızlıkla;)

Sağolasın abi, teveccühünüz;)
    Ümit kardeşim çok teşekkür ederim. Alınganlık yaptığım yok sadece yalnış anlamışsın sanırım. İnşallah daha irileri takılacaktır senin de oltana;)

Çok sağolasın Sevil ablacım. Elimizden geldiğince ve sitemizden tanıştığımız abilerimizin, kardeşlerimizin verdiği bilgiler ve edindiikleri tecrübeleri paylaşmalarıyla, bizlerinde bu paylaşımları örnek almamızla bir şeyler yapmaya ve kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. İnşallah tüm arkadaşlarımıza nasip olur böylesine güzel ve bereketli avlar.

11. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Serdar seni ve olta atan diğer arkadaşları kutlarım..Güzel balıklar, şansın bol olsun :)

12. simendifer

simendifer Sennur

Tebrikler Bodrum fatihleri, yine yapmışsınız yapacağınızı. Kişi başına 5 kg.'ı geçiyor mu bakayım o balıkların toplamı, hemen cevap istiyorum. :) Bodrum'a mı taşınsak nedir. Daha güzel avlarınız olur inşallah, rast gelsin hepinize. :)

13. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Yok yok 5 kişi avlandık geçmez :D

Valla benim emekli olunca ilk işim nasipse oraya taşımak evi;):D

Hemen belirteyim yaklaşık bir o kadar da 40 cm 50 cm olanları geri iade ettik suya. Orada görülen 2 adet te 40 50 cm arası Lambuka var. Onları salsak zaten öleceklerdi, çünki yutmuşlardı tamamen İsparozları.

14. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Sağolasın Burak kardeşim. Allah sana daha irilerini nasip etsin inşallah;):)

15. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Serdar kardeşim fotoğraflar konuşuyor zaten, bize de tebrik etmekten başka birşey kalmıyor. Seni ve ekibini canı gönülden kutlarım.

16. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    serdar kardeşim görünce pek inanamadfım ama kutlarım seni güzel av olmuş bir dahaki sefere kadroya benide yaz

17. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası

Sedat abicim çok teşekkür ederim. Size daha irileri nasip olsun inşallah;)

Olur abi neden olmasın Bonusları toplayıp biriktirebileni yazıyoruz:D:D:D

18. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Serdar kardeşim aklımızda bulunsun merak ettim nasıl yapıcaz bu lambukayı yemekte?

19. carpe

carpe

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    En İyi Avı:
    3.7kg levrek 8kg sazan
    Serdar, biiiizii, bodruma gotur..:D :D

Yakısır kardesimeee...;)

20. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Abi ben buğulamasını yapacağım lezzetli olacağına inanıyorum:)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.