Yeni Bir Bodrum Avı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Avciperdeci tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Serdarım perdecim harika bir av olmuş ellerinize sağlık..Raporun güzelliğide ayrıbir takdiri hakediyor.:) sen minekopa gelmiyon ama ben lambukaya mı gelsem ne:rolleyes: :D

Ayrıca yüzyüze tanışmak beni çok mutlu etti..:)

2. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Sağolasın abi bende seni tanıdığıma çok sevindim. Ne zaman gelirsen başım üstünde yerin var.

3. murat41

murat41

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    vatoz 46,7 kg
    tebrikler:)

4. akadam

akadam Haluk

Favori Kamış:
    2 iğneli Sarkıtma Olta ve hırsızlı Zoka
    En İyi Avı:
    hala denizde olduğu için bi şey söyleyemiyorum.
    valla ne diyim, ben aynı gün foça da zargana kolonisi yakaladım, bizim ekip lambuka yakalamış, :) neyse burda ekibin bi hatası yok, ben foçaya gitmek istedim, bi dahaki sefere kadar hem lambukalar büyür hem benim iştahım artar... foça ya gittiğim için de pişman değilim bu arada... tebrikler

5. oz0735

oz0735 Özkan

Favori Kamış:
    olta ve zıpkın
    En İyi Avı:
    28.2 kg sarıkuyruk(kuzu);4.7 kg levrek;1.5kg kofana;4.5 kg deniz turnası;2cm gümüş(alanya)
    eline sağlık hüseyin abi.çok güzel bir av olmuş..

6. Sevgili Serdar seni ve ekibi kutlarım.

Balık sevdası bu olsa gerek, her hafta olmasa bile takip ettim kadarı ile ayda enaz bir iki defa Bodrum yollarını aşındırıp nevalleri topluyorsunuz. Allah nasibinizi eksik etmesin. ;)

Bu seferki avınızda diğerlerinden farklı olarak Lambuka da devreye girmiş.
    Güzel bir atraksyon yaşadığınız belli. Lambukanın serbest bırakılması ve akabinde de haftasına şansınıza yakalamanız tam tesadüf olmuş.

Yanlız şu Lambukanın tadı konusunda fikir verebilirmisin. :rolleyes: Tat olarak nasıl.
    Hani tadı lezzetli değil kayış gibi diyorlar doğru mu baba :)

7. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Teşekkürler Ahmet abi
    Balık sevdası gerçekten de inanılmaz bir şey. Ben bıraksam onlar bırakmıyorlar beni. Bu hafta gitmeyeceğim mesela ama şimdiden üzülüyorum, gidemeyeceğim için. Planları erteliyoruz bir haftalığına.
    Lambukanın tadına gelince;
    Ben daha evvel Kofona ya attığım bir oltada bir kez yakalamıştım Lambuka. Zarganayı yuttuğu içinde geri salamamıştım. O balığın buğulamasını yapmıştı eşim o zaman. Derisini yüzerek fletosunu çıkarmıştım. Buğulaması lezzetliydi. Löp et çıkarıyorsun sonucunda ve kılçık çok az oluyor belli yerlerinde. Damak zevkidir sonucunda ama, İlla ki çipurayla kıyaslanmaz tadı, ancak yakalama zevki de çipuraya 10 basar abi.

8. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Serdar Kardesim sizi ve tum ekibi kutluyorum. Muthis bir gun gecirmissiniz . Raporunu dort dortluk.Lambukalar sahane. Demekki bu memlekette de 1 m varan
    lambukalar yakalanabiliyor.Bu yuzden lambukaya boy sinirlamasi olmali ki boyle buyuk lambukalari devamli yakaliyabilelim. Dahasina rast gele.Sevgiyle saygiyla , saglicakla kalin.

9. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Geçen hafta değil abi daha evvel yakalamıştım bir defa. Sirkülerdeki Lambuka muamması isimli konuda da belirtmiştim bunu. Bu hafta o kadar fazlaydı ki ufak olanlardan kurtulabilecek olanları sadık. 40 cm 50 likleri. Ancak iki tanesi sanırım 50 cm civarında buradakilerin. Onlarda isparozları yuttular tamamen. Bu arada gerçekten büyük sevkmiş abi bu balığı yakalaması ve tekneye alması. Bu arada bu avda çok ilginç bir şey oldu. Bir Lambukaya iki adet isparoz kaptırdım. Teknenin etrafında olduğu için görebiliyorsun balıkları bizim avda. İkinci isparozdan sonra Lambuka tekneden uzaklaştı. Bende 3. isparozu takarak fırlattım ileriye oltamı. Bir süre sonra yeni bir Lambuka yakaladım. Eve gelipte temizlediğimde Lambukanın içinden 3 İsparoz çıkınca annemin bunları madem yem yapıyorsun al sakla o zaman yine kullanırsın demesi çok güldürdü beni:) Yani aynı Lambuka 3. İsparoz da yakalanmıştı. Nasip işte:)

Tebrik için teşekkürler abi, senden bu seferki avda yorum bekliyordum açıkçası, anladın sen beni;):)

10. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Teşekkürler abi. Elimden geldiğince dikkat ettim ufak olanları salmaya. Buradaki lambukaların boyu ortalama 60 ila 85 cm civarında. Tüm Amatör Balık Avcıları aynı hassasiyeti göstereceklerdir biliyorum. Bu arada bu sefer senin tarif ettiğin gibi pişireceğim bakalım o nasıl olacak;)

11. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Aman abi işimiz, gücümüz, sağlığımız yerinde olsunda tebrik almayalım. Ne kadar iş, ne kadar çalışmak, o kadar güzel gelecek;)

12. beyazkartal

beyazkartal selim

Favori Kamış:
    hertürlü malzm
    En İyi Avı:
    kofana eşkina yayın herhalde 1kg yakın
    Maşşallah balıklara bakya siz işi büyütmüşünüz :D :D balık halinde bir yer ayarlayın artık :D tüm ekibe tebrikler

13. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    Ahh...Ahhh..Tebrikler:( :(

14. MESUT_GULAN

MESUT_GULAN mesut

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    çuvalla MAVRAKİ
    merhaba serdar arkadaşım.......balıklar güzel,resimler güzel,manzara ve ortamda güzel arkadaşlarda mutlu ve şen daha ne olsun ellerinize saglık...

hem seni hemde arkadaşlarını canı gönülden kutlarım.....

sitenin adına yakışır bir av olmuş:)

15. carpe

carpe

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    En İyi Avı:
    3.7kg levrek 8kg sazan
    :mad: Ah ki ne ah ya kardes:mad: :mad:

Bu serdar bizi niye goturmuyo ki buralara:confused: :D :D :D

16. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Sağolasın abi
    ;)

Çok ahlarsın sen daha :D
    Gel dedik gelmedin ben ne yapayım.

Teşekkürler Mesut abicim.

Abi yakında yeni bir org. yapacağız, haber veririm ben sana tarihi;)

17. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    serdar balıklar bir harika ;) ama lambukalar bi başkaymış yaa:) ellerinize sağlık daha nice bereketli avlar ;)

18. yalnız balıkçı 45

yalnız balıkçı 45 kamil

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Aynalı -14 kg fazla
    Hemşerim bravo yani bu kadar olur.;) Çok güzel bi av yapmışsınız.Şansınız daim olsun.Bi gün Endüstri mesleğe ekibinle çay içmeye ve tanışmaya beklerim.

19. yalnız balıkçı 45

yalnız balıkçı 45 kamil

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Aynalı -14 kg fazla
    Unutmadan Akadamıda al gel.Oda eski EML eratından:D

20. mder55

mder55 Eray

Favori Kamış:
    olta
    Serdar kardeşim,Seni ve ekip arkadaşlarını kutlarım.Paylaşım için teşekkürler.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.