yine dünden bir SAZAN hikayesi ama resimli

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında carpe chasseur tarafından paylaşıldı.

1. carpe chasseur

carpe chasseur ORHAN

orası neresi imiş

ibrahimcim senle daha önce avlakta hiç karşılaştıkmı ben senı çıkaramadımda

burdan balık yakalamak için ben 2 sene bekledim sende bekle sabır sabır ve sakın avlağa kusme balığa kusme yoksa yakalamayı unut arkadaşlar benle dalga geçer olmuşru bu avlak yuzunden balıksız balıkçı diye karızmayı sıfırın altına indirmişti burası ama artık paçayı sıyırdım darıı başına yenı sezonda sana vereceğim tiyolarla buradan balık alırsın tabi yakalamak istiyorsan

bu arada gece iyi balık veriyor diiye bir avlak olmaz gece veren gündüzündede verir sadece gecenı sistemi farklıdır günüdüzün sistemi bi farklıdır bu yazıyı okuyan bazı sazzancı abiler ne alakası var diyordur belki biliyormuş gibi diyordur ama deneme yanılma yaparak bunu sezonun son çeyreğinde sular soğumaya başladığında anca öğrenebildik

saygılar hepinizin oltası dolu olur inşallah

2. deliii

deliii ibrahim

tabiki de abiisen ver tiyoyu ben ordan tek balık tutum o da dere balıkları varya onlardan tutum yarım kilo kadar bi şeydi ama sabır baska bi şey yok orda abiii hemen hemen 1 seneyi gecti zaten o civardanım ben köy oralardaım zaten istersen msn ver sen bana ordan konusam fark yapmaz genede her sey için teşekürler ama balığın irisi orda ve o anlatılan balıkları bi yakalasam baska bi şey deil ha unutmadan abi yayında atmıslardı bildiğim kadarıyla 5 sene evvel falan hiç denk geldimi sana

3. akif

akif AKİF

Favori Kamış:
    SADECE DİP OLTASI
    En İyi Avı:
    SAZAN 7.5 KG
    sazanlar mükemmel

4. çömez_54

çömez_54 süleyman

Favori Kamış:
    albastar/çelik sargı
    En İyi Avı:
    hayalimdeki balık ;)
    tebrikler abicim dewamını dilerim...

5. deliii

deliii ibrahim

ha birde abii hiçç aynalı çıkardın bizim akraba çıkarmış ama 4-5 kiloluk bi tane sana da vurdum mu hiç? ?????*

6. ramazankına

ramazankına RAMAZAN KINA

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    İSKORPİT 1 KİLO
    Kismet Işte

Helal Sana Arkadaşim, Balik Dediğin Kismet Işi Kismetli Günündeymişsin, Tüm Hayatin Böyle Kismetli Olsun...