Yine ERMENEK HES Barajında Aynalı Sazan Avı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında yakamoz7077 tarafından paylaşıldı.

1. yakamoz7077

yakamoz7077 DURMUŞ Ç

Tabi buyur gel Nevzat abi Ermenek Bozkır arası 2 saatlik yol.

2. rockersin

rockersin Ersin

Favori Kamış:
    El oltası
    Favori Makine:
    Lyra 600-60
    En İyi Avı:
    2 Kilo Eşkina - 3.400 Gr Aynalı Sazan
    Durmuş abi senin raporlar çok net ve güzel sade ve keyif verici. İri balıklar kuzu gibi maşallah... Paylaşım için teşekkürler.
    Tek dileğim o gölünde israil sazanıyla dolmaması ve her zaman bu denli keyifli avların sürmesi. Umarım herkes senin gibi bilinçli av yaparak bu durum sağlanır. Yoksa gırgırcı tırıvırıcı yavru balık toplayıcısıyla başa çıkılmıyor kökleri kuruyor balıkların..

3. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Yine harika balıklarla gayet güzel bir av günü yaşamışsınız, tebrik ederim Durmuş. O avlağın kıymetini bilin, herkese nasip olmaz, her arayan bulamaz vallahi. Bu açıdan sanslı sayılırsınız, daha güzelleri de olsun inşallah.:)

Küçük bir de notum var abisi: Dikkat ettim de balıklar hep ağzından kantara takılmış şekilde fotoğraflanmış. Koca gövde ağzından asılmış vaziyette. İlle de böyle resimlemek gerekmiyor diye düşündüm. Al o toramanı kucağına, ellerinle destele güzelce resimle sanki daha bir uygun olur gibi geldi bana. Kucağında çocuk tutar gibi mesela. Bilmem sen ne dersin?;)

4. hb_kosovali

hb_kosovali HASAN BASRİ

Favori Kamış:
    lineaeffe 3.50 & Remixon2.10
    Favori Makine:
    Okuma AV-30 , Okuma Zorax160
    maşallah durmuş kardeşim son raporların bereketli takip ediyorum. Ayrıca ermenek habere konu olmanda güzel olmuş güzel kızıma nazarlık takmışlar ona ayrıca seviindim. Rasgelsin kardeşim

5. yakamoz7077

yakamoz7077 DURMUŞ Ç

Teşekürler Ersin kardeşim. İnşallah seninde söylediğin gibi insanlarımız bilinçlenirde keyifli avlarımız sürer.

6. yakamoz7077

yakamoz7077 DURMUŞ Ç

Teşekürler Nuri abi. Notunu da okudum haklısın daha önceleri dediğin gibi tutuyordum elimize bi tartı geçti tutuş değişti bundan sonra dediğin gibi tutacağım teşekürler tekrar.

7. yakamoz7077

yakamoz7077 DURMUŞ Ç

Teşekürler Hasan abi. Kızımın fotolarını kullanabilmeleri için şart koştum nazarlığı.

8. rockersin

rockersin Ersin

Favori Kamış:
    El oltası
    Favori Makine:
    Lyra 600-60
    En İyi Avı:
    2 Kilo Eşkina - 3.400 Gr Aynalı Sazan
    Durmuş abi yaban tv den canlı yayına bekliyorlarmış seni :))

9. islex

islex serkan işlek

Favori Kamış:
    Lineaeffe Bıg Fısh 360cm
    Favori Makine:
    OKUMA LONBOW LBII-665
    En İyi Avı:
    Akbalık 1045 gr.
    yengem ermenek devlat hastanesinde hemşire oraya kalmaya gitcez kasımda HES'e olta atacağım bakalım çok istiyorum ermenekde avlanmayı

10. aydın karakaya

aydın karakaya Aydın KARAKAYA

En İyi Avı:
    sazan 12 kg
    Tebrikler Durmuş; daha irileri azimle mücadele edersen seni bekliyor

11. yakamoz7077

yakamoz7077 DURMUŞ Ç

Ersin kardeşim aman dur daha yaban tv de canlı yayına çıkacak kadar bilgiye sahip değilim.
    Bi an düşündüm bu forumda yaban tv de canlı yayına çıkacak çooook üstad var.

12. yakamoz7077

yakamoz7077 DURMUŞ Ç

Ersin kardeşim geldiğin zaman görüşüp tanışmak ve avlak konusunda sana yardımcı olmak isterim.

13. yakamoz7077

yakamoz7077 DURMUŞ Ç

Teşekürler Aydın abi. Azimle mücadele dersen bizde var, daha büyük balıklar dersen bizim gölde daha pek yok. İnş olunca raporlarız.

14. ALBATROS343

ALBATROS343 ERDAL

Favori Kamış:
    Lineaffe s flex 4.20 -10 kilos
    Favori Makine:
    şhimano ultegra 550 xtb
    En İyi Avı:
    şimdilik 4 kilo sazan
    çok güzel bir av olmuş tebrikler

15. yakamoz7077

yakamoz7077 DURMUŞ Ç

Teşekürler erdal abim daha güzel avlar sana nasip olur inş.

16. ozan84

ozan84 ali ozan malkoc

merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım teemmuz ayında ermenek e gıdecegım zeyve pazarı ve baraja gıdecegım 1 hafta orada kalacagım bu sure zarfında barajda balık tutmak ısıtıyorum yardımcı olurmusunuz ne tur olta veya ıgne lazım yada yem

17. ALBATROS343

ALBATROS343 ERDAL

Favori Kamış:
    Lineaffe s flex 4.20 -10 kilos
    Favori Makine:
    şhimano ultegra 550 xtb
    En İyi Avı:
    şimdilik 4 kilo sazan
    Ozan kardeşim öncelikle aramıza hoş geldiniz biz genelde yaz aylarında şamandıralı olta düzeneği ile 2-3 numara iğne kullanıyoruz hele bir zaman yaklaşsın hallederiz...

18. ozan84

ozan84 ali ozan malkoc

merhaba arkadasım temmuz ayında gelıcem ermenek e ve orda ne tur balık var barajda bunu ogrenmek ıstıyorum ve ne tur ıgne ve malzzemeler lazım resım ıle gosterebılırmısın bıraz acemıyım ve cok heyecanlıyım sımdıden tum malzemelerı hazırlamak ıstıyoruym sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkur ederım

19. ozan84

ozan84 ali ozan malkoc

merhaba arkadaslar temmuzda ermenek e gıdecegım orda ermenek golunde balık tutmak ıstıyorum sımdıden cok heyecanlıyım oyuzden malsemelerımı hazırlamak ıstıyotum netur olta netur ıgne mısına vs ne gerekıyorsa yazarsanız sevınırım sımdıden hazırlamak ıstıyorum tesekkurler

20. karaaslan476

karaaslan476 ibrahim

abi bizde avcılıkta yeniyiz geçen hafta sonu ermenekteydik çok hoşumuza gitti ancak balık tutmadık 4 tane ufak balık tuttuk onlarıda saldık acaba yanlış yeremi durduk bize bi yer söylermisin balığın iyi gelecegi bi yer biz yıkmamın karşısındaki yoldan indik aşşaya gazinonun altında denedk