yine perche :(

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında roy tarafından paylaşıldı.

1. Seyyah06

Seyyah06 Mustafa Balcı

Favori Kamış:
    Ugle Stick
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower FTC 4000
    En İyi Avı:
    Turna 98 cm
    Roy sakın Turnadan vaz geçme,onun yerini ne yayın doldurabilir ne perche.Kesinlikle azimle devam etmeni tavsiye ederim.Bu arada Perche denen balık dip balığıdır ama sen 30 cm dalarlı sahteyle yakalamışsın şaşırdım buna.Tebrikler kardeşim
    Kazasız bereketli avlar...

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    tesekkur ederim Mustafa agabey. yok vazgeçmem turnadan da alternatif avlari da yapmak istiyorum. yayin gibi, sazan gibi, çapak gibi. tatlisuya ciddi anlamda yeni basladigim için o kadar çok yapmak istedigim sey var ki. zamanla hepsini layigiyla yapmak istiyorum.

3. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler Roy, o kadar iri bir sahteye nasıl atlıyo perche (porche gibi :D) 'ler hayret ya!!!

Turna olmasa da en azından atçekle balık yakalama zevkini yaşıyorsun. Bende o da yok. :(
    Gönlündekine rastgelsin... :)

4. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    sagol Volkan :)

vallaha bende anlamiyorum ne biçim psikopat bir baliktir bu :) o gordugun sahte 10.5cm, ilk resimdeki balik 18-20cm ya var ya yok.

simdi silikonla ( texas rig ve drop shot olarak 2 sistem ile), mepps ile ve sahte ile bu çakma levrekleri tutup tecrube edindim. koca koca sahtlelere silikonlara bu ufak baliklari atlattirdigima göre hata bende degil diye düsünüyorum.

dun gece de yayin avina gittim. bir gece evelden olta atacagim yeri 2 kilo kullanacagim yemle yemledim.
    3 saglam vurus aldim. ikisi yemi daha alirken takimi kopartti. biri de mucadele esnasinda takimi kesti. kullandigim örgü misina 0.20idi. çok ince geldi. bugun 0.80 aldim. 80 kilo çekeri var :D yine kopartsin da goreyim :D

5. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    :laughing: :laughing: :laughing:

Vaaaavvvvv Roy, senin ellerin neler yazar:rolleyes: :p :eek: hihi :D

Maaşallah maaşallah... Hadi bakalım, meraklandım şimdi.
    Yayın yakalayacaksın demek. 3 vuruş aldığına göre misina kalınlığı hariç doğru işler yapmışsın. :)
    Merakla bekliyorum.

Birde çok iyi toparladın valla, helal olsun.
    Kazadan sonra sende bir moral bozukluğu, bir gevşeme görmüyorum.
    Ben olsam 3 ay kendime gelemezdim sanırım. Bunun için ayrıca kutlarım. :):):)

(Araba ne oldu, tamir oldu mu?) Mal canın yongasıdır ya, sorayım dedim. :laughing:

6. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Kamyonet 2006 pegueot expert di. Hurdaya çikti. 2009 doblo kargo aldim onun yerine. Kasko biseler vercek bakalim.
    Mala gelsin oldu bikere. Moral bozuklugunun ilaci balik avi. Huzur balikta :)

7. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Roy abi öncelikle geçmiş olsun. Konuyu baştan sona okudum ama nerede yaşadığını çok merak ettim açıkcası :) Özellikle şu "her gün 2 saat yağmur yağıyor" neresi abi orası bizi güneş eritti bitirdi burada :)

8. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:

fransadayim ben Fatihcim. parise 15km. bu hafta duzeldi sanki biraz da kemiklerimiz isindi. sagolasin, kaza geliyorum demiyor oldu birkere.