Yumurtalık Zargana avı 2.gün

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında nuricem tarafından paylaşıldı.

1. bulut01

bulut01 bulut

Favori Kamış:
    okuma v system
    Favori Makine:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    çupra 2200gr
    evet bende ilk defa gördüm 2 gündür 2 tane balık suyun üstünde yan yatmış geziyolardı 2.gün meraktan yakaladım ilginç bi balık her tarafı dikenli gibi ilk defa gördüm bu civarlad.kızıldenizden geldiyse vay halimize:laughing:

2. bulut01

bulut01 bulut

Favori Kamış:
    okuma v system
    Favori Makine:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    çupra 2200gr
    müdür güzel anlatmışsın zargana maceralarını çok zevkli bi av ama tabi her nekadar skorda geride kalsamda zevkliydi bidaki güzel avlara diyelimm:)tek gagalı çift gagalı kadar dövüşken bi balık değil o yüzden çift gagayı tek geçerimm:)hooked

3. achills

achills Murat Tunalı

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kofana,kalkan,kırlangıçlar
    Tebrikler.daha nice güzel avlara.O zarganalar şu anda bizim burada altın gibi kıymetli :)Bir bulabilsek....

4. nuricem

nuricem Cem

Favori Kamış:
    Okuma safina-x 2.40
    En İyi Avı:
    3kg Lagos
    Cok teşekkür ederim daha irileri sizlere denkgelsin.baligi ben burdakilere pek benzetemedim :)

5. nuricem

nuricem Cem

Favori Kamış:
    Okuma safina-x 2.40
    En İyi Avı:
    3kg Lagos
    Tesekkur ederim arkadaslar hepinize bol heycanli avlar dilerim.ben gonderim sana burda kardesim burda bol suan :) burda lufer pek nadir cikiyor ama uzun oltayi burda denemek istiyorum.akya cok onlara denk gelebiliriz :)

6. nuricem

nuricem Cem

Favori Kamış:
    Okuma safina-x 2.40
    En İyi Avı:
    3kg Lagos
  7. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Abi benimde ilk dikkatimi çeken 4. resim oldu bana biraz imparator angeli anımsattı ama renk olarak soluk aman reef forumlarından görmesinler dadanırlar :) adamlar küçük ve büyük resiflerdeki süngerler bizim tanklarda yaşarmı diye sormaya başlamışlar bile :)