Arkadaşlar, Kamış ve Makinalar yurt dışında daha uzuc görünüyor, Aramızda yurt dışından malzeme siparişi veripte sorunsuz alan oldunmu? (Kargoyla) hangi siteden verdi? Vergi alınıyormu? Güvenilirmi? Görüşlerinizi bekliyorum
Şu aralar aynı konuyu ben de araştırıyorum. Alacağım malzemeler var . Ama nereden, nasıl gibi soruların cevapları henüz netleşmedi.
Bence çok fazla netleştirmeyin arkadaşlar coğu sitede türkiye ile kargo bölümü ayrıntısı yok olsa bile kargo ücretlerini görünce.... siteyi nasıl kapatacağınızı şaşıracaksınız.. Benim bir kaç sitede gördüğüm bunlardı umarım daha iyi imkanlar sunan siteler vardır...
Türkiye'de bulunmayan malzemeler var. Sırf kargo parası var diye almayalım mı Ümitcan. İstanbul'dan kargo 8-10 ytl ye geliyor. Amerika, Avrupa dan 50-60 ytl ye gelmesi çok anormal değil bana göre. tabiki tutup kargosu kendisinden pahalı bişeyi getirtmeyiz.
Burak reis selamlar.. ben bir kere denedim astarı yüzünden pahalıya geliyor biraz. Ama ille de ben bu ürünleri türkiye de bulamıyorum muadilleri de yok dersen tabii o zaman da tadına doyum olmaz.. bütçe işi yani.. www.cabelas.com dan ısmarladım ben malzemeleri .. ancak buraya yükletmedim.. Amerikada posta adresi ve posta yönlendirme servisi veren siteler var.. ( mesela www.myus.com) bunlardan birine üye olduğun takdirde sana bir adres veriyorlar.. sonra Amerikadan alışveriş yaparken teslimat adresi olarak burayı gösterebilyorsun.. bir kerelik gönderimde pek işe yaramaz ama sürekli bir şeyler alacaksan mantıklı oluyor.. diyelimki 2-3 websitesinden 10 ar gün aralıklarla alışveriş yaptın. BU adreste aldığın malzemeler seni bekliyor ve hepsi biraraya geldiğinde kendi (Türkiye) adresine yollayabiliyorsun.. istersen düşük fatura da gösterebilirler senin için gümrük problemlerini ortadan kaldırmak için.. ama söylediğim gibi 2 makina 1 kamış 10-15 rapala bir de diğer satın aldığım malzemeleri biraz tuzluya geldi buralara.. eğer aynı ürünleri burada %20 daha pahalıya bulabiliyorsan bence al.. zaten çoğu yer taksit falan da yapıyor.. öbür türlü bir kerede ciddi para vermek zorunda kalıyorsun.. umarım yardımcı olabilmişimdir.. sevgiler,
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=5332 bu konu hakkında yardım cı olurmusunuz bende ınternetten alıcam ama yurtdısında okuyorum oyuzden posta ucretlerı bıraz daha dusuk oluyo 40 mılyon cıvarı eger shimino kıyıdan ve tekneden avcılık ıcın bana onerebılcegınız acemiyim biraz oyuzden cok iyi bi makineye ihtiyacim yok sadece buyuk balıklar ıcın yuksek orta kalite bi shimano bakıyorum
Arkadaşlar ilgi ve alakanıza teşekkürler Ben Daiwa'nın Emcast advanced diye bir makinasını inceledim internetten yabancı formlardan, Makina verileri süper orada kullananlar memnun Ama Türkiyenin hiçbir yerinde bu makina yok,
bu makina iyi görünüyor... http://www.cabelas.com/cabelas/en/t...&parentType=index&indexId=cat20333&hasJS=true
Geçen hafta ebuy'dan 250mt berkley flourocarbon misina siparişi verdik 4 günde geldi İngiltereden, şaşırdık valla.
Oğlum, Türkiye'den olsa gümrük işlemi olur mu?.. Bu arada özlettin kendini be Numan.. Seni burada görmek ne güzel yeniden..
Sağol Cihangir Amca valla bugün bir kaçayım dedim şöyle işte falan tatil ettim. İşler çok yoğun yoksa takılacağım siteye..
Ebay Selamlar Ben internetten para kazanıyorum ve bunlarıda genelde ebay de yiyorum Bazen inanılmaz ucuza harika ürünler bulunuyor ama herşey ingilizce. Birde paypal üyeliği istiyor. Bunları hallederseniz güzel bir sistem...
Ben www.tackledirect.com dan alışveriş yaptım sorunsuz elime ulaştı, güzel ve bol çeşit olan bir site, tavsiye ederim.