Teşekkür ederim. İnan bu anımı yazmadan evvel insan ların beni makaraya alacağına kendimi öğle inandırmıştımki Şennur hanım beni cesaretlendirip yönlendirmese bende saklı kalacaktı
Ercan kardeşim senin Link,den okuduğum Vedat amca ve selman kardeşimin görüşleri beni doğrular nitelikte
üstadım benim açtıgım konuda bir çok görüş ortaya atıldı hatta fare diyen bile oldu,fakat görüşlerine ve bilgisine çok saygı duydugum vedat abinin konuyla ilgili yazısından sonra netten bir araştırma yaptım. lutra lutra cinsi su samuru benim gördügüm canlıyla bire bir örtüşüyor. istersen bir bak belki sana bir fikir verebilir
bu samur veya her neyse zeytinburnunda tutup sizlere resmini çekip buraya yapıştırmassam benim adımda korni olmasın ...
Ercan kardeşim görüntüye baktım ,bu su samuru ile benim gördüğümü söylediğim fok balığı arasında hiç bir benzerlik yok çünkü kuyruk yapıları tamamen zıt.Yinede yardımların için çok sağol.
ismail abi bu arada zeytinburnunda nerde av yapıyorsunuz ?bende yazları genelde oralarda olurum zeytinburnunda oturuyorum ayrıca telsiz mahlesinde....
Dogru dersin denizde balik kaldida bizmi tutmadik O halde KKGM kolay gelsin (su samurlari sirkuler versiyon 1)
Merhaba Koral kardeşim. Genelde kazlı çeşme trafik ışıklarını orada av yaparım.o bölge eşkina yatağıdır
Geçen gun lımandada vardı br tane gorduğunuz maalesef fok değil. bir kazı alıp sürükleye sürükleye götürüyordu. Sansar olmasın
aynımyerde hemen hemen avlanıyoruz bende daha önce o mevkiden çok lüfer almıştım ama şimdi iki sendir daha sol tarafa malzemeci var senin avlandığın yerin solunda onuda geçtikten 100 veya 150 m sonra o mevkide avlanırım devamlı geliyorsanız benim av yaptığım yerdede iki adet malzeme satan abi var biri engin abi biride zeki abiama benim tayfa emekli ve belediyecilerden oluştuğu için yazın her akşam oradalar bende fırsat buldukça haftada 2-3 defa giderim.......inşallah oralarda bu sene karşılaşırız burada haberleşiriz bu hafta denemeler yapıldı balık yok şimdilik istavrit için söylüyorıum mezgit varmış ufak olduğu için olta atmamışlar