Arkadaşlar yeni bir zıpkın almayı düşünüyorum..Almayı planladığım zıpkın "pathos laser pro 100" bu zıpkını kullanan varmı??..Var ise izlenimlerini yazarlarsa sevinirim
selam,biraz arastırma yaptım bilgiler soyle: Shark fin, çift çevirme 17 mm lastikler, açık kafa ve standart lastik kombinasyonuyla hiçbir oynama yapmadan suya girdim. İlk bakışta lastikler olması gerekenden biraz uzun gibi gelmişti. Çift kalama misina bağladıktan sonra makaraya bağlantısını yaptım. Lastiklerin birisi atlatma diğeri de orta findeyken 3 metreden sonra şişin düşüşü yavaşladı. İki lastiği de orta fine aldığımda kalama bitip hafif tüfeği çekti. Lastikleri en son fine aldığımda makaradan bir boy ip boşaltması standart kombinasyonun da oldukça başarılı olduğunun sonucuydu. Bu modellerin diğer bir değişik özelliği kelebeğin altta şiş ve kafa arasında durmasıdır.Bu özellikten dolayı şiş standartlardan daha kısa olduğundan lastiklerin şişe yüklediği enerji de doğru orantılı olarak artıyor. kullananların yorumlarında şişin biraz kalın oldugu soylenıyor ama nokta atıslarda cok ıyı ve zıpkınların ıcerısındede ılk sıralarda oldugu kullanıcı ıcın cok avantajlı oldugu soylenıyor.fıyatıda 450 -500 ytl arasındaymıs.
birde SEEAC-SUBB un XFİRE modeline bak ıstersen.ben onu kullanıyorum nokta atısta cok ıyı tek lastik.
Sağolasın abi Ancak yukarıdaki yorumlar "pathos open pro "modeli için yapılmış ve yazılmış yorumlar Benim almayı düşündüğüm "laser pro" modeli..
Bu tüfek yanılmıyorsam marine Muratta var.. Ben x-fire a pek ısınamadım..pathos yada omer comanchı carbon arasında kaldım
buyur bude laser pro için.. Yeni kabzada ilk göze çarpan komple metal tetik mekanizması. İp bırakmayı sağda veya solda kullanma imkanı tetik sökülerek pimin yerinin değiştirilmesiyle sağlanabiliyor. ergonomik ve elin içinde kaybolan dizayn bu seride de devam ediyor. Pek çok marka Pathos'un eski kabzalarını taklit ederek yeni modeller üretti. Bu yeni kabza, markalı ve albenisi yüksek taklitlerini geride bırakacak gibi. Elcik kısmının en büyük dezavantajı sadece sağ elini kullanabilenlere uygun yapılmış olması. Emniyet eski kabzayla aynı mantıkta ve aynı yerde duruyor. eski kabzaların en büyük problemi dayama yerlerinin kırılmasıydı. Yeni kabzada gövdeyle tümleşik dayama kısmı oldukça sağlam ve eli rahatsız etmeyecek şekilde dizayn edilmiş. LASER ve LASER PRO modellerinin yeni kafası kaplinli lastiklerle kullanılan üstü açık yeni bir dizayn. Oldukça hidrodinamik ve agresif duran kafanın görüşü gayet iyi. Lastikler LASER serisiyle beraber değişmiş. Daha yumuşak ve hafızası daha iyi bir segmente geçmişler. Lastikleri parlaklığı ve yumuşaklığıyla eskilerden kolaylıkla ayırdedebilirsiniz. LASER PRO: Yeni kabza, 17 mm lastik, 7 mm şiş, yeni kafa, kanallı boru
Eyvallah abi sağolasın.. Bende şimdi bir bayi ile görüşüp 7mm şiş yerine 6,30 pathos şiş ve 19 luk power lastik combinasyonunda alabileceğimi öğrendim..kısmetse salıya elimde olur Free sub zıpkını 90 lık yaptım bir ara geldiğimde beraber bir av yapalım abi..Güzel levreklerin özgürce dolaştığı bir mera var
Merhaba ben şnternette hiçbir yerde Pathos zıpkın bulamadım, kim getiriyor ve nereden , kaça alacaksınız ? Güle güle kullanın.
Ben pathos satan 3-4 yer buldum ve görüştüm..Fiyatlar 200-240 euro arasında değişmekte..Makara için de 35-40 euro ödemeniz gerekiyor Aslında benim aradığım zıpkın "cressi comanchı carbon" idi..Ancak bu tüfeğin ne yenisini nede 2. elini bulabildim..Ama şunu söylemeliyim mükemmel ötesi ve attığınız ipte
çok pahalı yerli şark alın lastiklerde amerikan lateks yarı fiatı atışta güzel 75 lik var bende gayet güzel 90 lık dahada güzeldir ben borusunu deyiştirip 90 lık yapıyorum
Mares Arbalete 75 Cm ilk zıpkınlarımdan 95 cm Rob allen caranx 120 cm idi 95 cm ye kısalttım 100 cm Rob Allen Carbon Caranx 105Cm Cressi Gerenimo Pro 110 ve 120 cm özkan biçici yapımı derin su için tasarlanmış kütleli ahşap zıpkınlarım. Kullanıp Sattıklarım Pathos 90 cm ilk çıkanlardan , Omer Cayman Hf 95 ,Beuchat mundial 100cm
Zipkinlarimizin Kalitesi bende 90lık nemrod ve yılmaz 60lık var iyimidir bu zıplınlar AYRICA ALANYADA DALAN VARMI???