Zoraki "LAPOR"

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında stres_yapma tarafından paylaşıldı.

1. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Ne demek sayın hocam, başım-gözüm üstüne. Her zaman gönlümüzde yeriniz var ve o günleri heyecanla bekliyoruz. Hele bir gelin. Tortum'da size ne balıklar tutturacağım. Palamutundan lüferine, akyasından hamsisine her bişe mevcut Allah'a şükür.:eek: :D Yeter ki teşrif edin canlarım benim.:)

Yeğenlerim Şeyda'yı ve Şeyma'yı, canım ablam minnoşu ve zat-ı alinizi de saygı ve sevgilerimle selamlarım. Allah'a emanet olun, sizleri seviyorum.;) :)

2. Zanderkiller

Zanderkiller TARIK

Arkadasim kameran net cekmemis olsada Süper kareler yakalamisin,Rastgele

3. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    bende senin gibi yapayım 12 mesajın var çoğuna ARKADAŞIM diye başlamışsın,

Arkadaşım, şu imza ayarlarınıda bi yapıverde sana nasıl hitap edeceğimiz konusunda kararsız kalmayalım,

Arkadaşım, bütün konularında Almanya'dan Avrupa'dan ve oralardaki yasak ve limitleri baz alarak arkadaşları olumsuz yönde eleştiriyorsun,

Arkadaşım, burası Türkiye, bizde daha oturmadı bu kurallar, limitler , yasaklar,

Arkadaşım bir Türk formunda yazı yazdığını unutma,

Arkadaşım, limitlerden sonra şimdide milletin kameralarına mı yorum yapacaksın??

Arkadaşım, sende koy bir kaç raporda bizde görelim limit üstü balıklarını,

Arkadaşım, sende koy bi kaç kare fotoğrafta görelim kameranın kalitesini.

Arkadaşım, Almanya'dan katılarak Bir Türk sitesinde bu kadar da olumsuz eleştirici olmamak lazım,

Arkadaşım, konuda ilk satırı okuyup, resimlere bakıp, konuya ait diğer yorum, açıklama ve sayfalara bakmadan en sona gidip ahkam kesmemek de lazım,

Arkadaşım, biliyorum geri dönüp yorum yaptığın konuyu tekrar kontrol etmeyeceğine eminim ama, ben bunları yazmak istedim.

Arkadaşım, siz bu siteyi 8 ayda bir iki dakika gelip, bir kaç çamur atayım izi kalsın diye mi kullanıyorsunuz?

İmza ayarların olana kadar, sevgi, saygı yok

Son düzenleme: 17 Aralık 2009