03-04 Mayıs 2008 Tekirdağ Hıdrellez Buluşması Yapıldı

Konu, 'Gerçekleştirilen Organizasyonlar' kısmında SedatMert tarafından paylaşıldı.

1. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Ekle kardeşim ekle:eek: Meraktan çatlayacağım biliyorsun ;):p

2. simendifer

simendifer Sennur

Sabah kahvaltısında, kuzinede pişmiş sucuklu yumurtalarımız. Aslında 3 tepsi idi ama fotoğrafa sığdıramadım. :)

Balıkçılar balık peşindeyken. !!! :D Ateş, eşkina nereden çıkar, nasıl avlanır taktiklerini veriyor. :p

Aytekin'in oğlu, müstakbel gelini ve sucuk kokusu yüzünden peşimizden ayrılmayan köpük. :p

3. fakirbalıkçı

fakirbalıkçı Necmi Özgül

Favori Kamış:
    mitchell privilage
    Favori Makine:
    shekspire
    En İyi Avı:
    Çarşı dostluğu
    BU Kadarmı Çok resim çekmiştik nerde Bu resimler yahu :(

4. simendifer

simendifer Sennur

Necmi ağabey, fotoğraflar dağınık, herkes çekti ama bugün P.tesi, herkes yoğundur, o nedenle ekleyemiyorlardır. Akşam ve yarın eklerler fotoları konuya. :) Ben de çok sabırsızım ama sabredeceğiz mecburen. :)

5. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Harika bir ekip, harika bir gün ve bir dolu anı... İnsan daha ne ister (balık dışında :rolleyes: )

Bu güzel günü hazırlayan ve katılan herkesi kutlarım. Yanınızda olamasam da yazdıklarınızı okuyarak çadırlardan gelen sesleri :D kurt çıkartma operasyonunuzu, yağmura karşın sıcacık geçen sohbetlerinizi gözümde canlandırabiliyorum. Aklımın alamadığı ve mantığımın açıklayamadığı tek şey, Özgürcan'ın getirdiği pastaları Sennur'un ancak dönme hazırlıklarında anımsayabilmesi. :eek: :D Kardeşimin sağlığından endişe duyuyorum... Sennur'um, iyisin değil mi kardeşim :eek:

Tüm dostlara selam olsun :)

6. fakirbalıkçı

fakirbalıkçı Necmi Özgül

Favori Kamış:
    mitchell privilage
    Favori Makine:
    shekspire
    En İyi Avı:
    Çarşı dostluğu
    sen sus o kadar tango çalıştım gelirde rezil olmıyalım die valla çok şey kaçırdın..:D

7. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Çok şey kaçırdığımın farkındayım Necmi abicim. Ama inan, yerimden kıpırdayacak durumda değilim :eek: . Bu haftasonu İstanbul'a bile gidemedim. O derece yoğunum yani. Bu arada kampüsteki güvenlik beni "fakülteye ilk gelip son giden hoca" olarak mimlemiş, nam saldım anlayacağın :D
    Şaka bir yana, fırsatım olsaydı bu güzel organizasyonda elbette sizlerle olur, seninle sözleştiğimiz tangoyu yapardım. ;)
    Mayıs sonunda finallerin başlamasıyla ben de rahatlıyorum ve buradan tüm balıkavı.net yönetimine sesleniyorum: tüm organizasyonları lütfen mayıs sonuna erteleyin, geleni var gelemeyeni var :eek: :p

8. onurjordan

onurjordan onur

Favori Kamış:
    Şeytan oltası ...
    Mutfak işinde her zaman yardıma hazırım :D nerde olursa olsun 3 defa onur demeniz yeterli :cool:

9. onurjordan

onurjordan onur

Favori Kamış:
    Şeytan oltası ...

Hehe bir tepsi sucuklu yumurta yı bir köşeye götürdük ama sonra paycısı çok çıktı :D :D

10. KEYF&KEDER

KEYF&KEDER ORHAN AYDAR

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ÇARŞI EKİBİ.

ONUR ONUR ONUR:D :D :D

EN ÇOK çalışan bendim en çok iltifat alan kim peh:D :D ;)

11. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşım, senin emeklerin de yabana atılmaz, gerçekten çok uğraştın bizler için. Ama Onur'un bu kadar iltifat almasına da sebep sensin. :p Sucuklu yumurta tepsisini ayırıp da, kahvaltıyı hazırlamak için ayakta dolananlara ayırın bunu dedin ya, işte o an Onur'da şimşekler çaktı, herşeye koşturmaya başladı. :p Bundan sonra da bütün mufak işlerine yardımcı olacakmış. :D

12. KEYF&KEDER

KEYF&KEDER ORHAN AYDAR

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ÇARŞI EKİBİ.

:D :D :D :D :D

13. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar, eski konuya yazılanlarla yeni konuya yazılanları birleştirmek zorunda kaldığım ve birleştirme işleminden sonra da mesaj trafiğinde karışıklık olduğu için, eski konuya yazılan bazı mesajları alıntılayarak aşağıya aktarıyorum, bilginize...

14. simendifer

simendifer Sennur

Devamı aşağıda...

15. kurtuluş

kurtuluş kurtuluş

Favori Kamış:
    turna fresh surf carbon 4.20 250 atar kamış + okuma 5 bilyalı makine
    slm.
    buluşmanın çok güzel geçtiği belli herkez çok güzel eğlenmiş.ben gelemedim ama inanın ruhum hep sizler le beraberdi.
    gelemesemde bu buluşmayı sağlayan mahşerin üç balıkçısına çok teşekkür ediyorum.
    ne kadar çok eğlendiğinizi fotolardan anlıyorum.
    paylaşımlarınız için herkeze teşekkür ederim.emeği geçenlere şükranlarımı sunarım.
    daha nice buluşmalara ve organizasyonlara inşallah...

16. onurjordan

onurjordan onur

Favori Kamış:
    Şeytan oltası ...
    Tuncay - Ulvi - Sedat abilerime sonsuz teşekkürler ediyorum çok keyifli günler geçirdik... Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler...

Akşam biz gençlerle sohbet eden Tuncay abime sonsuz teşekkürler.

Islak kazağımın ve jean ımın yerine bana polar ını ve eşortman ını veren Suat abime binlerce teşekkürler.

Bizim Çarşı Team a sonsuz teşekküler....

17. onurjordan

onurjordan onur

Favori Kamış:
    Şeytan oltası ...
    Kıskanmıyalım abicim :D kıskanmıyalım...:eek: :cool: :D

18. crazybluee

crazybluee ibrahim

Favori Kamış:
    Shakespeare
    En İyi Avı:
    12kg sazan
    bende de bır kaç resım var vakıt buldugum da eklıyecegım ama asıl resımler alper de:)

ayrıca Alper cok sağol aksam donuste bıraz senı yorduk ama sağ salim evımıze ulaştırdın..

19. crazybluee

crazybluee ibrahim

Favori Kamış:
    Shakespeare
    En İyi Avı:
    12kg sazan
    Onur alicansınla bana yaptıgın espiriyı hıc unutmayacagım:D:D:D

20. Suatreis

Suatreis

Sennur um aklımdan geçenleri yazmış ve beni cümle kurma eziyetinden kurtarmış olduğundan, tüm ekibe ve emeği geçenlere şükranlarımı sunarak elimdeki fotoları yayınlamaya başlıyorum. Müsait olduğum ilk an benimde ekleyecek olduklarım var.:)

Biraz meşguliyetim olduğu için ve link alırken sorun yaşadığımdan hepsini birden yayınlayamayacağım, affınıza sığınırım... :)

KURT (COBRA) (KUM KURDU) ÇIKARILMASI ANINDAKİ EMEKÇİLERİMİZ VE " BASIN BALIĞI".......Pembeli olan dememe gerek yok sanırım :D