11&12 Ekim Kapıdağ av raporu (unique,yume,seckinacar)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında seckinacar tarafından paylaşıldı.

1. Bence birdahaki sefere 028 balza marka misina kullan..Çünkü birdahaki sefere size tavsiye edeceğim yerde 3+kg balık alınması kuvvetle Muhtemel..Pazar sabah 06:00 da arkadaşlarla merayı kontrol ettik..Ben avatarımdaki levreği aldım..Diğer arkadaşım benden şanslıydı..Ancak dalga yüksekliğinin zaman zaman 2,5 metreyi aştığı bu avlakta agaşonda kalmak çok zor oldu..6 metre derinde sanki çamaşır makinesinin içindeymişiz gibi sağa sola savrulduk..Ancak zıpkında stabiliteyi sağlayamadığımız için çok karavana attık..
    Birdahaki sefere Remixonun sahtesi gerekecek.Araçtan inip 300-400 metre yürüyüp avlağa ulaşılacak..Ve levreklere ulaşılmış olacak

2. yume

yume yusuf

Favori Kamış:
    Linea Effe unicast 390 + spro hardliner lcs pro 1050
    Avatarınızdaki fotonun büyük halini koyma şansınız varsa çok iyi olur profilden bakamadım :) rakibmizi görmek isteriz daha detaylı :D

3. unique

unique Cüneyt Eşsiz

Sizede tebrikler..Epey buyuk baliklar masallah.

Tesekkurler Erdal abi bu uyarilari dikkate alacagiz. Ayrica Pazar gunu ciddi anlamda dalga vardi yer yer 3 mt yi asanlarda bizi yine siril siklam etmeye yetti :eek:

4. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Tebrikler, harika bir av ve ona yakışan bir ziyafet olmuş :) Emeğinize sağlık, Allah devamını göstersin inşallah :)

5. seckinacar

seckinacar

Favori Kamış:
    surf kamış,cormoran big ben 6000 pi makina
    Teşekkür ederiz:D

6. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Mükemmel bir av olmuş, daha irilerine rast gele inşallah.

7. seckinacar

seckinacar

Favori Kamış:
    saol Serdar Abi ,hepimize rastgelir inşallah

8. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Seçkin tebrik ediyorum, bu levrek denen meretin ilki hiç unutulmaz. Bir dahakine umarım daha büyükleri nasip olur. Kısmetse hava da çok müsait yarın ben de yeni icadımla levrek kovalamaya gideceğim. İcat işe yararsa buraya yapılışını eklerim.

9. seckinacar

seckinacar

Favori Kamış:
    teşekkürler Yücel Abi ,umarım işe yarar yeni icadın sonucunu heycanla bekliyorum bol şans

10. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    tebrikler seçdin:)güzel zamanlar geçirmişiniz::::::::::::::)

11. melike

melike melike

çok güzeeel bi av olmuş ama bensiz olmuş :D . inşallah daha da büyüklerini beraber yakalarız artık seçkin. bi dahakine ben de gelicem bu sefer kesin artık!!:eek:

12. simendifer

simendifer Sennur

Offf nasıl zor okudum heyecandan. Sonu için düşündüğüm "ya misina koptu, ya kaşık bağlandığı yerden açıldı, ya kayaya koyduktan sonra denize düştü" gibi şeylerdi. Soluk soluğa okudum inan ki, uzun zamandır beni bu kadar heyecanlandıran bir anlatım olmamıştı. Teşekkürler Seçkin. Ekip arkadaşları olarak sizi tebrik ediyorum.

Bir şey daha söylemek istiyorum. Dünyanın yolunu gittiniz, uykusuz kaldınız, benzin yaktınız, yol gittiniz (Allah korusun bir balık uğruna kaza da geçirebilirdiniz), masraf ettiniz v.s. v.s. daha şu an aklımda olmayan ama yapılan çok şey var biliyorum. Bütün bunlar 3 kişinin avlayacağı 30-40 cm. lik bir levrek uğruna yapıldı. Demem o ki, bu ve bundan çok daha fazla zahmetlere girilip hiçbir balık almadan da dönülebilen bir hobi bizimkisi. Ve hiçbir balık almamak bile bizi bu hobiden vazgeçiremiyor. Çünkü balıkçı dediğin öyle mütevazidir ki aslında, boş dönmenin keyifini bile yaşar. Şimdi neden bunları söyledin diyeceksiniz belki. Şunun için söyledim arkadaşlar; bazen görüyorum, denizden ya da tatlı sudan, hakkımız olandan fazlası alınıyor. Bazen "orada o kadar balık yok" diyerek insanlar aldatılmaya çalışılıyor ama tabi göz ve nizam olunca kimse buna inanmıyor. O zaman da tartışmalar çıkıyor. Bu defa da fazla balık alan arkadaşlar bin tane bahanenin ardına saklanmaya çalışıyor. Bu bahanelerin en sık kullanılanlarından biri de "bu kadar zahmete katlandım......................" şeklinde uzayarak anlatılan bahanedir. Kimse balık tutarken zahmete, zorluklara katlanmıyor değildir. Herkes masraf ediyor, herkes yaşam tehlikesi atlatabiliyor, herkes çok ama çok zor şartlarda avlanabiliyor ama limiti aşmıyor. İşte bu nedenle, dünyadaki tek balıkçıyı kendisi sanan, tek zorluğa, tek zahmete kendisinin katlandığını sanan ve bunu fazla balık avlamanın bahanesi olarak ileri süren herkese bir cevap olarak senin avın gayet güzel bir örnek. Tekrar tekrar tebrik ederim arkadaşım. Hem avınız güzel, hem de anlatımın gerçekten muhteşemdi, saniye saniye yaşadım sayende.

13. simendifer

simendifer Sennur

Levrek avına gidiyorlar da sen nasıl gitmiyorsun anlamadım zaten Melike. Nasıl kaçırırsın böyle bir şeyi? :p Bir dahakine sakın yalnız bırakma, kesin levrek avlarsın. Ben senin nasıl kısmetli olduğunu biliyorum balık konusunda, eminim gitsen kocaman bir levrek seni bulur, hatta "beni tut" diye kayalara kendini atardı. :p:D

14. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    İşte bu ,güzel bir anlatım ve harika bir balık.Spin avcılık adına güzel bir tecrübe aktarımı da sağladı diyebilirim.Dikatli okursak bu rapordan güzel dersler çıkar.Ellerinize sağlık,rasgele.Dilerim bir dahaki avda karşılaşırız.:)

15. seckinacar

seckinacar

Favori Kamış:
    hani sen yokken balık tutamıyodum buda sana kapak olsun :D bidahakine beraber gitcez ama seninde şansın iyi bu konuda biliyoruz :)

16. seckinacar

seckinacar

Favori Kamış:
    Sennur Abla öncelikle raporumuzun tamamını okuyup böyle uzun bi yazı yazdığın için av arkadaşlarım ve kendi adıma teşekkür ederim.Yazdıklarına katılmamak mümkün değil ,amacımız sportif balıkçılıksa,ki bizim öyle bu tek balık bize yetiyor ,boşta dönseydik mutlu dönerdik .Erdal Abi (surffishing) bize hertürlü bilgiyi verdi ve gidin alın levreği dedi bizde gittik ve mükafatımızı aldık.Sürdürülebilir amatör balık avcılığı için forumda okuyarak gerekli bilgiyi aldık ve bunun sorumluluklarınıda her zaman yerine getirmek için gayret göstercez tekrar teşekkür ederim :)

17. seckinacar

seckinacar

Favori Kamış:
    Teşekkürler Aslan Abi ,işallah birlikte avlanma fırsatımız olur ve daha büyüklerne denk geliriz :)

18. hızır şeref gültekin

hızır şeref gültekin hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    sawagear predatör 20 60 300
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw4000xg
    En İyi Avı:
    kilosunu bilmiyorum ufo gibi bişeydi :)
    valla tebrikler diyecem ama demiyorum o sadece lev daha rek olamamış maalesef arkadaşlar evet macera çok güzel ama sonuşç aa ah olmamış o balığı salıverip şampiyon olabilrdiniz malum yok etmek kolay ancak zafer ancak daha trofe olanlardadır arkadaşlar evet bi yasağı yok ama o ispendek daha yaşamalıydı bence ama afiyet olsun bana da kızmayın bu aralar karagöz yavrularına çok taktım da bide her taraf öksüz yavrusu veriyor buralarda onları da alıkoyanlarla kavga edip duruyorum lütfen duyarlı olalım sözüm bu sitede bişeler arayacak kadar bilinçli olan herkese sadece sizin doğru yapması önemli değil yanlışı görünce müdahale bilenin sorumluluğudur bence

19. seckinacar

seckinacar

Favori Kamış:
    Biz sorumluluklarımızı yerine getirerek bu avı gerçekleştirdik ,şampiyon olmak gibi bi arzumuzda yok 700-800 gr arası bi balığı bu kadar uğraştan sonra mükafat olarak almak her avcının hakkıdır en iyi avınız bölümünde yazan 1.5 kg levreğide siz bıraksaydınız belki şimdi 3 4 kiloluk gerçek bi trofe olmuştu ?

20. KSK/34

KSK/34 Serkan/ksk

En İyi Avı:
    hayalimdeki levrek
    Tebrik ederim harika bir av olmuş inşallah daha büyüklerinide rapor edersin