Barış, Öncelikle gelemediğini öğrenince gerçekten de üzüldüm. Aramızda olmanı çok isterdik.. Yoksa yılda 1 kez mi bir araya geleceğiz ???? aman ha Araçları birleştirmek ekonomik olabilir.. Doğru... Fakat erken dönmek isteyen ya da ava devam etmek isteyen olursa pek pratik olmaz gibi.. Belki sabah hareketimiz esnasında da küçük bir ekonomiklik yapabiliriz. Öneri için teşekkürler.. Ben fikrimi belirteyim istedim..
Mert Bey, size katılıyorum. Özellikle hava bu kadar soğuk iken bağımsız hareket edebilmek iyi olacaktır diye düşünüyorum. Öte yandan Barışın söylediği hem mantıklı hemde çok eğlenceli olurdu.
Hava Durumu Biraz bilgi vereyim istedim. Cumartesi günü gündüz 3 C gece -5 C olacak (pazar sabahı için de önemli) Hava yağışlı yağışın ardından ertesi gün (pazar günü) hava sıcaklığı 1-3 derece daha azalabilir. Pazar günü hava parçalı bulutlu olacak Bu özetten çıkarılacak ders : Cumartesi yağmur çok yağarsa canlı yem kaynakları bulabiliriz. Pazar gününün yağışsız olması ve az da olsa güneşin görünecek olması bir nebze lehimize olabilir. Buluşmanın pazar gününe denk gelmesi aslında iyi de bir tesadüf oldu. Yağmur cumartesi gözüküyor (şimdilik) Havaların soğuk olması nedeni ile ateşin kocaman yakılması ve üşüme ihtimali olanların ateş başında oturması önerilir. Ekleme yapmak isteyen ?
ben ekleme yapmak ıstıyorum.ben nıye gelemıyorummmmmmmmmmm valla ıyı cay demlenırdı tarafımdan arazı tecrubemız vardı nede olsa
Son Dakika !!! Evet ebdekiler organizasyonun güzelliğini görünce dayanamadılar.. Eşim de geliyor Ufaklık zaten dünden hazır... Köpekler ile ilgili haberi verince çok sevindi Az sonra listeyi son haliyle ekliyorum
reis benım hanımıda ekle daha konusamadım ama sacından surukleyerek ben getırırım bız Kaya ÇAĞLAR Meliha ÇAĞLAR Mehmet ÇAĞLAR ( artık oğlumuz oldu ) Katılım Çağlar ailesinden böyle
Araç - 1 Hareket Noktası : Eryaman Susuz Göleti ======================================== Mert Eren (SPIDER) Eşim Altan Berk Eren (SpiderJr) ====== Ava uykuda başlayacak maalesef Mustafa Karataş (West_1979) Kemal Karataş (Efsane_Kemal) Misafir : Ahmet (küçük tecrübe) (Eryaman'da 1 kişiyi aktarma yaparsak iyi olacak) Araç - 2 Hareket Noktası : Telsizler ======================================== Bülent VURAL (çiko) Araç - 3 Hareket Noktası : Çankaya ======================================== Kaya ÇAĞLAR (kaya_caglar) Meliha ÇAĞLAR (Kaya Abinin Eşi) Mehmet ÇAĞLAR (mcaglar) Murat BAŞARAN (avcımurat) ====> En kötü ihtimal mangala yetişir Araç - 4 Hareket Noktası : Eryaman ======================================== Metin ÖZCAN (oztugmetin) Metin Beyin Eşi Bulut Araç - 5 Hareket Noktası : Çankaya / Yıldız ======================================== Sedat (Sedat Abi) +1 Misafir Araç - 6 Hareket Noktası : Çankaya ======================================== Utku Bey (Aylin'in Eşi) Aylin (cadayl) Haylaz Balıkçı Sibirya Kurdu Araç - 7 Hareket Noktası : Yenimahalle ======================================== Yasin Bayrak (YASİN_BAYRAK) Can ÖZÇİÇEK (RAUGH) Yer : Eğrekkaya / Kızılcahamam Tarif : K.Hamama kadar gidilecek içeriye girmeden ist.yönüne biraz gidilecek Karayolları 42.Şb.ye doğru sağ taraftan girilecek. Zaten DSİ nin seti gözüküyor. Su görününce takımlar hazırlanacak. Öncelikli Av : Levrek Bölgenin Diğer Türleri : Yayın, Kadife, Aynalı Sazan Tavsiye edilen Takımlar : Klasik dip oltaları, Şamandıralı takımlar, deneme için at-çek yapılabilir (rapala ve mepps bulundurmakta fayda var.) Yem : Mutlaka ciğer, bulunabilirse canlı yemler Buluşma Noktası : Eryaman Susuz Göleti Ana giriş karşısı - İstanbul yönü Hareket Saati : 05:30 (Eryaman) Alınacaklar : Kömür, Sucuk (ve bilimum etler), Her türlü ızgara için malzeme, salata malzemeleri, ekmek, içecek, içme suyu, çaydanlık (1'den fazla gerekiyor birini biz alıyoruz ya da semaver lazım), çay, çay şekeri ve tabi kahvaltı için bilimum sandviç ya da kahvaltılık malzemeler. Önerilerinizi yazınız ya da sonsuza dek susunuz !
Araç - 1 Hareket Noktası : Eryaman Susuz Göleti ======================================== Mert Eren (SPIDER) Eşim Altan Berk Eren (SpiderJr) ====== Ava uykuda başlayacak maalesef Mustafa Karataş (West_1979) Kemal Karataş (Efsane_Kemal) Misafir : Ahmet (küçük tecrübe) (Eryaman'da 1 kişiyi aktarma yaparsak iyi olacak) biz alabiliriz nasıl olsa AVCI MURAT eğitimde biz 3 kişiyiz 4 olabılırız
Alınacaklar : Kömür, Sucuk (ve bilimum etler), Her türlü ızgara için malzeme, salata malzemeleri, ekmek, içecek, içme suyu, çaydanlık (1'den fazla gerekiyor birini biz alıyoruz ya da semaver lazım), çay, çay şekeri ve tabi kahvaltı için bilimum sandviç ya da kahvaltılık malzemeler. birde soru buna rakı içen yokmu???????
valla araç kullandığım için keyfimce içemem maalesef.. Bu benim için ciddi bir prensip.. ama Tekir organizasyonu yapıyoruz illa derseniz 1 duble eşlik edebilirim en fazla. Bardaklarımı alayım mı yani Not : Eşler de gelecek.. Bizim açımızdan sakınca olmaz ama diğer eşli gelen katılımcılarımızın fikrini almakta fayda var. Genelde pikniklerde tekir olur
oooo hem balıga gıdıyoz hem 2 kadeh içemiyoz adalet degıl emınımkı herkez 2 kadehe uyar fazlası zaten zarar benım bardaklar yıkandı kurutuldu fön çekildi hazır ve nazır sepette yerini aldı
bu ne guzel bir organizasyon olmus bende uzun suredir yazamıyordum inanın okurken içim gitmedi değil, umarım benide aranıza alırsınız ve bende gelebilirim. Bu arada cumartesi gunu kar yağışı gösteriyor.
hakan bence ankara ekıbı olarak senıde aramızda gormek bızıde mutlu edecektır.... artı bu durumdan sonra bu ekıbı ne kar ne yagmur ne fırtına ne tayfun nede deprem durduracak ankara çoştu bir kere hem arkadaşlarımızın evcil köpekleri bilem var onlar bizi her koşulda korur ÖLÜMÜNE KANKAYIZZZSZ
yasin tesekkür ederim arkadaşım araç var eğer hanımı ve kızımı kandırabilirsem onlarla gelmeye çalışacam yinede teklifin için teşekkür ederim bu arada yenimahalle neresindesin sen
Merhaba Arkadaşlar esas amaç sizlerle tanışmak olmak üzere aranıza kabul ederseniz bende gelmek istiyorum tabi bizim iş gereği çok çok büyük bir aksilik çıkmazsa araç var ve boş ümitköy çayyolu tarafından gelicem bu arada pazar günü hava karla karışık yağmurlu, çok bulutlu, en yüksek sıçaklık 7 en düşük 1 derece, rüzgar güney batıdan 16 km hızla esiyor yani çok iç açıcı değil insallah ulaşımda bir problem çıkmaz.