Mehmet bakıyorum bi o organizasyondasın, bir bu organizasyonda. Gayretli nickini haketmek için elinden geleni yapıyorsun bakıyorum İnşallah tüm arkadaşlar için çok güzel bir gün olur. Artık 15 ocakda resimleri bekliyoruz.
bir ihtimal daha var henüz netleşmeyen bazı etkenlerden dolayı,kesin bir karar vermiş değilim. ancak sabah erken sizlerle birlikte yada biraz daha geç; kendi imkanlarımla size katılma ihtimalim var. dilerim işler yolunda gider ve sizlerle birlikte oluruz. görüşmek umuduyla
İşimiz bu Taylan abi, başka da bir şey yaptığımız yok bırak bari organizasyon yapalım Hatta var mısınız sömestr da bir Samsun organizasyonuna
arkadaslar bende yenı bı uyeyım ve pazar gunu gelmek ıstıyorum kabul edersenız etımesgutta oturuyorum eryamana gelebılırım arac var gelecek arkadasları alabılırım veya fazla kısı varsa
Öncelikle sitemizin kurallarını bir halledelim sonra kolay... 1 - Profil ayarlarına gidiyoruz ve imza bölümüne istediklerimiz ekledikten sonra üstüne ya da altına isim - doğum tarihi - şehrimizi yazıyoruz 2 - tanışma bölümüne gidip kendimizi tanıtıyoruz 3 - Balıkavi üyeleri hemen tanışma bölümündeki mesajın ardından hoşgeldin diyorlar..
Kemel kim ya?????? ha KEMAL.. Efsane kemal ne yaptı bu adam Kemal ???? tahminler : 1 - büyük ateş olsun diye kuru bir ağacı doğradı. römork ile götüreceğiz 2 - kömür deposu ile anlaşma yaptı. 3 - börek ya da gözleme vs ev yapımı bir şeyler olacak 4 - semaver buldu ! 5 - absurt bir takım ya da yem kullanacak ancak aklıma bunlar geldi bir anda ? yaklaştım mı
ya tahminleri yazarken aklıma geldi pasta börek kek falan iyi gider yarın akşama bi kek dökelim biz pazar sabahına kadar iyice dinlensin hanımlardan destek bekliyorum ona göre...
Gökhan, Sıcak Antalyalardan seslenmek kolay.. bir buluşma için Ankara nelere katlanıyor bak oylamadan önce n@mık davet etmedi ki gidelim