Hakan, Umarım evdekileri kandırıp onları da getirirsin Bu gün içerisinde net bir cevap yazarsan listeyi güncelleyeceğim
Merhaba Akın, Seni de aramızda görmekten ve tanışmaktan mutluluk duyarız. Ümitköy tarfından gelmek isteyenler için de iyi bir fırsat olacaktır. Fakat bu hava tahminleri konusunda farklı yorumlar kafamı karıştırdı. Bu gün son tahminleri aldım. Yağışın cumartesi olacağı, kara dönüşeceği ve 1 günde biteceğini öğrendim pazar gününden itibaren havalar yeniden ısınacakmış.
Selam arkadaşlar çok fazla bir kar yağışı olmazsa ben kesin geliyorum bu arada organizasyonun güzelliğini duyan bir kaç arkadaşta rica etti onlarıda getirecem arbada boş yer olmayacak herhalde sevgiler (toplam 5 kişi olacağız)
Arkadaşlar, sanıyorum bizde dışardan 1 arkadaş daha olacak. Araba ne yazık ki dolu. Şu anki nüfusa araçlar yeterli oluyor mu? Şimdiden gerekli erzağı vs aldım, arabaya yerleştirdim
Arkadaşlar süpersiniz,katılım sayısı baya iyi inşallah av ve muhabbette böyle bereketli geçer, ben pazar günü erzurum'a gitmek zorundayım 2 günlüğüne aranızda olmayı çok isterdim ama sağlık olsun keyfiniz bol olsun sıkı giyinin, hafta sonu hava biraz soğuk olacak rastgele saygılar.
Katılımcı Listesi : Araç - 1 Hareket Noktası : Eryaman Susuz Göleti ======================================== Mert Eren (SPIDER) Eşim Altan Berk Eren (SpiderJr) ====== Ava uykuda başlayacak maalesef Mustafa Karataş (West_1979) Kemal Karataş (Efsane_Kemal) Misafir : Ahmet (küçük tecrübe) (Eryaman'da 1 kişiyi aktarma yaparsak iyi olacak) Araç - 2 Hareket Noktası : Telsizler ======================================== Bülent VURAL (çiko) Araç - 3 Hareket Noktası : Çankaya ======================================== Kaya ÇAĞLAR (kaya_caglar) Meliha ÇAĞLAR (Kaya Abinin Eşi) Mehmet ÇAĞLAR (mcaglar) Murat BAŞARAN (avcımurat) ====> En kötü ihtimal mangala yetişir Araç - 4 Hareket Noktası : Eryaman ======================================== Metin ÖZCAN (oztugmetin) Metin Beyin Eşi Bulut Araç - 5 Hareket Noktası : Çankaya / Yıldız ======================================== Sedat (Sedat Abi) 1 Misafir Araç - 6 Hareket Noktası : Çankaya ======================================== Utku Bey (Aylin'in Eşi) Aylin (cadayl) Haylaz Balıkçı Sibirya Kurdu 1 Misafir Araç - 7 Hareket Noktası : Yenimahalle ======================================== Yasin Bayrak (YASİN_BAYRAK) Can ÖZÇİÇEK (RAUGH) Araç - 8 Hareket Noktası : Ümitköy / Çayyolu ======================================== Akın (bluemarlin) 4 Misafir Yer : Eğrekkaya / Kızılcahamam Tarif : K.Hamama kadar gidilecek içeriye girmeden ist.yönüne biraz gidilecek Karayolları 42.Şb.ye doğru sağ taraftan girilecek. Zaten DSİ nin seti gözüküyor. Su görününce takımlar hazırlanacak. Öncelikli Av : Levrek Bölgenin Diğer Türleri : Yayın, Kadife, Aynalı Sazan Tavsiye edilen Takımlar : Klasik dip oltaları, Şamandıralı takımlar, deneme için at-çek yapılabilir (rapala ve mepps bulundurmakta fayda var.) Yem : Mutlaka ciğer, bulunabilirse canlı yemler Buluşma Noktası : Eryaman Susuz Göleti Ana giriş karşısı - İstanbul yönü Hareket Saati : 05:30 (Eryaman) Alınacaklar : Kömür, Sucuk (ve bilimum etler), Her türlü ızgara için malzeme, salata malzemeleri, ekmek, içecek, içme suyu, çaydanlık (1'den fazla gerekiyor birini biz alıyoruz ya da semaver lazım), çay, çay şekeri ve tabi kahvaltı için bilimum sandviç ya da kahvaltılık malzemeler. Önerilerinizi yazınız ya da sonsuza dek susunuz !
Kemal, imza ayarlarını yapman lazım hemen... profile gir imza bölümüne Adını - doğum tarihini - şehrini ekleyiver.. sloganın üstüne ya da altına olabilir
Lütfen imza ayarlarında ve katıldığınız yer hakkındaki açıklamalarınız için gerekli düzeltmeleri yaparmısınız...