Mehmetim sorma be kardeşim, vallaha tekne mekne hak getire... Muhabbet şahane... Bir gün hep beraber bir rakı-balık sofrası kuracak gibiyiz...
Ali niyette mangal yoktu, ısınalım diye ayarlanan teneke bir anda mangal oldu Vallaha boğma rakı iyi güzelde çok sert be kardeşim, en baba viskiye taş çıkartır vallaha... Biz burdayız, deniz burda... Her daim bekleriz...
Aynen Mehmetim levrek bizi helak etti, ne levrekmiş be abicim... Ne uyku bıraktı adamda ne düzen. Evet balıklar sayesinde üzerimizde ki kısmetsizliği de umarım gidermişizdir. Hoş Gökhan Y. daha kıramadı şeytanın bacağını ama...
Yeni fantaziler mi? Bak Mehmet ben açığım evet nerede, ne avı? Namık senin işler ne alemde abi bu arada? Balığa bir manisi yoktur umarım...
Gökhan kardeşim ellerinize sağlık gözümüzün pası silindi Allah muhabbetinizi arttırsın Oh Oh ne güzel olmuş tebrikler
Dediğim gibi bir gün bir org. yapalım ama şöyle tam takım, hazırlıklar vs. için önceden haber verin yeter...
Vallaha öyle oldu biraz... Daha doğrusu haftosunu memlekete gideceğimden dolayı (mağlum peder kutsal topraklardan döndü ) haftaiçi gidelim dedik... Neyse nöbeti tekrar devrediyorum size, haftasonu size emanet
Gökhanım erzakları kucaklayıp sahile doğru ilerlerken daha denize ulaşmadan kulaklarımıza gelen ama bizim duymazdan geldiğimiz o dalga sesleri bizi yaklaşık yarım saatlik bir sessizliğe bürümüştü.Üçüncü gidişimizdi o bölge ve ne zaman gitsek hava durgun deniz de patlak oluyordu dün yine aynısı olmuştu. Takımlar yapıldı denize isteksiz bir şekillde sallandı. Derken söylendin kardeşim ' muhabbete geldik muhabbete ' diye .Başladık hazırlığımızı yapmaya... Denizde 6 kamış dalganında