eyvallah allah razı olsun tutmasakta tutanlarınkileri görmek te yetiyor be gökhan usta fazlasını istemem
valla emrecan sana katılmamak elde değil ben de severim sucuk olayını her şey gidiyor yanında valla.. balıklar da yakışıklıymış valla ahh antalya ahhhh.. sıcak sıcak.. ne güzel oluyordur kumsalda keyif..
Ah ah gel sen onu bir de bana sor.... Allahtan dönüşte yük hafifliyor. Sucuklar, ekmekler, biralar mideye.... Odunlar ateşe dönüşüyor da yük biraz azalıyor... Haaa bu seferde balıkların yükü başlıyor (600 gr kadarcık )
Beyler bu deve huysuzluk yapmasın????????? Gece gece uğraştırır adamı sahilde ; demedi demeyin... Zaten zar zor getiriliyor yemler bir ton zahmet ; bi de şimdi deve yemiyle uğraş
Onlar da öğrenecek balık tutmayı. Bugün 1 tane, yarın iki-üç Devamı haftaya inşallah... Ama bak Namık demedi deme, o gün Mehran Mırmır geçen de Swordfish Sargoz aldı... Bak sizin mahalle iyi prim yapıyor haa.... Yakında ben de gelirim o tarafa
Namık ogün alamadık başka. Birkaç güzel vuruş daha aldım ama 22.30 gibi ayrılmak durumundaydım mekandan. Swordfish 1 saat daha kalmış bir hareketlilik olmamış onda. Birgün denenbilir bence bir gece avı orda ; ama Lara kadar sonuç vereceğine inanmıyorum...
Gökhanım valla dediğin kadar varmış Mırmır avı, gerçekten güzel asılıyor kamışa ,atladığı zaman yeme de güzelde yere yapıştırıyormuş ucunu gerçektende .Bana bu boyutta ilk kez Mırmır geldi . Yakalaması , gelişi , kafa atmaları iyiymiş dediğin gibi dostum....
Ertesi gün ben 18:00 gibi tekrar denedim, bir 2 saat kaldım 19:30 gibi bir sargoz aldım 23 cm aynı noktadan. Onu bugun antalyalılar sohbet odasına koyacagım. İlgililere duyurulur.
Geç Emre geç, Cumhuriyet'ten geç, İkbal'den geç nereden geçersen geç ama ACILISINDAN geç.... Anladın sen onu