Eve yeni geldim abi, gelmişken de zahmet edip yazanlara bir cevap vereyim dedim... Tıpkı şu an da sana yaptığım gibi İyi geceler abi, benden pes
Tebrikler Gökhan gerçekten hakkını vermişsiniz, herşeyiyle harika görünüyor, közde patatesler bile düşünülmüş, ellerinize sağlık, afiyet şeker olmuş, nice Muhabbetlere, rastgele
Valla ne yalan söyleyeyim, mırmıra da sucuk ekmeğede içim gitti. ikisine de hayır demem asla. Ve gökhan havanın bozuk olacağı bu hafta sonu balığa gitme ihtimali neredeyse yokken, verdiğin bu gaz hiç de iyi olmadı dostum Onur'un dediği gibi siz balık avlayamadığınız zamanlarda böyle mangallı balıklı raporlar gönderince milletin neler çektiğini anlamış olduk. Çok kötüymüşüz Senin şahsında tüm ekibe tebrikler ve İzmir'den kucak dolusu sevgiler... Abi sucuklarda İkbal'miş. Ne güzeldir onlar be...
Ortamda balıklarda sizlerde gayet güzel bir akşam olmuş, ellerinize sağlık ve de afiyet bal şeker olsun...
Mehmet abi senin mırmır kadar olmasa da orta halli bir şey işte Vallaha gaz konusuna gelince, işyerinde de aynı gazı verdik millete şimdi herkes haftasonu tekne ile balık muhabbeti yapmak istiyor gel gör ki bu haftasonu hava açısından hiçte hayra alamet değil.... Zaten ben içanadolu'da olacağımdan, burada kalıpta balığa gidemeyen arkadaşlara ve tabiki tüm balıkavı.net ailesinden çıkmak isteyipte çıkamayanlara Allah sabır versin... Bu arada abi senin o mırmır neydi be, unutulacak gibi değil hani
Ah Gökhan ah, onu bende unutamıyorum. Zaten bi dahayakalarsam Namık ve Mehmet'e söyledim ne yapacağımı o balığı
Abi sen bence öyle bir mırmır daha yakalarsan kurut, içini doldur sonra bir cam cilası çek, çerçevele ve evinin duvarına as.
Gökhan Kardeş; Çok süper olmuş balık. muhabbet te süper. Teoman, Fatih Hoca ve ben de sizi gördükçe böyle karşılaşacağız gibi geliyor yan masada. Sargozda ne lezzetli balıktır. Ayrıca avlanmasıda çok keyiflidir. Güçlü balık vesselam.
Arkadaşlar cevap verdiğim ve veremediğim tüm herkese bir kez daha iyi dilekleri için teşekkür ederim. Dilerim her gittiğiniz av da hem balığınız hem neşeniz bol olsun....
Ne zamandır foruma giremedim. Lara muhabbetleri aynen devam ediyor. Keyifli av olduğu görülüyor. Balık biraz az o kadar Bi de bişey sorcem, gece soğuktan etkilenmiyor musunuz yahu Havalar gayet soğuk.
Hocam işte olay budur. Teneke ve tahta. Fırın hesabı. Ha birde ısıtıcı rakı yı unutmamak lazım. Denize bile girersin.