24.10.2010 Av Raporu

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında sehzadem82 tarafından paylaşıldı.

1. sehzadem82

sehzadem82 H Barış KEDELEŞ

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    öldürdün balığı o gözler o endam o kanatlar o kuyruk 5 kg balık nerde bulsun :D lütfen kıskanmayalım efendi :D ;) :p

2. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Sehzadem tebrikler ve yine tebrikler...
    Oyle sevindim ki...Ozellikle benim verdigim yontemle bunlari tutmus olduguna nasil sevindim bir anlayabilsen keske...
    Ben daha once kendi yakaladigim ve Babamin yakaladigi sazanlar ile kiyasladigimda bu balik bence 5 ile 8 kilo arasinda gelir gibi. (Ben sadece bir resim goruyorum.Gazete uzerinde cekilen)
    Soyleyecek baska birsey aklima gelmiyor.Gercekten mutlu oldum yakaladigin bu balik icin.Uzun zaman basimin etini yemistin :D
    Saka saka ... Kusme sakin :D
    Insallah daha sonraki avlarinda cok daha iyileri senin olur.Kendine iyi bak.Rastgele...

3. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    tebrik ederim. güzel av çıkarmışsınız. daha iyi avlar dilerim. hamurun tarifini yazsaydınız keşke. balıklar da 4-5 kilo arası gibi görünüyor tahminimce.

4. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    Ellerine sağlık abicim güzel balıklar. Şu hamurun tarifini bide özelden alabilsek iyi olurdu. Benim yaptığım hamurlar dayanmıyor suda,hemen dağılıyor.

5. bahti88

bahti88 Bahtiyar Çelik

En İyi Avı:
    1531 gr. Pullu Sazan, 1150 gr. & 58 cm. Turna
    Sonunda trofeleri kapmışsın abi, tebrikler :)

6. sehzadem82

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    kanka hepsi senin sayende... senın yem tarıfın olmasa olmazdııı...saygılar

7. sehzadem82

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    Ahmet senşi severim bilirsin yem tarıfı sana kurban olsunda 4-5 kilo balık mı görmedin sen :mad: kafa bulma benle :D 3 kişi sudan zor çıkardık hepimizin haşatını cıkardı o tosun ne 3 ne 5 YAWWWWWWWWWWWWWWWWW:mad:

8. sehzadem82

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    tuzlu suda haşlanan , kabartma tozu katılmamış hamur dağılmaz dostum ;)

9. SpinnerPro

SpinnerPro Doğan

tebrikler. canavar gibi av olmuş :)

10. sehzadem82

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    teşekkürler daha iyisi senin olsun.

11. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Estagfurullah.Ben sadece sana yardim etmek istedim ve seninde basari ile bunu uygulayip guzel sonuc alman beni cok mutlu etti taaa buralarda ;)
    Insallah bundan sonraki yapacagin avlarda beni hatirlarsin hep ;) ve benim icin kucucuk bir dua etsen yeter :)
    Kal saglicakla.
    Rastgele...

12. sehzadem82

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    duam hep senınle kanka hatta yegenın gelınce dayı desın sana :):D
    bak karizma bir dayın var ama yurtdışında deriz :) iyifikir bu yattı aklıma

Son düzenleme: 25 Ekim 2010
  13. barakuda55

barakuda55 mustafa

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    albastaradmiral
    En İyi Avı:
    sazan15kg,sudak 3.5kg.,mercan 550gr.,yayın 4 kg.
    kardeş öncelikle tebrik ederim abarttığın kadar zor değil sazanı dışarı almak ben kepçe dahi kullanmadan çok 10-15 kg.lik sazan aldım ancak kızma ama eğer balıkları dışarı alırken siz tahrip etmediyseniz o balıklar ağ balığına benziyor balıklarda ne pul kalmış nede kuyruk tamam kayalık yerde kendini kayalara felan çarpıyor ama genede okadar yıpranmıyor hayvanlar savaştan çıkmış gibi görünüyor.Ayrıca benim tahminimde o balık en fazla 7-8kg.gelir

14. sehzadem82

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    ağla hiç işimiz olmaz! siz şuana kadar kaç tane kiloluk balık aldınız bilemem ama biz ilk defa karşılaştık o yuzden çok hırpaladık / hırpalandık. gerçekten bir savaştan çıktılar ve 30 dk fazla gezdirdiler bizi. 10-15 kiloluk balığı kepçe dahi kullanmadan nasıl aldınız merak ettim doğrusu? sitemizde pekçok abimiz var yıllarını evrmiş bu işe kepçesiz almazlar / alamazlar! hem bir olta balıkçısının ağ ile yakalanmış bir balık tanısını kolayca koyabılmesıde daha ılgınc olanı!

15. murat41

murat41

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    vatoz 46,7 kg
    Şaka gibi geliyor :D sadece gülüyorum :D

16. sehzadem82

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    allah ağlatmasın abide neye guldun anlamadım:cool:

17. MaDSuLKY

MaDSuLKY Dogan

Resmi ilk gördüğümde benimde aklıma ilk ağ gelmedi değil.. Hadi büyük olan cok savaştı yıprandı ama küçüğünde aynı yerlerinde pullar dağılmış.. Ama bu forumda kimsenin ağla avlanıpta oltayla yakaladım diyeceğini sanmıyorum...

Gercekten güzel balıklar.. Devamını ve özellikle şu yem tarifini herkes gibi cok merak ettim :D..

18. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Barış kardeşim herhalde balığı evde temizlemesi sıkıntılı olduğundan belli ki bu işi çoğu zaman benim de yaptığım gibi suyun kenarında halletmiş,heyecandan da olsa gerek o sırada da fotoğraf çekmek o işlem sırasında aklına gelmiş,benim anladığım bu.Zira burada bulunan herkesin yasa dışı av konusunda asla taviz vermeyeceğini iyi biliyorum.Güzel balıklar Barış daha iyileri rastgelsin kardeşim.

19. barakuda55

barakuda55 mustafa

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    albastaradmiral
    En İyi Avı:
    sazan15kg,sudak 3.5kg.,mercan 550gr.,yayın 4 kg.
    kardeş kızma hemen sen hiç ağla yakalanmış balık görmedinmi ilginç bizim balık tuttuğumuz yer memleket olduğu için kayıkçılarda tanıdık onlar merak eder bizim balıklara bakar biz merak eder onların balıklara bakardık.Sazan balığı oltaya yakalanınca 5-10 dk. çeker bırakırsın yorulunca yatar zaten ozamanda gözlerini işaret ve baş parmağınla kapatıp diğer elinlede kaldırarak kenara yavaşca bırak inan olsun sen oltanı tekrar atana kadar çırpınmaz bile gerçektende balıklarla çok savaşmışsınız bi ara acaba kıyıya bağladılarda yengeçmi tırtıkladı diye düşünmedim desemde yalan olur neyse tebrikler geçen sene bu zamanlarda bende almıştım böyle sazanlar forumda var işim icabı gidemiyorum ama içim gidiyor gördükce seni kırdımsa özür dilerim belkide gidemediğim için kıskanıyorumdur ama yaptığım iş için değer daha nicelerine rast gele

20. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    Kamış:Linaffe,Captain,Remixon makina:Virax Charizma
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    Bu balık taş Çatttt Diye ortadan ayrılsa 3,5 kg gelir en fazla Yinede güzel balık tebrik ederim
    ama kendinizi böyle başkaları ile inada yarışmak onu geçecem diye kendini paralamak onun tuttuğu balığı kıskanmak Haset olur dinimizcede en kötü hastalıklardan birisidir Size yakışmaz
    O adamda çok güzel Temiz balık tutmuş ama onun kilosu dediği gibi Hiç abartısı yok sizin balığınız altındaki gazeteden kaç kilo olduğu anlaşılıyor bence böyle polemiklere gerek yok 18 kilo sazan nasıl olur bilirmisiniz karnı patlayacak derecede şiş olur be kendini zaten belli eder özellikle pulları
    İstersen Bu işi Daha Profesyönel olan Volkan Abime bırakalımda onun resimleri size gereken cevabı versin diyorum :D 18 kg sazan Adam tek başına çekmiş
    http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=29163

Son düzenleme: 25 Ekim 2010