24.10.2010 Av Raporu

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında sehzadem82 tarafından paylaşıldı.

1. sehzadem82

sehzadem82 H Barış KEDELEŞ

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    volkan abının balığı 18 kılo ise bizim balık rahat 25 kılo dıyorum...Yav hiç birinize yalan borcumuz yok 3 kişi zor çıkardık balığı diyorum kımse ınanmıyor..Bundan sonra pasif takipçisiyim abi bu sitenin ne rapor yazarım nede foto koyarım kolay kolay yorum bıle yapmam. Önceki raporda mıllet yerden yere vurdu limitlere bakmayın dediğim halde şimdi aslan gibi rapora 3,5 kilo yorumu yapılıyor ise yazık derim ve ben bu resimleri silerim.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 26 Ekim 2010
  2. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    Kamış:Linaffe,Captain,Remixon makina:Virax Charizma
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    Yaw Akşam Akşam hiç güleceğim yoktu Sen beni güldürdün Allah 'cc da seni güldürsün diyorum sitem etme Ben yanıldım bu balık 22 kg gelir rahat

al abi şu şarkıyı dinlede kendine gel bence
    http://www.youtube.com/watch?v=zQm9bomS8G0&translated=1

:D

Son düzenleme: 25 Ekim 2010
  3. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Hop çocuklar noluyor yav rahatlayın biraz :).Avcılık ve balıkçılıkta olur böyle şeyler yok bu kadardı yok şu kadardı,dernek ve lokallerde bu tarz atışmalar ezelden beri yapılır işin asıl tadı da azıcık burada olaya bu gözle bakın lütfen:)

4. sehzadem82

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    gerek kalmadı.

5. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Daha fazla konuyu dağıtmadan...şarkı çok güzelmiş Barış bende memleketten uzak olduğum için gurbetlik zor iyi geldi valla;)

6. barakuda55

barakuda55 mustafa

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    albastaradmiral
    En İyi Avı:
    sazan15kg,sudak 3.5kg.,mercan 550gr.,yayın 4 kg.
    http://img175.imageshack.us/img175/5558/1000842x.jpg Bu balığılkları geçen sene 28 ekimde yakalamıştım fotoda tarih ayarı olmadığı için 2007 çıkmış büyük olan 7 kg. geldi ve gazetedende anlaşılacağı üzere aynı büyüklükte kızmaya darılmaya gerek yok pulları ve kuyruğuda sağlam:D :D :D :D

7. pirana19

pirana19 Serhat ÖZER

Favori Kamış:
    OKUMA SALİNA 240 10-40
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000CFB
    Barış bey herkes sizin yapmış oldugunuz avı tebrik etti. Güzel av yapmışsınız. Siteye ve sitedekilere sitem etmişsiniz fakat. bir gazete boyundaki sazanın 18 kg olması olanaksız. Bunu kabullenmeniz sizi küçültmez aksine büyütür..

8. sehzadem82

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    ben kiloda değilim dostum , size göre 7 kilo bana göre 10 kilo fark yok önemli olan dear_starın rekorunu kırmaktı kırdım. Ama anlam veremediğim sitedekilerin beni yok yere taşlaması. Ağ diyor ya ağla cekilmişe benziyor diyor varmı böyle bişey! Bir önceki raporumu okuyan bilir trıvırı illeti ile nasıl mucadele etmeye calıştıgımı tum site sakinleri gibi , ağla tutulmuş balığı sizlere tuttum diye yutturmaya çalışacak kadar alçalmadım.. 1 değil 2 değil. Gecen raporda böyle oldu sende bılıyorsun yok limit altı almışzda yok bilmem ne yapmışız , kedi ile ciğer arasındaki ilişkiden ibaret herşey. O resimdeki buyuk tosunun yanıdaki tosun tartılmış 8,300 gram gelmiş diğeride 10 kilo olsun. Ben illa 20 kılo diye idda etmiyorum zaten bana göre tahminen şu diyorum ama anlatamıyorum. Tamam rahatlasın herkez rapor da yorumda yazmam artık özelden tebrik ederim herkezi.:mad:

9. nedim gürler

nedim gürler Nedim Gürler

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    yok
    En İyi Avı:
    3-4 kg sazan
    Ben resmi neden göremiyorum?

10. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    hoooppp, barış abi. sinirlenme yaavv.. insanlar düşündüklerini yazıyor, sen de düşündüklerini yazmışsın işte aabicim.. yok daha rapor yazmam da, özelden tebrik ederim felan da... yakışık almaz abicim bu hareketler.. sakın bir yerlere kaybolma... sevdik seni bir kere... raporlarını bekliyoruz... şu hamurun tarifini de yaz açık açık... avlak yeri saklanır, yem tarifi saklanmaz :D :D

11. sehzadem82

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    resimler kaldırıldı nedim abi.

12. hb_kosovali

hb_kosovali HASAN BASRİ

Favori Kamış:
    lineaeffe 3.50 & Remixon2.10
    Favori Makine:
    Okuma AV-30 , Okuma Zorax160
    Rapordan anlaşılcağı üzere tutulan balıkların kilosu hakkında bilgi vermeyip sadece foto ekleyerek paylaşımın uygun olacağı kanısına vardım. şayet 10 kg lık balığa 3,5 diyende var 15 kg lık balığa 25 kg diyende. kilo önemli değil fakat insanları yalancı gibi suçlamak hoş olmuyo herşeyin bi ortası var elbet ama bunu çok fazla irdelememek lazım. Şehzadem arkadaşımız bi balık tutmuş limitlerin çok çok üstünde ve bu onun ilk büyük balığıymış besbelli. Elekten geçirircesine hassas terazi değilki 3-5 i aramayıp Tebriklerimizi sunsak daha iyi olmazmıydı . Böyle ani tepkiler insanları foruma küstürüyor ve şunun şurasında tek tık yaptığımız ve paylaşımlara açık olduğumuz siteninde üyeleri ile güzel paylaşımlarda bulunmak bizi keyiflendiriyor diye düşünüyorum.Kendimiz için belkide yaptığımız en zevkli şey şu forumda rapor yazıp açılan konulara yorum yapmak... Yorum yapan arkadaşlarımızda bu işin piri arkadaşlar ve alkışlamayıda eleştirmeyide çok iyi bilen insanlar. fakat dedim ya ilk büyük balığını çeken arkadaşımız için haklı olan eleştiri bir anda makul olarak karşılanmayabiliyormuş ;)
    Efendiliğimize gölge düşmesin. Kimsenin kalbi kırılmasın arkadaşlar.
    Barış sende paylaşım yapmam rapor yazmam kararı almışsın. Kusura bakma ama arkadaşım bu talebin reddedildi. Saygılar Sevgiler....

13. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Sehzadem hic : " rapor yazmam,yorum yapmam'deme.Ben bunu hic yakistiramadim dogrusu sana ...
    Hic kendini de uzme. Bak soyle yapabilirsin ; milyoncularda yada balik malzemesi satan dukkanlarda kucuk plastik teraziler oluyor (digital yada dijital olmayan) ondan edinirsin kendine ve hakli oldugunu yada karsindakinin haksiz oldugunu dusunuyorsan onunla ispatlayabilirsin. Ekstra olarakta takim cantana birde metre koyarsin tamamdir ;) :)
    En iyi yol budur heralde.
    Hadi bakalim bak bekliyoruz yeni raporlari.Hatta bir sonraki raporunda olta duzeneginle beraber cek resimleride tekrar tekrar polemikler olmasin.
    Mesela soyle bir poz verebilirsin ; kamisi agzinla tut,baligida iki elinle tut ve poz ver sonrada arkadasin ceksin.Yada arkadasin yok ise avda o zaman bir tasin ustune koy makinayi ve otomatik ceksin . Tipki benim " Iste rapor,iste catfish" raporumdaki gibi :D ;)
    Hadi bakalim ortami yumusatalim ve yolumuza devam edelim.Bizler burada paylasim yapmak icin variz,dostluk icin variz... ;)
    Rastgeleeeee..... ;)

14. sehzadem82

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    Dostum;
    İnsan mutlu ise paylaşım yapar , ben balığa gitmişim güzel yada kötü bir av olmuş hevesle yazmışım ama şu yorumlara bir bak! Yada daha önceki rapordaki yorumlara bir bak böyleşey olurmu. Şeytan taşlamak için buraya gelen zati muhteremler var! Güzel bir yem keşfetmişim 2-3 kişi sadece yem le ılgılı sorular sordu. Diğeleri yok bunlar ağla yakalanmış , yok 3,5 kilo , utanmasalar tırıvırı diyecekler. İnan bu siteyi tanıdıgım , kabul edildiğim ve senin gibi dostlar kazandığım için o kada mutluydum ki her gün yeni bir rapor a imza atmak isterdim. Dostlarımın raporlarını okumak bile heyecanaldırıyordu beni ama artık yeter gel gidelim balığa ama benden rapor falan bekleme rica ediyorum. yazmam artık. saygılar

15. sehzadem82

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    kankam benim o balık senin muhteşem yemin sayesınde tutuldu ama herkez senın gıbı dost canlısı degıl işte boş ver ben sana özel rapor yayınlarım.. Ben balina tutsaam burdakıler gene inanmaz...:mad:

16. vurgun-01

vurgun-01 Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano catana 2,70
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500 FC
    En İyi Avı:
    7.000 sazan - 2.785 Sudak - 1.370 Akbalık - 3.100 Turna
    Tebrikler Barış. Daha büyük avlar seninle olsun.
    Forumda tebrik edenlerde eleştirenlerde olacaktır. Buna bir şekilde katlanmak lazım. Yapacak bir şey yok. Kimi haklı olarak eleştirir. Kimisi sırf eleştiri olsun diye eleştirir. Böyle şeyleri kafaya takma.

(Birazdan rapor yaparım. Büyük balık nasıl olurmuş görrrr:D)

17. hb_kosovali

hb_kosovali HASAN BASRİ

Favori Kamış:
    lineaeffe 3.50 & Remixon2.10
    Favori Makine:
    Okuma AV-30 , Okuma Zorax160
    oooooo Mustafa hocamdan iddalı demeçler geliyor. bekliyoruz.

18. modena

modena

sana katılmamak elde değil mustafa...sonunan kadar haklısın...

yani abisi çokta takma kafana...aynen yılmadan yorulmadan paylaşıma devam kardeşim...merakla yeni raporlarını bekliyorum...

19. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    Kamış:Linaffe,Captain,Remixon makina:Virax Charizma
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    Tabi canım böyle şeyler hiç kafaya takılırmı AAaa hiç yakıştıramadım bizler resimde gördüğümüzü söyledik düşüncelerimizi ama doğru ama yanlış en iyisini sen bilirsin balık senin elinde sende fikrini söylemişsin olmuş bitmiş iddalaşmanın bi anlamı yok sen takma böyle şeyleri kafana bunlar bir takım uydurmalar bu konu hakkında çeşitli söylentiler olur tabiki raporu nedne paylaşıyorsun herkez görsün yorum yapsın diye ama şu bir gerçek
    Hikayeyi okurken yalan yok çok haycanlandım kendimi ordagibi hissettim

20. Cihan_C

Cihan_C Cihan

Favori Kamış:
    Farketmez
    Favori Makine:
    Daha Öğreniyorum
    En İyi Avı:
    Balıkları Besliyoruz daha
    ßilader ne güzel yakalamışsın, rapor atmışsın keyfin yerinde. Birde bana bak her gün giriyorum formlara okuyorum raporları tabiri caiz ise salyalarım akıyor. Bir iştah ile gidiyorum balığa .....

Yok elim boş geliyorum..

Siz böyle raporları yazacaksınız ki biz heveslenelim bizde mutlu olalım.

Kocaman balık tutmuşsun küsmek olurmu
    ;)