3 Mayıs 2009 Sazlıbosna Organizasyonu

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında simendifer tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. unique

unique Cüneyt Eşsiz

Hadi hayırlısı bakalım.. İş yapar hepsi inşallah :)

2. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    teşekkür ederim :)

3. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    inşallah:)

4. simendifer

simendifer Sennur

Benim hiçbir fikrim yok, önerenler sizlersiniz. Önerilerin içinden bir tane seçtik işte. Yeri de bilenler tarif etsin, ben hiç tatlı su avı yapmadım ki. :)

5. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    sennur bende tuzlu suyu işaretledim :D:D:Dama sazlıbosna çok büyük bazı yerlerinde yasak var bildiğim kadarı ile genelde kayabaşı bölgesi yakınlarında av yapılıyor ben iki kere gittim:)ama en net cevapları aytekin abi ibrahim crayzblue ve orayı bilen sevgili dostlar verir :)açıkçası bende tam net bilmiyorum :)

6. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    kaşıkların resimde küçük gözüktügüne bakma.
    ayrıca bir bilene sordum da aldım:D :D

dedigini dikkate alarak zeytin kurşun aldım,gerekirse degiştirecegim:)

7. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Resimdeki boya bakarak değil kaşıklarda 3 numara yazıyor ona göre söylemiştim. Bilindiği gibi turnada boy limiti var. Ufak kaşıklara büyükleri pek atlamaz genelde. Yanında bulabilirsen 5 numara getirmeni tavsiye ederim.

8. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    desene gene masraf çıktı bize:eek: :p

9. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Re:

Sazlıbosnanın tam adresini verebilirmisiniz acaba ??

10. tcomak

tcomak Tayfun Çomak

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    kefal 2 kg
    slm ben ve arkadaşım kendi aracımızla gelecegiz bilginiz olsun..sazlıbosna hadımköy merkeze yakın.. hadımköy merkeze gelindiginde kime sorsanız gösterir 10 dakkalık yol..golu ikiye bölen yolun üzerinde av yapılabilir ne zaman gecsem balık tutanlara cokca rastlıyorum o bölgede..tırıvıryla avcılık cok yaygın malesef bölgede.

11. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Mahmut bey gişelere gelmeden önceki sapaktan yan yola gireceksiniz. DSİ veya kayabaşı köyünü sorarsanız daha kolay ulaşırsınız. Kesin olmamakla beraber gölün doğu taraflarına gelmeyi planlıyoruz.

Hadımköy batı tarafta kalıyor ve İstanbul merkezden gelenler için zor bir ulaşım oluyor.

http://sehirrehberi.ibb.gov.tr/MapForm.aspx?&rw=159&cl=3F4

Kayabaşı köyüne nasıl ulaşacağınızı yukarıdaki linkten de bulabilirsiniz. Gişelerden önce yanyola girdinizmi zaten kime sorsanız kayabaşı köyünü tarif edecektir sanırım.

12. Feridun

Feridun feridun

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kaya balığı
    Bu sene gölün doğu kısmı ağ ile örülü idi bunu göz önüne almışsınızdır umarım...:confused:

13. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Elbette gölü yakın tarihte görmüş arkadaşların fikirlerini almak isteriz. Ben bu mevsim hiç gitmedim. Bir iki hafta içinde giden arkadaşlar son durum hakkında bilgi verebilirler. Ben sadece ulaşım amaçlı değerlendirdim.

14. unique

unique Cüneyt Eşsiz

Doğu tarafını pek bilmem ama genelde batı tarafında av yapanlar daha çok sanırım.

15. nazmi_34

nazmi_34 nazmi

:) selam arkadaşlar,umarım güzel bir organizasyon yapmak için uğraşıyorsunuz lakin ben sizin ümitlerinizi kırmak istemiyorum.orada ağ atan o ağcılarala görüştüğümde malesef turna balığından iz kalmadığını söylediler.ha güzel bir gün olacağından emin olabiliriz.güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.saygılar.

16. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Ic sularimizin nasil cahilce talan olduguna hepimiz sahit oluyoruz,terkosta yörenin balikcilarinla konusma firsatim olmustu,balikcilara neden ag atiyorsunuz yasak degilmi,devlet ne diyor bu yaptiklariniza diye sordugumda balikcilarin cevabi cok ilginc gelmisti bana,,onlar zaten terkosta balik yasamasini istemiyorlar,,demislerdi terkos icme suyu olarak istanbulun su ihtiyacini karsiladigi icin sudaki canlilar suyu kirletiyormus,bukadar cahilce yaklasim olursa ve basibos birakilirsa yakin zamanda ic sularimizdada balik kalmayacaktir,ondan sonra temizlesinler bakalim temizleyebileceklermi suyu...

17. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    sazlıbosna için bende olumsuz şeyler duydum,organizasyon yerini balaban olarak degiştirsekmi acaba:confused: varmı bir fikri olan:confused:

18. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Dış ses: Evet evet kötü yer orası, oraya gitmeyin, İzmit'e doğru gelin, buraya doğru gelin :D

İç ses: gelin diyorum da buralarda tatlı suya nereye gidilir ki :confused: Neyse canım, ben İzmit diyeyim, elbet bu tarafları bilen birileri çıkıp, avlak önerir :rolleyes: Bu yöntem işe yarasa bari, yoksa başka türlü forumun organizasyonlarına katılabileceğim yok :D

19. unique

unique Cüneyt Eşsiz

Ercan,

Balaban nerede :confused:

20. tcomak

tcomak Tayfun Çomak

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    kefal 2 kg
    kemerburgaz göktürk tarafından gelecegim için bana o taraf daha yakın arnavutköy üzerinden hadımkoy tarafı..Benece merkezi bir yerde buluşulmalı mesela hadımköy merkezde yada sizin düşündügünüz başka bir merkezde. Tarifle zor olabilir..

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.