30 Eylül 2007 Kuruçeşme raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında simendifer tarafından paylaşıldı.

1. simendifer

simendifer Sennur

Sağol Aytekin, keşke sen de olsaydın. :) Birlikte tutardık izmaritleri. :) Bence hatırlayacaktır ama ben de onu hatırlayacağım. Çünkü bana öyle güzel baktı ki, unutmam mümkün değil. Şimdi yazarken bile gözümde canlanıyor. İnşallah, o da ileride küçük bir kardeşine yardım eder. Benim tek isteğim bu. :)

Teşekkürler. Sizin de Tekirdağ avınız çok güzel geçmiş, imrendim. :) Bence herkes duyarlıdır da, zamanla açığa çıkıyor sanırım, öğrendikçe. :)

Teşekkür ederiz Hüseyin abi. :) Hiç izlemez olur muyum o renkleri. Sudan çıkınca, önce güzel alacalı bir gri, sonrasında gümüşi bir renk alıyor ve ben hep seyrediyorum. Ben bu balığı tutmasını, onu takip etmeyi, davranışlarını incelemeyi ve oltada hissetmeyi gerçekten çok seviyorum. :)

İzmarit şu anda hemen hemen her yerden çıkıyor. Gayet de verimli. Sanırım kırgın atlatılmış. Çabuk üreyen ve gelişen bir balık olduğu için arayı kapatmış sanıyorum. :) İnşallah, hep de böyle kalır...

2. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    şansınız dahada bol olsun tebrikler

3. eskisehirli_omer

eskisehirli_omer Ömer

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Bahcecik sazan 3,5kg ,sakarya 1.700 Dargın
    Güzel av olmuş emeğinize sağlık

4. simendifer

simendifer Sennur

Teşekkür ederiz Gül, sağolasın. :) Senin Çipuranın yanında adı bile okunmaz ama tuttuk işte kendimizce bir şeyler. Ben de senin raporunu gördüm, eline çok yakışmış arkadaşım, harikasın. :p Seni gördükçe çok gururlanıyorum. Sen bu işi bayağı bir ilerlettin, levrek, çipura derken, artık senden güzel bir kuzu bekliyoruz haberin olsun. :p Kısmet olur da Antalya'ya gelirsem, bana da öğret şu çipura işini, biraz ders alalım. :p Raporunu beklediğim arkadaşlar olur hep, merak ederim bir dahakine ne tutacak diye, sen de şimdi o listeye girdin. Acaba Gül ne tutacak bundan sonraki avında diye bekler oldum. Allah bereketini artırsın, oltan hep güzel, kocaman balıklarla dolsun arkadaşım. Eline de, güzel yüreğine de yakışıyor. :)

Teşekkürler arkadaşlar. :) Sizlere çok çok daha güzelleri, çok daha bereketli avlarda nasip olsun inşallah. :p Hepinize rast gelsin...

5. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka

Vay,vay, kardeşlerime bakınya tebrikler sizlerin olsun .

Ellerinize sağlık Suat'tım, ve Sennur'um. balıklarında maşallahı var.En kötü gününüz ve avınız böylr olsun.;) :)

6. nertikus1

nertikus1 Naci ERTİK

Favori Kamış:
    şamandıralı,makaralı
    En İyi Avı:
    9 kg yayın
    tebrikler sennur hanım.Güzel av ve anlatım genç kardeşime balık vermeyip balık tutmayı öğrettiğiniz içinde ayrıca teşekkürler.Daha bereketli avlar nasip olur inşallah.

7. simendifer

simendifer Sennur

Teşekkürler deryam kuzum. :p Seni görmek ne büyük bir sevinç. :) Valla o gün seni de andık, kulakların çınlamıştır artık. :)

Teşekkür ederiz. :) Biz ne gördüysek onu yapıyoruz. Bize de sizler balık vermeyip, balık tutmayı öğrettiniz. Biz de kardeşimize aynını yaptık tabii ki. İnşallah o da ileride, aynını küçük kardeşlerine yapar. Size de rast gelsin, oltanız boş kalmasın. :)