3000 (Üçbin) Km sonunda...!!!

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

1. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Koca yüreğinin mutena yansıması olan tüm bu güzellikleri hak edemesem de büyük incelik gösterip kardeşine ithaf edişin, canıma can kattı bilesin. Sen gibi gül yüzlü bir insanla tanışıyor olmak, aynı dünyaya aynı gözlerle bakabilmek ayrıcalığı ne büyük bahtiyarlıktır, seni doğuran ananın ellerinden öperim.

Bir süre ara verişin üç bin yıllık özlemlere bedel olsa da beklenmeye değer oluşundandı. Üç bin kilometre değil üç milyon kilometre de yol olsa, varacağı yer dostluğun o insanı sarmalayan eşsiz nağmesi olduktan sonra ne gam, gidilmeye de değer, gelinmeye de. Abi, Nuri ağabey diye hitabın dahi cennet bağışlarken bu yüreğe, bir de emek dolu müstesna değerler barındıran paylaşımını ithaf etmiş olman nasıl bir gururdur, tarifte aciz kaldığımı itiraf etmeliyim.

Engin gönül bağının başköşesinde ağırlanmak alabileceğim en güzel hediyedir. Kardeşlik ve sevgine mazhar oluşum ise saadetimdir. İyi ki varsın gubani. Varlığın daha ne güzellikler sunacaktır, ne muştularla hasretler son bulacaktır eminim.

Yasin, canım benim çok teşekkür ederim.;) :)

2. turna

turna

Bu rapora verilecek cevabı bulamıyorum, her şey on numara, ellerinize sağlık, çok güzel av olmuş, şahane kareler, şahane av. Ellerinize sağlık.

3. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Süper görsellerle bezenmiş, süper bir rapor. Sayenizde keyiflendik, teşekkürler... :)

4. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    sazan, 13,1 kg.; gökkuşağı alası, 2 kg.
    İlk fotoğraftan sonraki beş fotoğraf kartpostal gibi... Bu güzel rapor ve görüntüler için teşekkürler, elinize, kolunuza, dilinize sağlık.
    Kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi. Siz balık tutmak istiyorsanız Balli'ye haber vermeden gidinhihi hihi

5. balikci

balikci

Üç bini bilmem ama tüm şu güzelliklere 3 dakikada ortak olduk ya, eline - emeğine sağlık Yasin ağabey.

Yalnız sorun dualarda değilde, sanki Sennur, ava iştirak edince ters giden birşeyler oluyor gibi hihi Yinede, en büyüğünden iki tabak Tiramisu ile bir ihtimal çözüme kavuşabilir diyorum ben. Aksi helde, git - gel 3000 km devam olabilir ;)

Ağabey; gülen yüzün hiç solmasın. Tüm ekibi, nezdinde kutluyor ve dahasının devamını diliyorum. :) Bir gün yan yana olta atabilmek ümidiyle.

6. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Böyle yapıyorsun ne diyeceğimi bilemiyorum,:) o güzel bakan göz de, gönül de senin değerli abim benim. Yine her zaman ki gibi beni mahçup ettin, keşke senin bu övgü ve iltifatlarına bir nebze layık olabilsem, güzel düşüncelerin için çok teşekkürler.
    En kısa zamanda yüzyüze görüşebilmek dileklerimle selam ve saygılar.

7. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Güzel yorumların teşekkür ederim Mehmet abi, beğenmene sevindim.:)

Keyfimize ortak edebildiysek ne mutlu Volkan, güzel yorumun için teşekkürler.

Haber vermeden olmaz illa haber veririz, yoksa duadan nasibimizi nasıl alıcaz.:)

Haber vermesek de balıktayken arıyor, eee yalan söyleyecek halimiz de yok söylüyoruz nerede olduğumuzu, ondan sonra vuruş falan hakgetire, Allah'tan burada telefon falan çekmiyordu.

8. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Bu rapor iki büyüğüme ithaf olunmuş, bu yüzden hiç bir yorumda bulunmayacağım:mad::p;).Selamlar kardeşim, uzun zamandır görüşemiyoruz. Avınız için ne kadar sitemli sözler yazsamda seni ve Özgürcan kardeşimi kutluyorum.:thumb:

9. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Tüm ekip adına güzel yorumun için teşekkürler kardeşim, keyfimize ortak edebildiysek ne mutlu, ben de aynı ümidini taşıyorum, en kısa zamanda gerçekleşmesi dileklerimle, sağlıcakla kal.

Not: Dikkat ettiysen koyu olarak yazılan kısma hiç değinmedim, hatanın neresinden dönersen kardır, görene kadar birşeyler düşün bence:p hihi

10. simendifer

simendifer Sennur

Ben onu çoktan gördüm merak etmeyin. :cool: Senin de bu konuda ihtiyatlı davranman gözümden kaçmadı bu arada. :cool:

11. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Selamlar abi, gerçekten uzun zaman oldu, gönlümüz bir olsun önemli olan, ;) kutlama için ayrıca teşekkürler.:)

12. balikci

balikci

Dikkat ettim ağabey, etmez miyim. Ama daha dikkatli olsak iyiymiş. Takip eden ilk avda Sennurun eline balık pulu bulaşmaz ise, yandık. :p hihi

Ne yapalım. Ferman padişahın, avlaklar ve balıklar bizim :)

13. simendifer

simendifer Sennur

Takip eden ilk avda mı? :cool: Çok iyimsersin. :D Sen o cümleleri yazdığın anda sonunu hazırladın zaten. :eek: :cool: hihi

14. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    3000 km yol gitmişler de... Yok salmışlarda... Nuri üflememiş de....Yok sarı, yeşil sahtelermiş de...... Bunların hepsi laf!..... Görecem o turnaları! Görmeden inanmam! Canlı canlı görmeden olmaz! Tek bir gerçek varsa, o da edebiyat kısmı :D

15. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Şayet birgün gelirseniz tekrar,sizi ben yeni bir avlağa götüreceğim.

Turnalar tutacağız,sonrasında kasnalar ve istersenizde iri sazanlar.

Helede Gökçeadaya bir yerleşeyim bakın hele dev balıklara.Sennur baş edebilirmi bilmem ama illaki onu şöyle 20 kg üstü bir balıkla başbaşa bırakmak istiyorum.

Tebrikler sevgili Yasin.

Devamını dilerim,Özgürcanada selamlar
    Sdevgimle kalınız

16. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Tebrikler gerçekten çok güzel bir av raporu...her şey gönlünüzce olmuş, ellerinize sağlık sevgiler hoşça kalın.:) :) :)

17. metallurgist

metallurgist Gültekin Güler

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    idk cahilliğim için bağışlayın lütfen belkide 10 yıl oldu tatlı su avı yapmayalı sadece geçen hafta bir baraj gölüne kaşık çaldım oda kıyıdan elim boş:D ama denemekte fayda vardır bizim buralarda turna ve alabalık yok ama duyum aldım bir baraj gölüne alabalık tesisinden ala kaçmış bir 2 yıldır üremişler diye denemek istedim belki kasnada olabilirdi (bizim yörede kocağız/büyük ağız derler). Ordada tesise ulaşımı akaryakıtlı motorla yapınca ordan çağrışım yaptı sormak istedim

18. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Yasin,

Seni ve Ozgurcan'i cok tebrik ederim.Gercekten muhtesem, rengarenk, her kosesi baska bir tad paylasim olmus.Baliklariniza, balikciliginiza ve elbetteki bu ozenli emeginize cok tesekkur ederim.

Sevgiyle, saygiyla, saglicakla kaliniz.

Dahasina rast gelsin.

19. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    kardeşlerime bak ya balık tutmuşlar birde böyle güzel geçen günlerini bizlerle paylaşmışlar :) birde tutmuşlar balliyle bana ithaf etmişler bu güzel raporlarını:)

sizlerin o gönül güzelliğiniz her şeye değer be kardeşim sizin gibi dostları tanımak sizlerin sevgisini kazanmak mutlulukların en güzeli :)

o sevgi dolu yüreğiniz gülen yüzünüz hiç solmasın :)

20. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    harika bir rapor bu nu örnek olarak yayınlamak lazım resimler birer tablo gibi tebrikler...:thumb: