3000 (Üçbin) Km sonunda...!!!

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

1. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Hadi okumaya üşendin, bari videoyu seyretseydin. :cool: Çamur at izi kalsın, bir sen, bir Diren zaten:D

2. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Vedat ağabey, davetin ve güzel mesajın beni mutlu etti, bu yaz o tarafa geçme fırsatımız olacak mı bilmiyorum ağabey, kısmet diyelim şimdilik, görüşmek ümidiyle, sağlıcakla kal.

Sennur konusuna gelince, sen de iyi tanırsın gerçi ama benim Sennur'a güvenim tam, başa çıkamayacağı pez az şey vardır, öyle kolay pabuç bırakacağa benzemez, sonuna kadar mücadeleyi bırakacağını sanmam. ;) :)

Selam ve saygılarımla,

Değerli yorum ve ilgin için teşekkürler Orhan ağabey, sağlıcakla kal, herşey gönlünce olsun.

Sivrice'ye selam ve saygılarımla,

3. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Estağfurullah arkadaşım, söylediklerini cahillik olarak değerlendirmediğimi ve değerlendiremeyeceğimi bilmeni isterim. Hazır sen sormuşken, ben de tebliğe ve vicdanıma göre açıklamak ve hatırlatma yapmak istedim. Çünkü konular içinde bunlara değinirsek, zamanla okuyanların kafasında iyice yer edineceğini düşünüyorum. Bunca açıklama yapmamın tek sebebi budur.

Kısacası, mesajından kaynaklı herhangi bir olumsuz düşüncemin olmadığını söylemek isterim. Sen de böyle açıklama yaparcasına yazınca üzüldüm.

İskenderun'a selam ve sevgiler.:)

4. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Sevgili Hüseyin ağabey, değerli ilgi ve yorumların için teşekkürler, sizin gibi değerli büyüklerimizin beğeni ve iltifatları bizleri daha iyi ve güzele doğru motive etmektedir. Bilgi ve tecrübelirini bizlere roman tadında aktardığın paylaşımlarını ilgi ile takip etmekteyim.

Yeni Zelanda'ya selam ve saygılar.

Sizin gibi değerli yüzü gibi gözünün içi de gülen, çıkarsız, pazarlıksız, özü sözü bir abilerimizin dostluğu da bizler için büyük mutluluk, herşey gönlünce olsun.

Bandırma'ya selam ve sevgiler.

Değerli yorumun için çok teşekkürler, mübalağa etmişsin. :) Selam ve saygılar.

5. ozgurcan

ozgurcan Özgürcan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Çapari ile havada uçan martı ve tabii ki hemen serbest bırktık! (Gülmeyin, şahitlerim bile var)
    Vedat abi teşekkürler, inşallah seni ziyarete tekrar geliriz. :)

6. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Özgürcan

Hayatımın son safhasını Sivrice ve Assosta geçireceğim sanmaktaydım.

Ancak buraların balık popülasyonunun dramatik bir şekilde azalması,benim Kabatepe,Gökçeada,Büyük Kemikli üçgeninde hayalimin balıklarını bulmam,çok geniş bir alana yayılan gemi batıklarının barındırdığı muhteşem ötesi balıklar,nihayet Gökçeadaya yerleşmiş bazı eski dostlarımın olması,en kısa zamanda Gökçeadadada bir mekanımın bulunması kararını vermeme sebep olmuştur.

İleriki günlerde Türk Karasularında bulunduğuna inanılması zor avlarla karşınızda olacağım.

Elbette sizlerle paylaşacak ve meraklı kardeşlerimide avlarıma ortak edeceğim.

Sevgimle kal

7. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Yasin
    Hani ansızın tekrar gelivereceksinizin hayalini kurdum bir an.Has dostlarıma sakladığım özel tatlısu kerterizlerim vardır benim.

Ayrıca bu Gökçeada konusundada hayli ciddiyim.

Öylesine balıklar varki,bir anda insan onca senelik balıkcılık geçmişinde karşılaşmadığı balıklarla karşılaşabiliyor.

Bunlar avcının tüm gücüyle savaşmasını gerektiren balıklar.En sağlam,kalın misinaları dahi zamanı geldiğinde koparıveren,yanlış bir hareketi affetmeyen
    inanılması güç,güce sahip balıklar.

Hayatımın son merhalesini bunlarla geçirmeye azimliyim.

Elbette denemek isteyen dostlarım hep olduğu gibi başımın tacı olacaklardır.

Sevgimle kal