4,6 kg levrek 3 ispendek at-çek hür-aykut-turgay...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında modena tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Tebrikler, ekip olarak çok güzel iş çıkarmışsınız. Videoda Aykut' un konsantrasyonu çok dikkatimi çekti, yanında top patlasa o balığı yine çekerdi herhalde. O kadar yoğunlaşmış duruma. Turgay seni ispendeğin için tekrar tebrik ediyorum. Yeni taşındığın şehirde daha şimdiden harika arkadaşlar edindin, gerçekten çok şanslı bir adamsın Turgay.

Ekibe sonraki avlarında başarılar diliyorum.

2. HüR MoL

HüR MoL Hür MOL

Favori Kamış:
    Cormoran 1.95 5-25 gr. & Spro Agressive Pro 4x4 2.40 10-30gr. & Shimano Hyperloop 2.70 15-45gr.
    Favori Makine:
    Shimao Catana 4000 FA & Ryobi Cobe 2500 & Ryobi Cobe 3500
    En İyi Avı:
    Levrek 6 kg.
    Muhteşem bir gece, muhteşem arkadaşlar, muhteşem bir av. Bir insan daha ne isteyebilir ki... Seni tanıdığımıza çok sevindik Turgay Karaaslan. Bu böyle yarım kalmayacak, inşallah kış aylarında böyle trofe avlara devam edeceğiz hep birlikte.
    Sevgili kardeşim Aykut'u da bu güzel trofesi için tekrar buradan kutluyorum, yine ustalığını konuşturdu. Aslına bakarsanız yakışıyor ona ve hak ediyor da...
    Sevgili Balıkavı.net üyelerine de bizleri aralarına kabul ettikleri için sevgi ve saygılarımı iletiyorum. İnşallah ben de güzel av raporlarım ve yapıcı araştırma ve alışmalarım ile sizlerle birlikte olmaya çalışacağım. Hepinizi çok seviyorum.

3. fish founder

fish founder Özgür

hür bey merhaba,

ilgili konuya yorum yazarken sizi atladığımı fark ettim,
    bundan dolayı sizden özür dilerim ve dolayısı ile tüm ekibi bir daha canı gönülden tebrik ederim,

4. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Bu güzel görüntüleri bizlere aktaran guruba tesekkür eder,ayrica ava duyarli olan bu gurubu cani gönülden tebrik ederim...

5. SpinnerPro

SpinnerPro Doğan

Cok güzel av olmuş, dostluk,kardeşlik ve bilinçli avlanma üzerine örnek olacak nitelikte ki sonunda 4,6kg levrek te mükafatı. Nice boyle güzel günlerde avlarınızın devamini diliyorum.

6. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Dostum gerçekten güzel bir av. Bilhassa at çek olması bu ava başka bir güzellik veriyor. Her atışın her denemenin tadıda bir başka.Heleki balığın yapıştığı an ve sonrası her şeye bedel. Güzel avlarınızın devamını diliyorum.

7. odiii

odiii onur

Favori Kamış:
    DAIWA VERTICE VTY100-30A 300 cm
    Favori Makine:
    REMİXoN
    Ve iğnelerle şamandıralar kenara itilir; sahteler ve atçek kamışlarına çevrilir bakışlar.:) Abi gerçekten helal olsun dicek başka söz bulamıyorum.

8. 35fish

35fish ibrahim

Favori Kamış:
    Shimano aerocast 2.70 15-40 gr,shakespeare 2,10 10-25 gr-shakespeare2,70 ugly stick,1,98 cm
    Favori Makine:
    tica spin 3500,shimano exage 2500
    En İyi Avı:
    levrek 4,9 kg
    Tebrikler

Biz o gece balık yok diye Hür abiyle ateşin etrafında geyik muhabbeti yaparken siz Aykut'la sabaha kadar hiç yılmadan at-çek e devam ettiniz.O yüzden balık sizin hakkınızdı.
    Balığı kendim tutmuş kadar sevindim.Ama avlakta,yaz ayının trofesini ben tuttum diye gerinirken Aykut bu levrekle rekoruda elimden aldı.Kardeşimi canı gönülden tebrik ediyorum.Birlikte nice güzel avlara....:)

Not: Bu arada benim tuttuğum levrek 70 cm ve 3200 gr gelmişti.
    Aykut'un tuttuğu levrek ise 5 cm daha uzun olmasına karşın 4500 gr civarı gelmişti.Bu da çok ilginç doğrusu.Sanırım kış levrekleri gelmeye başladı.

Turgay kardeşim biz de Kuşadasının trofesini yakalarız artık:rolleyes:
    Herkese selam,levreğe devam

9. Hakan Kılıçkeser

Hakan Kılıçkeser Hakan Kılıçkeser

En İyi Avı:
    Yengeniz
    Tüm ekibi canıgönülden kutluyorum. Haberlerinizi gerek forumdan gerekse de ortak arkadaşlarımızdan izliyorum ve kıskanıyorum. Ama olmaz böyle.:p
    Emekliliğime daha 10 sene var, istifa edip İzmir'e mi yerleşsem acaba.:)

10. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Kardeşim Turgay

Forumları layıkıyla okumaya,yeni av raporu sunmaya,sunduklarımı cevaplamaya vaktimin hep yetersiz kaldığı bu günlerde,bu şahane raporu okumayı atlayışımın üzüntüsünü yaşıyorum.

Senelerdir aşılamaya çalıştığım hakiki amatör anlayışının en güzel ve net sunuluşudur raporun.

Videoları izlemeyi beceremesemde,anlatışının tesirindeyim.

Seni ve tüm ekibi en içten dileklerimle kutluyorum.

Devamını elbette diliyorum.

Sevgi ve saygımla kal

11. modena

modena

vedat amcadan önce mesaj yazanlar biraz bekleyecek...

bu benim amatör balıkçılık hayatımda alacağım en büyük takdirdir...ilk okuduğumda da inanamadım...

sevgili büyüğümüz değerli büyüğümüz ustamız üstadımız vedat amcamız...daha önceleri hep üzülmüşümdür neden acaba hiç yazmıyor diye...senin takdir ettiklerinin ne mutlu olduğunu bilirim...bende hep kıskanmışımdır...hatta bazen içimdem sana kızmışımdır...

yüzümde açan gülleri görmeni isterim...sen bu ülkede ki amatör balıkçılığının en canlı en parlak rengisin sen denizlerin ahengisin...sen bizim her şeyimizsin...

ellerinden öpüyorum tüm saygı ve sevgimle...:)

12. modena

modena

elimizden geldiğince ustalarımızdan öğrendiğimizce güzel raporlar açmaya ve örnek avlar yapmaya çalışıyoruz...çok teşekkür ederiz...

beğenmeniz bizleri çok mutlu ederken daha da iyilerini yapmak için teşvik ve motive etmekte...

şenol mutlaka av yapacağız...bunu çok istiyorum...

unutma sende artık bu ekibin üyesisin...artık 35 cm den aşağı levrekleri hep geri bırakıyoruz...:)

13. modena

modena

valla hakan ağabey...ziyaret etmek değil artık sadece deniz kıyısında yatıp kalkmak istiyorum...beğenmene çok sevindik ağabey...:)

14. modena

modena

yücel usta eğer orada olsa idin dikkatini çekecek daha başka şeyler olacktı...:D ...bu arada teessüf ederim o ispendek değil dünya levrek rekoru...:)

evet gerçekten bu arkadaş konusunda çok şanslıyım...herkesin benim kadar şanslı olmasını isterim...bu şansım sayesinde tanıdım sizin gibi kaliteli ve düzgün insanları ve bu forumda ki herkesi...:)

15. modena

modena

valla hür ağabey insan çok şey isteyebilir...:D

sizleri tanıma sevinci ayrı bir güzel...gösterdiğiniz sıcaklık yakınlık ve sanki kırk yıldır tanışıyormuşçasına sergilenen samimi muhabbet...evet ağabey biz daha çok avlar yapacağız...hep beraber olacağız...

aykut herkesin tanıması gereken dünyalar iyisi bir insan...adamanı yiyesim geliyor resmen...pozitif enerji üretim tesisi o...:)

katkıların çok büyük olacak bu foruma ağabey...ve bu camia bir adım önde olacak...

bizde seni çok seviyoruz ağabey...

16. modena

modena

selim ağabey almanya ya kucak dolusu selamlar...takdiri almak güzel...:)

çok teşekkür ederiz...inşallah daha iyilerini yapacağız...

valla ağabey avın iyisini dün sen yaptın...izmit körfezinde sinarit...ne oluyoruz ya oldum...sonra dedim ki ne de olsa bülent ağabey...normaldir...:)

bu at-çek olayı çok fena bağımlıklık yapıyor...iyi düşün sonradan uyarmadınız olmasın...:D

17. modena

modena

aman efendim kimleri görüyoruz...ibrahim beylerde teşrif etmiş...öncelikle hoş geldin...

ama şunu bilmeni isterim topuklarıma sanki çivi çakıyorlar her adım attığımda...çok yorulduk be kardeşim...yani hakikatten haşatımız çıktı...ama değdi be...bak ne güzel oldu...

evet bizde seninle aynı düşüncedeyiz...kış levrekleri gelmeye başladı artık...

18. modena

modena

emeklilik sonrası için isabetli bir karar bu...haberleşme konusunda çok hızlı bir iletişim ağı kurduk...ve bayağıda işe yarıyor...beğenmeniz bizi çok mutlu etti...:)

19. Bahadır Sarıca

Bahadır Sarıca Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Tüm ekibe tebrikler. Süper keyifli bir av günü yaşamış olduğunuz herhalinizden belli...
    İlk dünya rekoru ispendeğin;) için ayrıca tebrikler sevgili Turgay. İnşallah devamı keyifli gelir, nicelerine...Gene çok güzel bir ilke imza atmışsın. Sevgili Aykut'un videosu hepimize yol gösterecek cinsten olmuş.Hele "aynı böyle bir şey oldu...sonra bir baktım misine titriyor kamış titriyor...e dedim bende titreyeyim bari...(ölüyorum heyecandan)..." sözlerine bayıldım...Çok hoş bir anlatım olmuş... Ellerinize sağlık....
    En büyük tebriklerden biri de tabii ki sevgili Aykut kardeşime...Harika, harika, harika...Süper bir paşa. Çok da yakışmış. Verilen emek ve sabrın neticesi...
    Videoyu seyrederken yaptığın işi ne kadar ciddiye aldığın ve nihayetinde ne kadar keyif aldığın gayet açık...
    Bu arada o güzel trofeden sonra ne kadar sakinsiniz arkadaşlar...Ben bile ekran karşısında " İşte budur" diye inlettim ortalığı :)

Süper avlarınız daim olsun. Sevgi ve selamlarımla...

20. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Bahadır Abi merhaba. Sana önce ben cevap vermek istedim. Seninle ilgili hain planlarım var biliyorsun:) Bu seferki hafta içi ve alel acele, "Abi hadi gidelim, hay, huy, ahanda gidiyoz uleyyyn" tarzında olduğundan seni hiç rahatsız etmedim. Bir aksilik olmaz da elimdeki işi bitirirsem seni 10-15 gün sonra rahatsız etmek niyetindeyim:)

Ve tabiki güzel sözlerin için çok teşekkürler. En kısa zamanda görüşmek dileği ile..

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.