4,6 kg levrek 3 ispendek at-çek hür-aykut-turgay...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında modena tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. tvmu_45

tvmu_45 murat

Her Kez Ile Baylasa Bilinecek Bir Konu? Bir Levrek Beş Yilda üreme Olgunluğuna Erişmekte...lütfen 35 Cm Nin Altinda Yakalanan Her Levreği Zarar Vermeden Geri Salarak Türün Devamliliği Için Katkida Bulunalim...sportmenlikte Ilk Kural Rakibe Saygi Duymaktir...böylelikle Baliğa Gittiğimizde Zamanimizi Balik Aramakla Değil Balik Avlamakla Geçirebiliriz

2. modena

modena

murat ilgin ve yorumun için teşekkür ederiz...aramıza hoş geldin...

senden ufak bir ricam olacak tanışma bölümünde eğer bir mesajın olursa diğer kullanıcılarda sana hoş geldin demek isteyecektir...:)

3. ozgurcan

ozgurcan Özgürcan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Çapari ile havada uçan martı ve tabii ki hemen serbest bırktık! (Gülmeyin, şahitlerim bile var)
    ya harika bir av raporu; okurken o heyecanı gerçekten yaşattın... hatta bu avı rapor olarak açmadan önce hepimizin yaşadığı o sabırsızlığı bundan güzel ifade edemezdi kimse... ama aferim iş yerinde benim de kanımı kaynattın :D şimsi nasıl geçicek bu damarlarımdaki adrenalin!!!
    tebrikler nefis bir rapor...

4. modena

modena

beğenmene mutlu olduk kardeşim sağol...elimizden geldiğince bu türde avlar yapıp herkesin içini kaynatmaya çalışıyoruz...

bakalım bakalım gelecekte ne olur...:)

5. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

ooohhhhooooo abicim aşmışsınız siz yaaa sizi artık buralardan farklı kulvarlarda uluslar arası av organizasyonlarında görmek istiyoruz :D:D ilk iki videoda ispendekleri görünce dedim bunlar nabız yokluyorlar son videoyu izleyince 4,600lük levrek kalamayı boşaltırken ne güzel geliyodu o makinaın sesi :D:D bu genç yaşta tansiyonu fırlatıcaksınız:D hele o turgayın bitmeyen 1 sn 1sn leri alın şu balığı karaya artık diye buradan içimi yiğordum çok güzel bi organizasyon olmuş harikasınız

6. modena

modena

wellcome home bro...:D :D

neredesin sen hayırsız...insan bir haber verir tatildeyim diye...:)

7. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

:D abi cim kusura bakmayın tataiildeyken forumdan da uzaklaştım kendimi denize balık avına verdim tatile gittiğimde birkere rapor hazırladım daha sonra internet kafenin yolunu unutup sürekli avlağın yolunu tutum turgay abi merhaba çok klas bi organizasyon olmuş

8. Nightwalker

Nightwalker Kagan

Harika bir trofe levrek. Tebrikler!!!

9. modena

modena

çok teşekkür ederiz...sağolun...:)

10. efe can

efe can engin

Favori Kamış:
    sprıt surf lıneeffe
    Favori Makine:
    okuma vsystem