8-9 Temmuz Çerkeşli sazan avı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında TheCloUd_Bursa16 tarafından paylaşıldı.

1. leventtalay

leventtalay Levent TALAY

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Daha Tutamadım :)
    Özkan günaydın...

aşağıda özel mail adresim yazılı. bana oradan yazarsan sana telefonumu da veririm. şayet 2-3 ağustosta çerkeşlide olucam görüşmemiz daha kolay olur :)

tümbalıkçı dostlara güzel bir gün dilerim..

saygılarımla

2. birdostcan

birdostcan Erkan Sakarya

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 6,250 gr
    Çerkeşli

Çerkeşliyi çok iyi bilirim çünkü köyüme 10 km uzaklikta. Yilardirda avlanirim herkes baliğin azaldiğindan bahsdiyor özellikle bursadan gelen arkadaşlar attıklari olta sayısini bi göz geçirsinler 15-20-30 ben 1 kişinin 52 adet olta attığına şahit oldum. Herkez çok dikkatli davransin lütfen 10 temmuzda sırf gezmeye gittim olta aticak yer yoktu barajin etrafin da, Birakindan balik azalsin...

3. leventtalay

leventtalay Levent TALAY

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Daha Tutamadım :)
    Arkadaşlar merhaba;

Şu an tatilde olduğum için her dakika internete giremiyorum. Çerkeşliye 30 Temmuz Çarşamba günü gittim. sabah 07:30 gibi oradaydım ve akşam 19:30 a kadar da bekledim. hafta içi olmasına karşın yine çok sayıda balık tutan insan vardı. ben yanımdaki 3 kamış oltanın 2 sini dip yapıp hamur ve mısırla attım ve inanırmısınız gün boyunca tık yoktu. 3ncü oltayıda yeğenime (12 yaşında) şamandıralı küçük iğneli bir takım yaptım. gün içinde mısırla 7-8 tane küçük aynalı sazan tuttu ve hepsini yeniden suya bıraktık. dikkatimi çeken şey köylülerin çerkeşliye ağ atmaları ve gece saat 3 gibi traktörle gölete gelip ağları toplayıp gitmeleri oldu. bunu orada konuşma esnasında bir köylü söyledi. neredeyse her gece romörkü dolduracak kadar balık götürüyorlarmış. böyle giderse 2-3 sene sonra burada da balık kalmayacak. bunu kontrol eden bir mekanizma olsa keşke...

tüm balıkçı ve doğa sever dostlara saygılarımla

4. orhanav1

orhanav1 ORHAN GÜLER

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    SAZAN 21KG
    Selam

Tebrık ederım ama sormak ıstedığım bır şey var?
    Özkan kardeşım bu tutuğunuz sazan çapakları sırkülerede verılen ölçülere uyuyormu acaba.Benım gözüme çok ufak geldı bunlar.
    Lutfen alınma maksatım eleştırmek değıl.
    Sevgıyle kal.:)