ALİCO Lüfere Devam....02/10/2008

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ALİCO tarafından paylaşıldı.

1. Cem ben bu yazdıklarımı marmara için yazdım sadece sinarit için egede uygulanmakta.Bunu sizden önce yazmama rağmen kendi şahit olduğum olayı inanmamamı istiyorsun..Kısaca ben şahidimki sizin dediğinizin aksine yakalanıyor.Üstelik yazdığım söz art niyetle değil örnekleme amaçlı verilmiş kötü bir anlam içermeyen bir sözdür..Cümlenin tamamı anlam taşır içindeki tek kelimeye bakarsak çoğu atasözü kullanılmaması gerekli ..Ama yinede bu sözden yanlış bir anlam çıkardıysan kusura bakma..Parayı veren düdüğü çalar da düdük ne anlamda kullanılmışsa burada da cümle ile beraber kullanılan anlamdadaır..her ikiside sözdür..

2. Paragat olayını biz başlatmadık..Yazılanlar ortada geirye dönüp oku bakalım..;)

Üstelik yönetici olarak aradan sıyrılma gibi durum olmaz..;)

Uzun lafın kısası Marmarada paragatla levrek ve karagöz avlanıyor..Burası Amatör balıkçılık sitesi..Bu ruha uygun avlar yayınlanır..Nokta;)

3. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Bu rapor altında tebrik yazarak bizleri onere eden arkadaşlara teşekkürü borç biliriz.

sevgiler