Amanda amaaan bakın kimler gelmiş :)Unkapanı Köprüsü 03.11.2014

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında cakall tarafından paylaşıldı.

1. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Tebrikler bereketli olsun

Ben pek şaşırmadım istanbulun belki bölgelerinde çok güzel mercan çupra alanlar hatta forumlarda paylaşanlar oldu bizim gemlikte ise uzun oltayla lüfere gezerken rapala arkası zarganayla büyük bir sinarit almışlar narlıda kendi gözümle gördüğüm başka bir teknede 3 kiloluk ayrı bir sinarit alındı Mustafa Abinin dediği gibi narlıda çupra alanlar var

2. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Madem nesli tükenen çupralar tek tük istanbul sularına dönmeye başlıyor,bi dahakine şöyle yapıcam,takımları böyle ayarlıyacam planları yerine,bu nadir balıkların yuvalanıp üremesine katkı adına,onları suya geri iade etmeyide düşünsek bi ara diyesim geldi...

3. cakall

cakall Burhan Sait

Teşekkür ederim kardeşim sanada denk gelir inşallah.

4. cakall

cakall Burhan Sait

Fatih abi bir daha denk gelirse resmini çekip suya iade edeceğime kendi adıma söz veriyorum.

5. cakall

cakall Burhan Sait

Teşekkür ederim. Sanada denk gelir inşallah. Doğrudur dünakşam köprüdeydim. Daha önce alan bazı arkadaşlar ile görüştüm.

6. KEFALKIRAN

KEFALKIRAN Murat Doğan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Dülger
    av için gerçekten tebrikler. takımın detaylarını yazabilir misiniz? gerçekten ilgi çekici bir av. takımın resmi falan olsa çok daha güzel olur kanımca.

ben de çupra, palamut ve çinekop alan takımı çok merak ettim...

7. blizzard34

blizzard34 MUSTAFA

maşallah abi palamutu oltayla cekmek nasıl bir zevk anlamışsındır:) allah daha çoklarını nasip eder inşallah

8. cakall

cakall Burhan Sait

Mustafa ilk kez palamut tutmadim :) 2004 yilinda unkapanindan torik aldigimda oldu. Kopruye su cektigimiz kova ile alıyorduk onun zevki bambaska ama palamuta olta atinca yani onu beklerken yakalayinca hazi baska oluyor. Cinekopa konsantre olup birden palamut veya baska balik gelince ayni hazi alamiyorum (tabi bana göre)

9. fisherman19

fisherman19 Seyfullah Küçük

En İyi Avı:
    Lüfer ,750gr palamut
    Burhan abi gerçekten çok güzel av olmuş helal olsun:) Vay be demekki insanın nasibinde olduktan sonra Çupra'yı Marmara Denizinde bile yakalayabiliyormuş insan...Ayrıca fotodan anladıgım kadarıyla boyları gayet yerinde,Lidaki halini coktan gecmıs durumda...Tekrardan tebrik ederim,Nice bereketli avlara...

10. cakall

cakall Burhan Sait

Seyfullah teşekkürler ederim. Allah sanada nasip eder insallah.

11. blizzard34

blizzard34 MUSTAFA

abım çeşit çoklaşınca artık gece yemlide şansıma ne çıkarsa diye atmaya başladım artık ben :) allah daha çoklarını nasip eder inşallah

12. hakan4117

hakan4117 HAKAN

En İyi Avı:
    Yayın 28 KG
    Şaka değil dimi bu o çupra nın orada ne işi var şaşılacak bir durum :S

13. cakall

cakall Burhan Sait

2 günde bir gidiyorum. Hemen hemen her gittiğimde birileri yaprak ile palamut alıyor. Bana 2 kere palamut denk geldi. Ne çıkacağı belli olmuyor.

14. cakall

cakall Burhan Sait

Yok şaka değil. o akşam 5-6 kişi daha almış benden başka. O günden sonra alanıda duymadım. Marmaraın değişik yerlerinde aldığındığı duydum.

15. Skunet

Skunet Metin

bol avlar dilerim abi.
    bende cumartesi gecesi unkapanı köprüsüne gelmek istiyorum fakat akşam üzerimi yapıyor balık yoksa gece yapıyormu epeydir gelmiyorum son durum nedir oranın ?

16. cakall

cakall Burhan Sait

Bigünü ötekini tutmuyor. İnşallah yapar. Eğer yer bulabilirsen boğaza bakan kısım unkapanı ve karaköy tarafından 4-5. aydınlatma direklerinin arasına gir.
    Yem olara hem hamsi hemde istavrit al. Saat 8 e kadar hamsiye geliyor (istavritle alan var ama hamsiye göre daha az). yapabilirsen gezer kurşunlu takım yap. Hamsi zokada durmuyor.

17. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    tebrikler gerçekten çok güzel iş yapmışsınız,

çipuralarda harika
    her ne kadar marmarada özelliklede haliçte böyle balıkları görmek insanı düşündürsede bende bir kaç sene evelinde köprüden geçerken alyanak çipura tutanı görmüştüm

inşallah bu tür avlar çoğalır

18. aileron

aileron murat DAĞCI

Favori Kamış:
    şıpşıp
    En İyi Avı:
    mercan
    Birde okudugum bir yazıdan hatırladıgım kadarıyla yetiştirme ile dogal cupra arasındaki farklardan biri yetiştirme olanın burnu daha küt; doğal olanın daha uzun oluyor.

19. hakan4117

hakan4117 HAKAN

En İyi Avı:
    Yayın 28 KG
    Bu balıklar sürüden ayrılıp karı kız peşine düşünce İstanbul da oltaya takıldılar desenize hihi
    Tebrikler sizlere bravo diyorum inşallah daha çok tutarsınız kafa atışları hep beni benden almıştır.

20. hakan4117

hakan4117 HAKAN

En İyi Avı:
    Yayın 28 KG
    Ayrıca konuya açıklık getirmek gerekirse beyler bu çupralar çiftlikten kaçıp doğal ortam büyümüş çupralar çiftliğe benzemiyorlar.