ANADOLU KARTALLARI Amatör Balıkçılık Grubu Buluşma,Organizasyon ve Paylaşım Platformu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında anadolukartalları tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. 39348

39348

Bir kartal daha süzülür anadolu yakasında.. Gideeer gideer arkadaşlarının yanına konar! Ortama limon sıkmaya çalışan kargalara inat gürler:

GÜNAYDIN VE HAYIRLI SABAHLAR ARKADAŞLAR! mrsparkle

2. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Lineaeffe Oyster Cast 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    İstavrit :)
    ben kıloyu nasıl verdım. büzük korkusu 1. sırada tabıkı. azim ise 2. sırada. nefise hakim olmak çok zor olsada onun üstesinden gelmeyi Allah c.c. yine bize öğretiyor.
    kandaki şeker değeri yüksek çıkınca doktor dedi insülin kullan o günden itibaren başladık.
    günde 6 öğün yedim. 3 ara ve 3 ana öğün olmak üzere.
    sabah kahvaltısında süt ve diğer her öğünde mutlaka yoğurt yedim.
    patates (kızartma haşlama vs), pirinç pilavı, şekerli besinler (cıkolata vs ) kola cips beyaz ekmek, hazır meyve suyu, meyveli soda vs azıma sürmedim ve yaklaşık 8 ay da 32 kg verdim. herkes yerken ben baktım ( ama ınanın canınız cekmıyor) kendınızı oruclu gıbı goruyorsunuz.
    bu süre zarfında kullandıgım insülin dozajı herseferinde düştü ve şuan kullanmıyorum doktor kesti. şeker hapı dahi kullanmıyorum çünki vucut yaglanması gitti spor ve saglıklı beslenere kıloyu koruyorum.

tavsiye: kilodan kesınlıkle uzak durun inanın sabır etmesi bazen çok zor oluyor. nefis hiç boş bırakmıyo. ama herseye ragmen yemek yemek guzel :D

3. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    guaydın abı hayırlı sabahlar.

4. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    hoşbulduk abi. dun bırısı facebook da profılde bırısı resım paylasmıs buyuk ada dıye teknede balıkları cekmıs anaam hepsı su yuzunde. abı bı tekne ıle gıdek balıga bırgun vallahı söz bıncem ama bıraz buyuk olsun :D

5. cengiz doğru

cengiz doğru cengiz

Favori Kamış:
    lineaeffe surf mill 4.20,okuma v system 2.70 10-40 spin,lineaeffe xr boat
    Favori Makine:
    Daiwa entoh 4500,okuma safina pro 40
    Helal olsun kardeşim gercekten azmin zaferi:)bende evlendikten sonra aldım hep kiloları evlindiğimde 70 kiloydum şimdi 85 olmuş artık yeter kararlıyım vericem rahatsız olmaya başladım çünkü.

6. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    herkes evlenınce kılo alıyor ben evlenınce verdım :D dugunume 1 ay kala damatlık aldım. dugun gunu gıydımm buyuk geldı :D 42-32 pantolon gıyıyodum kot. suan 34-32 gıyıyorum :D

7. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    nere gıttı mıllet ***. canım sıkıldı valla gelınde ıkı laklak edek :D

8. Cihan

Cihan Yetkili Kişi

Herkese Merhaba,

"Öneriler" sayfamızda arkadaşlarımızca dile getirilen bazı önerileri dikkate alarak, bugün itibariyle forumda bazı düzenlemeler yapmaya başladık.

28 Temmuz 2012 tarihinde sayfa üyelerinizden İsa beyin "Şimal" bu konudaki önerisi üzerine "Grup sayfaları" adı altında bir kategori oluşturulmuştur.

http://www.balikavi.net/forum/showpost.php?p=976347&postcount=306

Bu kategoriye kıyı raporları niteliği taşımayan fakat Grup özelliği bulunan tüm başlıklar zaman içerisinde dahil edilecektir.

Sizlerden gelen talep üzerine bu açıklamada bulunmak icap etmiştir.

Anlayışınız için teşekkürler.

9. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Açıklama için teşekkürler..

İsa'nın böyle bir öneride bulunduğundan haberim olmadı, keşke bu öneriyi bizlerle de paylaşmış olsaydı..

Yalnız zamanlama kötü oldu, çok talihsiz bir zamanlama.. dünkü olayın üzerine bugün bu işlemin yapılması şaibeli ve moral bozucu oldu.. bu işlem sadece İsa'nın önerisi ile yapılmamış gibi geliyor bana.. zira İsa bu öneriyi 1 ay önce getirmiş.. belli ki can sıkıntısını gideremeyen bazı kişiler bazı yerlere şikayette bulunmuşlar.. adres verirlerse en uygun yerlerine yakmaları için en kaliteli kınadan bolca gönderebilirim kendilerine !! Her neyse dediğim gibi zamanlama kötü ve can sıkıcı..

Arkadaşlar ben bir süre forumda herhangi birşey paylaşmayacağım, sizlere iyi sohbetler..

10. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    bu sabah selam verdıgımde selam vermek yasaklandı dendı ben once anlam veremedım sımdı geçmıse donusk msjları okuyunca anladım mevzuyu.
    gerçekten zamanlama bıraz kötü olmuş. konunun eski yerinde gelmesi daha iyi olacağı kanaatindeyim.
    Berkan abimin sözlerine saygı duyaraktan bende forumda paylaşım yapmayacağımı siz büyüklerime bildiririm.

11. Itouch®

Itouch® Aytaç

Favori Kamış:
    Cedros Telesurf 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65a
    Bende bu düzenlemenin uygun olabileceği, fakat dünkü muhabbetin arkasından yapılmasından dolayı forum yöneticilerini kesinlikle kınıyorum. 1 aydır neredeydiniz, çokmu zordu bu grup sayfasını bir aydır açamadınız da dünkü muhabbetin arkasına denk getirdiniz.

Şunu belirtmek isterim ki tek balık avı paylaşım platformu bu değildir ki biz 15-20 kişi bir blog, forum, facebook ta bir grup oluşturup oralarda yazışabilirdik.

Şimdi bizim konumuzu grup sayfalarına taşıdınız biz mesaj yazdığımız zaman yine en üst konu olacağız o zaman bazı gerizekalı, grubu içlerine sindiremeyen arkadaşlar en üst konuda bizi göremeyeceklerinimi sanıyorlar, o zaman mauselarına tıklatacak birilerini bulurlar...

Benim şahsi görüşüm Berkan abi gibi paylaşımda bulunmamak değil, bir süre bu forumu hiç ziyaret etmemektir.

AlikeMAL beyin dediği gibi bu bir tehdit değildir. Çünkü kimse kimseye muhtaç değildir....

....Amacına ulaşan arkadaşlara, Avatarım Hediyem Olsun....

Not: Olması gereken bu olabilirdi fakat bugün değil. Bu şekilde bir üslup kullandığım için Forumdaki diğer arkadaşlardan özür diliyorum....

12. sabriyazici

sabriyazici sabri

selamun aleyküm cümleten arkadaşlar

13. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Telesurf 4,50 , Okuma Vsystem Spin 270 cm. 20-60 gr.
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    Selamün Aleyküm, herkese hayırlı işler..

Sayfamızın yeni yeri hayırlı uğurlu olsun..

14. sabriyazici

sabriyazici sabri

Aleyküm selam denizim aynen yeni yer hayır lı olsun herkese

15. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    Aytaç nasılsın?? Yüzünü gören cennetlik ya:)

16. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Berkan Abi küsme ya.. Biz işimize bakalım, kimseyle polemiğe girmeye ihtiyacımız yok ki.. Sen ne diye paylaşımı bırakıyorsun?

17. Cihan

Cihan Yetkili Kişi

Aytaç bey Merhaba,

Yollanan her öneriyi aynı gün değerlendiremiyoruz. Kategori açılması için halen bekleyen bir çok talep var. Öneriyi dediğiniz gibi 1 hafta veya 2 ay sonrada gerçekleştirebilirdik. Peki sizce samimi bir uygulama olur muydu? Küçük hesaplar peşinde olan bir site yönetimi için iyi bir yöntem ama biz öyle düşünmüyoruz.

Arama sayfalarından herhangi bir konuya mesaj yazıldığında üste çıkmasını engellemek mümkün. Ancak böyle bir niyetimiz zaten yok. Eğer öyle olsaydı ve dediğiniz gibi şikayet üzerine bu kategori oluşturulmuş olsaydı onuda yapmamız gerekirdi. Bu nedenle kategori oluşturulurken İsa beyin önerisinin dikkate alındığı ve şikayet üzerine oluşturulmadığı, sayfanızın Arama sayfasından kaldırılmadığından anlaşılacaktır.

İnternette bugün 70'den fazla balıkçılık sitesi bulunmakta. Bizler hiçbir zaman ilk ve tek olduğumuzu iddia etmedik. Sizler özgür iradenizle siteye üye oldunuz ve buradaki ortamı sıcak bularak, arkadaşlıklarınızı oluşturabileceğiniz kanaatine vararak bu sayfayı oluşturma kararı aldınız. Bizde zaten bunun farkındayız ve güveniniz için teşekkür ederiz.

Oysa site yönetimi olarak Grup kurma, taraf tutma ve birlikte hareket etme gibi eylemlerini benimsemediğimiz için forumda daha önce de açık olan:

http://www.balikavi.net/forum/forumdisplay.php?f=44

"Bölgesel Amatör Balıkçılar" başlıklı gruplar kategorisini bu amaçla yayından kaldırmıştık.

Ancak Anadolu kartalları grubundaki arkadaşlarımızın samimiyeti ve gruplaşma, taraf tutma, reyting sağlama gibi eylemlerden uzak olduklarını her daim belirttiklerinden ve bunu da her daim dile getirdiklerinden bu sayfanın oluşturulmasına engel olmadık. Zaman içinde de aynı düşünceye sahip arkadaşlarımızın benzer sayfalar oluşturmasına manide olmadık. Bizler herşeye rağmen sizleri buluşturup, bir araya getirdiğimiz için mutluyuz. Lakin bugün bu mesajları sizden okumak bizleri ziyadesiyle üzdü. Yine de kendinizi mutlu ve huzurlu hissedeceğiniz karar ne olursa, bizde gönülden destekliyoruz.

18. Itouch®

Itouch® Aytaç

Favori Kamış:
    Cedros Telesurf 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65a
    Açıklama için teşekkürler, Şahsi görüşüm Uygulama doğru, zamanlama yanlış....

19. Itouch®

Itouch® Aytaç

Favori Kamış:
    Cedros Telesurf 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65a
    Sağolasın Deniz sen nasılsın, İş güç koşturma bizim aynı yani...

20. cengiz doğru

cengiz doğru cengiz

Favori Kamış:
    lineaeffe surf mill 4.20,okuma v system 2.70 10-40 spin,lineaeffe xr boat
    Favori Makine:
    Daiwa entoh 4500,okuma safina pro 40
    Aleyküm Selam abi nerdesin sen ya

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.