ANADOLU KARTALLARI Amatör Balıkçılık Grubu Buluşma,Organizasyon ve Paylaşım Platformu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında anadolukartalları tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. 39348

39348

Bizi aynı çatı altında toplayan forumumuza teşekkür ediyorum öncelikle.

Fakat dün akşam yaşanan olayların üzerine de Berkan'a ve aytaça%100 katıliyorum.

Birisi selamsz düstursuz lonk diye foruma sayfamiza girecek, çok çirkin bir üslupla sizden sıkıldım diyecek. sayfamizda yer alan binlerce paylaşımızı görmeden yalan söyleyerek geyik yapıyorsunuz demeye getirecek ve bütün bunların uzerine yönetim bugün müthiş bir zamanlama ile bu kararı alarak o kisiyi ikaz edeceğine ödüllendirecek. Kusura bakmayın ama bu harekete insan kırılır.

Olmadı hem de hiç olmadı. Uygulama doğru olsada zamanlama hiç olmadı.

2. sabriyazici

sabriyazici sabri

ben buralardayım cengizim sen nerelerdesin bi msj atıp arazi oluyosun :) ne var ne yok nasılsın

3. 39348

39348

Bende bir süre için paylaşım yapmama kararı almış bulunuyorum. Saygılar...

4. cengiz doğru

cengiz doğru cengiz

Favori Kamış:
    lineaeffe surf mill 4.20,okuma v system 2.70 10-40 spin,lineaeffe xr boat
    Favori Makine:
    Daiwa entoh 4500,okuma safina pro 40
    Umarım bu paylaşım yapmama süreleri yarın sona erer.kimsenin bizim keyfimiz kaçırmaya hakkı yok.

5. Dejavu

Dejavu volkan

Favori Kamış:
    Shimano Nexave 4.50 200
    Favori Makine:
    Shimano Super Aero Surf Leader CI4+ 35
    Cümleten Selamlar,,

Uzun bir aradan sonra pilot kardeşiniz aranıza döndü... Ekimde Ankara yolcusuyum 1.5 sene orada pilotaj eğitim alıp kısmetse dönücem tekrar Istanbula... Bu süreç oldukca yoğun bire bir ingilizce eğitimleri filan alıyorum bu nedenle foruma pek giremedim..
    Umarım sizlerde iyisinizdir...

Selamlar, Saygılar :)

6. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Telesurf 4,50 , Okuma Vsystem Spin 270 cm. 20-60 gr.
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    Yanlış yapıyorsunuz Metin Abi..

Sayfayla yakından uzaktan alakası olmayan, forumu ne derece takip ettiği belli olmayan adamın biri çıkıyor ortaya bir laf atıyor, hemen yüz göz oluyorsunuz.. Ne oldu? Sayfa taşındı..

Şimdi de ben yazmayacağım, ben paylaşmayacağım.. Niye???

Biz organizasyonumuzu yapıp, muhabbetimize bakan bir ekibiz.. Sayfanın orda değil de burda olmasının bize faydası ya da zararı ne? Başlık önde olunca bize maddi çıkar mı sağlıyor? Sırf adam şikayet etti diye mi bu tepki?

Bir şeyi unutmayın; ekibi ekip yapan başlığının nerde olduğu değil, içindeki insanların tutumlarıdır.. Ortaya birinin attığı lafla polemiğe girmek, yüz göz olmak, sayfa taşındı diye yönetime tepki koyup boykot etmek bize birşey kazandırmayacağı gibi forum içinde kutuplaşmaya, ayrımcılığa neden olur ve bizi küçültür..

7. sabriyazici

sabriyazici sabri

Aleyküm selam volkanım nezamandır gözükmüyordun iyi olmana ve istemiş olduğun eğitimi almana sevindim Allah yardımcın olsun şimdiden kolay gelsin inşallah yakın zamanda seni yine sahalarda görürüz bu arada adını harbi vecihi diye değiştir istersen :) sağlıcakla kal

8. Dejavu

Dejavu volkan

Favori Kamış:
    Shimano Nexave 4.50 200
    Favori Makine:
    Sağol Sabri abi,
    Bakalım bu önümüzdeki bir kaç ay inebildiğim kadar inerim boğaza :) Keşke Vecihi olabilsemmm :)

9. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Telesurf 4,50 , Okuma Vsystem Spin 270 cm. 20-60 gr.
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    Volkan hoşgeldin:) Hakkında hayırlısı olsun.. Fırsat bulursan balığa gidelim bir ara..

10. sabriyazici

sabriyazici sabri

Olursun olursun hayırlısı ile denizinde dediği gibi yapalım bişeyler yakında :)

11. Dejavu

Dejavu volkan

Favori Kamış:
    Shimano Nexave 4.50 200
    Favori Makine:
    Sen ne zaman çağırdında ben gelmedim abi :)) hadi kalk gidelim... valla şimdi ne var ne yok bilmiyorum bile inanki, ama hafta içi gündüz hariç, akşam 15.00 dan sonra boşum ne zaman istersen gideriz. Hafta sonları full boşum :)

Inşallah Sabri Abi valla harika olur ne var ne yok siz biliyorsunuz... ne zaman isterseniz yanınızdayım...

12. sabriyazici

sabriyazici sabri

en yakın zamanda inşallah kısmetse volkanım :) elin oltada gözün telefonda olsun .

13. bitli_pire

bitli_pire Uğur ÖNER

En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Cümleten selamın aleyküm

Aytaç kardeşim uzunca bir zamandır görünmüyordun mesajlarını görünce çok sevindim.. Tekrar hoşgeldin..

Son birkaç gündür yaşananlar ve olan biten hakkında naçizane fikrimi belirtmek isterim...

Değerli arkadaşlarım sizlerle yaklaşık 2011 yılı Ekim ayı sonlarından beri tanışıyoruz.Ulaştığımız bu güne kadar sizlerle pek çok güzellik paylaştık...

Forum içerisinde iyi ve kötü günümüzde de hep beraberdik(ne mutlu bize )

Birlikte balığa gidip beraber yedik içtik birbirimizle varsa dert ve sıkıntılarımızı paylaşıp elimizden geldiği ve dilimizin döndüğünce birbirimize yardımcı olmaya çalıştık... Ben yaklaşık 3 ay önce Babamı kaybettim bu halimi burdan sizlerle paylaştım (hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim) beni tanıyan herkez işi gücü bırakıp benim o zor günümde yanımdaydı (tekrar teşekkür ediyorum) ve forum içinde pek çok kişi (tanısın tanımasın) baş sağlığı dileyip belki hiç bir şey yazmasa bile bir dua okuyup sevabını bağışladı...

(Bunu açık sözlülükle söylüyorum) Benim bazı arkadaşlarım bana halen bir başsağlığı dilemediği halde sizler yanımdaydınız...

Gelelim bu günlere....

Forum içinde kimi zaman balık tutup raporlarımız en ince ayrıntısına kadar paylaştık kimi zaman hal hatır sorup sohbet ettik mesaj sayımız 30.000 leri aştı...

Eee böyle olunca sayfamızı ziyaret eden arkadaşlar denk geldiklerinde raporla denk geldiklerinde sohbet ile karşılaştı bu yüzden de ziyaretçi arkadaşlar arasında fikir ayrılığı olmaya başladı kimi sohbet ediyorsunuz dedi kimi ortamı çok beğenip sizlere katılabilirmiyim dedi ...

Elbette katılmak isteyen kimse geri çevrilmedi ve ilk zamanlar 6-7 kişi olan birliktelik şimdilerde yaklaşık 20 kişilik bir grup oluşmasına vesile oldu...

Sayfamızın şu anda bulunduğu yer konusunda fikrim ise şudur:

Forumu okuyan takip eden bir arkadaşımız "Siz forum içinde sohbet ediyosunuz" diyerek bir mesaj yazmış (ve ne yazıkki bunu 30.000 mesajın üzerinde bir sayfayı okumadan yazmış)

Farklı fikirler bence bir "ZENGİNLİKTİR" ama yeterki doğru olarak paylaşılıp değer kazansınlar..

Bu arkadaşımızın yazdığı yazıdan hemen sonrada sayfamız "SANKİ" O arkadaş istedide böyle oluverdi gibisinden yeni yerine gelivermiş ..

Bence düşünce olarak belki iyi bir fikirdir ancak sadece "zamanlama hatası " olmuş diyebilirim...

Son olarak...

Bir kaç arkadaşım (kesinlikle düşüncelerine saygı duyarak) forumda paylaşımda bulunmayacağını belirtmiş ...

Ben bu forumda son 1 senedir iyi ve kötü herşeyimi paylaştım kimse bir sözüyle beni bundan alıkoyamaz...(ben alenen burada bir terbıyesızlık yapmadıgım müddetçe) İşte bu sebeple ben yine foruma müsait olduğum sürece yazıp raporlarımı sizlerle paylaşacağım...

Yazdıklarım içerisinde kişisel olarak kimseye karşı bir taraflığım yoktur ama yinede sürçülisan ettiysem affola...

14. aykut34

aykut34 AYKUT

Favori Kamış:
    lineaeffe spider surf
    Favori Makine:
    okuma salina16000
    En İyi Avı:
    aynalı sazan
    selamunaleykum arkadaşlar şunu belirtmek isterimki bu olaya üzülen ve paylaşmama kararı alan arkadşlarıma katılıyorum benim fikrim bu gerek aytaç gerek berkan gerek metin kardeşim kımse yokken laf yetıstırmısler o arkadaşa ben sonradan konuya dahıl oldum kendinizi biraz o tartismanın içinde görün o şekilde degerlendırme yapın sonradan okundugu zaman tabıkıde daha esnek düşünebilirsiniz evet o kişi rahatsız olmus olabilir ve eminim ki şikayette etmiştir en dogal hakkıdır da ancak şunu ifade etmeden duramayacagım zamanlama gerçekten çok ama çok yanlış sayın moderator arkadaşlarımız bunu bir hafta sonra yapmış olsa idiniz hiç bu konusmalar olmayacaktı ben öyle olmasını isterdim vede o şekilde yapardım bu cahilliğimle kimseyide kırmazdım neyse genede sayfamız cok güzel ve özeldi ama kusura bakmayın bende ara veriyorum kim ne derse desin hepinize saygılarımı sunarım

15. cengiz doğru

cengiz doğru cengiz

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Cümleten Selamun Aleyküm abilerim hayırlı akşamlar.

16. cengiz doğru

cengiz doğru cengiz

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Luzumsuz bir adamın yüzünden bu gün bunları konuşmamız çok acı.

17. cengiz doğru

cengiz doğru cengiz

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Bu hafta sonu bir org yapalım paylaşımın kralını görsün o adam

18. exape

exape alirıza

Favori Kamış:
    Vega Potenza , Italcanna Futura ,FF Fury Caster,Okuma V-System 2,40 10-30
    Favori Makine:
    Shimono Bullseye 9050 XT ,Daiwa Tournament z45 , Shimano Engetsu C3000HGMS
    En İyi Avı:
    Lüfer,palamut 1,8 kg.
    Herkese selamlar... Neler olmuş forumda yav. Dünkü olaydan sonra böyle birşey olması çok saçma olmuş. Onca zamandır paylaşılanları kimse okuyup görmedide bu gün ne oldu. Bazı şeylerin üst üste gelmesi gerçekten kafa karıştırıcı ve üzücü. Uygulama doğru olabilir saygım var ancak neden bunca zaman değilde şimdi???
    Neyse tanıştığım dostlarım arkadaşlarım abilerim kardeşlerim ne karar alırsa aynı kararı uygulamaya bende varım. Saygılarımla

19. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Kutuplaşma yok Deniz, olamaz da.. biz hiçbir zaman birbirimize düşmeyiz.. paylaşım yapmama kararım ise tamamen kişiseldir.. şevkim kalmadı.. moderasyonun yapmış olduğu bu ZAMANSIZ işlem tüm hevesimi kırdı.. tekrar ediyorum; sayfanın taşınmasına tepki vermiyorum, nereye taşındığı hiç önemli değil, ne zaman taşındığı önemli.. ben hala bu işlemin İsa'nın önerisi üzerine değil, o kendini bilmez şuursuzun sikayeti ile yapıldığını düşünmekteyim.. ben yine balığımı tutarım keyfimi yaparım ama bunları bir süre burada paylaşmayacağım.. benim insanları eğlendirmek gibi bir misyonum yok.. canı sıkılan can sıkıntısını başka yerde gidersin.. bunlar kişisel görüşlerimdir.. sizlerin görüşleri farklı olabilir, saygım sonsuzdur.. sizler benim dostlarımsınız ve hep öyle kalacalksınız..

20. sabriyazici

sabriyazici sabri

selamun aleyküm cümleten hayırlı günler hayırlı haftalar herkese beklenen yağmur geldi hayırlısı ile inşallah peşine düştüğümüz balıklar herkese rast gelsin

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.