ANADOLU KARTALLARI Amatör Balıkçılık Grubu Buluşma,Organizasyon ve Paylaşım Platformu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında anadolukartalları tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. cengiz doğru

cengiz doğru cengiz

Favori Kamış:
    lineaeffe surf mill 4.20,okuma v system 2.70 10-40 spin,lineaeffe xr boat
    Favori Makine:
    Daiwa entoh 4500,okuma safina pro 40
    Günaydın Anadolu Kartalları hayırlı günler.

2. sabriyazici

sabriyazici sabri

Sanada günaydın napıyon ne var ne yok haftasonu org ayarlıyormuşun nereye gidiyoruz :) bir önçeki sf verdim ben selamımı

3. cengiz doğru

cengiz doğru cengiz

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Aleyküm Selam abi.Abi o balıkların peşini bırak artık sonra fena olucak:)

4. cengiz doğru

cengiz doğru cengiz

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Bilmem nereye gitsek ki:)

5. sabriyazici

sabriyazici sabri

Ben nerden bileyim org sende gitar bende zargana sende sardalya bende :D

6. sabriyazici

sabriyazici sabri

hadi cengizim şu çok gizli planlarını açıkla bekliyorum

7. cengiz doğru

cengiz doğru cengiz

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Abi haşa ne gizli planı olurmu öyle şey:)

8. sabriyazici

sabriyazici sabri

:) :) :) tamam

9. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Abiler ve moderatorlere selamlar.
    yaşanan durum hakkında bende yorum yapmak istedim.

Öncelikle bu değişiklik yapılmadan önce şu kişiden (Şimal veya kemmrt)şöyle bir talep gelmiştir şöyle birşey yapılacaktır bilginiz olsun diye iki satır bişey yazılıp haber verilebilirdi. Sonuçda yeni çıkan bir yasa veya sistemde yaşanan bir sorun nedeniyle bu değişiklik yapılmadı tamamen keyfe keder bir olaydır ve herhangi bir acileyeti yoktur.

ikinci olarak her üye değişiklik talebinde bulunabilir hepsini sorgusuz sualsiz yapıyormusunuz merak ettim. Eğer böyle ise bende site girişinde ki alınan reklamlardan rahatsız oluyorum koca koca koymuşsunuz foruma girmekte zorlanıyorum. reklam yerinin değiştirilmesi veya reklam diye ayrı bir alanda tutulmasını talep ediyorum.

Forum içinde ki neredeyse tüm konular da yorum ve bilgi paylaşımı yapan neredeyse açılan tüm konulara katılım sağlayan ve ayrıca sitenin reklamını her fırsatta eşe dosta yayan bir ekip var bu grup içerisinde. dolayısı ile forumun hit yapma sebeblerinden birisi de bence budur ve göz ardı edilmemesi gerekir.

Yazılacak illaki başka şeylerde vardır. Ama artık yapılan yapılmış sayfa birilerinin rahatsız olmasından dolayı taşınmış, birilerinin canı sıkılmış, kalbi kırılmış olan olmuş bundan sonrasına bakmak lazım.

umarım bu kadar basit bir sebebden dolayı kimse foruma katılmamazlık yapmaz.

10. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Bu arada yarın sabah kartal tarafında avlanacak olan var mı acep?

11. exape

exape alirıza

Favori Kamış:
    Vega Potenza , Italcanna Futura ,FF Fury Caster,Okuma V-System 2,40 10-30
    Favori Makine:
    Shimono Bullseye 9050 XT ,Daiwa Tournament z45 , Shimano Engetsu C3000HGMS
    En İyi Avı:
    Lüfer,palamut 1,8 kg.
    Herkese selamlar...

12. sabriyazici

sabriyazici sabri

selam lar herkese aleyküm selam
    raporlardan da anlaşıldığı üzere gece yemli çinekop başlamış herkese hayırlı uğurlu olsun inşallah en yakın zamanda yan yana gelip gerekli düzenlemeleri yaparak kaldığımız yerden çinoları tutmaya devam ederiz :)

fatih senin kartal sevdan

cengizin küçükyalı sevdası

bit me ye cek :)

13. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    vala abi araba yok bisikletle yapabileceğim maksimum mesafeye kadar gidiyorum işte napim :) gerçi geçen gün haremden beykozun ilersine kadar gittik bi olta atıcak yer bulamadan tekrar kartal geldik gözünü sevdiğimin kayalıklardan rahat rahat sallıyorum :) tek sıkıntı kedilerden hızlı davranman lazım :)

14. sabriyazici

sabriyazici sabri

biliyorum fatih okumuş ve hayret etmiştim sen tut koca boğazda olta atıcak yer bulama bence beğenmedin gibi geldi ya neyse :) canın saolsun bu arada birçoğumuzda araç yok toplu taşıma araçlarına bindinmi hepsi senin nere ye istiyorsan götürüyorlar şimdi birde metro yapıldı kartala kadar ohh mis gibi daha ne olsun kartal kadıköy kadıköyden de istediğin yere geç hem aktarma yaptığından daha ucuza mal edersin balık konusunda evet kadıköyden tuzla ya kadadar geniş bir sahil olta atmak için ama ne kadar balık var nekadar zamanda tuttun ona bak birazda gerisi kısmet eğer balık var ise denk gelirsen boğazda kartalda 1 hafta da tuttuğun balığı 1 günde tutarsın tamam abarttım bayaaağı ama yinede bereketli olduğunu anlatmak için öyle yazdım sağlıcakla kal :)

15. Dejavu

Dejavu volkan

Favori Kamış:
    Shimano Nexave 4.50 200
    Favori Makine:
    Shimano Super Aero Surf Leader CI4+ 35
    Cümleten selamlar,

Palamut filan boğaza girdi derken akşam çinekop dip takım atanlar var...
    Ne yapsak bilemedim yahu.. Bence sabah'tan öğlene kadar palamut, öğlenden sonra istavrit, akşam ve geçe dip takımla sarıkanat yapabiliriz...

16. exape

exape alirıza

Favori Kamış:
    Vega Potenza , Italcanna Futura ,FF Fury Caster,Okuma V-System 2,40 10-30
    Favori Makine:
    Shimono Bullseye 9050 XT ,Daiwa Tournament z45 , Shimano Engetsu C3000HGMS
    En İyi Avı:
    Lüfer,palamut 1,8 kg.
    Valla volkan doğru dedin aynen uygulamak lazım da ne zaman ona tüm gün gerekiyor maalesef keşke öyle bir şansı olsa herkesin. Ancak yapabileceğimiz akşam üstü gidip yemlik istavritini almak ardından da gece yemli yapıp dişliyi kovalamak. Tabii genelleme yapmıyorum ancak bir çoğumuz için söylediklerin sadece heves :(

17. sabriyazici

sabriyazici sabri

aleyküm selam volkanım sorma bekliyorum zaten yarın kim istarvit aldım derse balığına el koyucam tabi izin verirse cuma aksamı için planlarım var bakalım kısmet şuan düşünme aşamasındayım nasıl yaparım diye cuma gündüz nöbet var 8 de çıkıyorum eve gelirim çıkıp bi hava alsam saat 12 gibi de mera da olsak falan filan işte neyse konuşuruz sen nasılsın iyi gördüm seni :) maaşallah Allah daha iyi etsin bahtın şansın açık olsun Allah rast getirsin

bu gün telden yazmıyorum ya yazdık ça yazıyorum :D:D:D

18. Dejavu

Dejavu volkan

Favori Kamış:
    Shimano Nexave 4.50 200
    Favori Makine:
    Shimano Super Aero Surf Leader CI4+ 35
    Aynen dediğin gibide olur hocam, yeterki herkese mümkün oldukca uyan bir gün olsun bu zamanlar artık başladı balık birşeyler yapmak lazım... Büyüklerin takdirine bırakıyorum...

19. sabriyazici

sabriyazici sabri

herkeze hayırlı akşamlar olsun biraz önce isa abi ile görüştüm bütün herkese selamları var karadenizde bugün 10 lu 10 lu çinekop çekmişler inanmayan yada yanlışmı okuyorum diye düşünen varsa ya tel açsın yada pazartesiyi beklesin resimler için

20. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Telesurf 4,50 , Okuma Vsystem Spin 270 cm. 20-60 gr.
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    Selamün Aleyküm.. İsa Abi ile ben de konuştum, 10'lu çinekop muhabbeti gerçek:)

Bu arada Eylül ayının 7'sinde izine çıkıyorum.. 3 seneden beri ilk kez izin kullanacağım.. Allah'tan bir mani gelmezse şu kumların üzerine yatıp biraz da ben güneşleneyim:) Belki kollarımdaki amele yanıkları geçer:)

İzine giderken yanımda olta götüreceğim ancak ne tutarız hiç bilmiyorum, şezlongu çekerim, oltamı dikerim, gelirse ekime kadar...... muhabbeti olacak biraz..

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.