Bugün saat 15.00 dan 17.00 a kadar Kuleli ve Vaniköyde istavrite çapari,çinekopa rapala attık ama maalesef sonuç sıfır.Kulelide 30-40 kadar avlanan balıkçılar vardı ama onlarında kovalarında hiçbirşey yoktu
arkaşlar bende kandili çubuklu civarında avlanıyorum fakat 3 haftadır bu tarafta balık yoktu, emin önüne gezmeye gitmiştik, ben hazırlıklıydım. baktım balık tutuyorlar, aldım arabadan oltaları doğru köprüye, köprü üstünde yemle balık alıyorlar, kenarda rapala ve çapari hiç sonuç vermiyor, maksadım genel olarak bilgi vermek yanlış anlaşılmasın lütfen,
Arkadaşlar kırgın oldu, ne balığı bekliyorsunuz? Sabır, hava lodosa dönerse belki Marmara'ya kaçan balık biraz yukarı çeker boğaza doğru gelir. Sabır, sabır.
Ben birşey merak ediyorum bu mevsimde üsküdar paşalimanı ve daha ilerisinde kefal avlayabilirmiyim ? bide Kırgın dedikleri olay neye bağlı olarak gerçekleşir saygılar sevgiler
Ben üsküdarda ikamet etmekteyim bu mevsimde üsküdar ve ilerisinde kefal bulabilirmiyim acaba parklarda falan bide kırgın neye bağlı olarak gerçekleşi sevgiler saygılar
5 sene önce olsa kesin gelirdim ama 5 yıldır Kartal'da yaşıyorum Bunu buraya değil de Avrupa yakası sayfası veya Bakırköy-Yeşilköy konusuna yazarsanız çok ilgi görür kanaatimce..:thumb:
kefal avlayıp avlayamayacağını bilmiyorum ama kırgın olayını öğrendiğim kadarıyla açıklayabilirim. Deniz suyunda meydana gelen ani su sıcaklığı değişimlerinden ötürü balıkların ölmesi ya da baygınlık geçirmesi olayı. Genelde su aniden soğuyunca olur.
Beylerbeyi Polis Karakolu ile Sabancı Okulunun arasındaki parkın ordan kefal tutabilirsiniz.. Parkın ordan deniz kenarına inince sol uç kısım kefal merasıdır.. Takım olarak; Dip kıbrısı (ekmek sarıyorlar) Mevsimine göre de 12 - 14 no iğne ile palamutun kırmızı ciğerini takarak klasik dip oltası işinizi görebilir.. Not: Parkın ordan lağım da akıyor, baştan söyleyim..
Evet... 3 haftadır süren Şimal soğukları (İsacığım üzerine alınma yüzünden balık falan tutamadık. Bugün itibariyle hava lodosa dönüyor ve sıcaklık artıyor. Eh, savaş baltalarını gömdüğümüz yerden çıkarma vakti geldi. Herkese rast gelsin arkadaşlar...
Evet Kerem abininde dediği gibi nerdeyse 1 aydır balığa çıkmıyorduk.Bugün bende takımları hazırlayıp yarın kısmetimi arayacağım Heyecan bastı ha