Doğruyu söylemek gerekirse bende çok özledim yahu! Hani şairin dediğini biraz değiştirip; "Beni bu soğuk havalar mahvetti!" diye haykırmak istiyorum. Bakalım, yarın şansımı deneyeceğim. Gerçi, bu soğuklardan sonra balık bir anda toparlanmaz ama varsın oltamız denize kavuşsun.
Hava cidden ısınmaya başladı, bugün epey hissettirdi.. 2 güne kadar 10 dereceyi görecek, inşallah hafta sonu da sıcak ve kuru olur.. haydi arkadaşlar, birkaç tane resimli rapor paylaşın da gözümüz bayram etsin.. valla siz paylaşmazsanız ben haftasonu kesin paylaşıcam artık ona göre
önden buyukler berkan abı beklerız resımlerını aslında kartal sahılden eşikına denemek ıstıyorum gecen sene verımlı olmus oralar ama tek gtmek ıstemıyorm
Güray kardeş selam, kartalda bende eşkina çıktığını birçok defa duymuşumdur. Fakat bana hiç nasip olmadı. Bu cuma için ben niyetliyim gece avına . Belki bir arkadaşım da gelecek. Eğer sende gelirsen ve Berkan da katılırsa güzel bir gece avı yapabiliriz. Ne dersiniz ?
selam avlak sorun degıl mekan cok gece avında kartal sahılınde bu ara kımseyı goremıyorum adalar karsınında iş yaptıgını sızın gıbı duydum bende hatta burgaz adasından bıle alan kısı bılıyorum önemlı olan yem olayı teke bulamamıcagımızı farz edıyorum bunun ıcın canlı boru kurdu ve mamun gerekır bunuda ızmıtten onceden yemcıyı arayp ayırtmak ve almak gerekır.
Cuma katılamam arkadaşlar, cumartesi için başka av planı yapıyorum.. ardarda iki gece ava gidersem hanım beni eve almaz sizlere rastgelsin :thumb:
Ben cuma gecesi şansımı deneyeceğim. Yerimi de söyleyeyim , kartal bülent ecevit kültür merkezinin tam karşısına düşen kayalıklar. Adalara yük götüren teknelerin olduğu limanın civarı. Orada bir batık var , kıyıdan 20-25 mt. açıkta . Hem batık var hem kayalıklar var . Teke ile uğraşamam , av marketten boru kurdu alıp giderim.Fakat eşkinaya uygun şamandıralı takım hiç yapmadım. Biraz bir araştırmadan sonra bu sorunu da aşarız . Bakalım ne olacak .
Öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşlar.Bir balığın nerde olduğunu tabiki deneyerek öğrenmek gerekir ama,merak ettiğim şey eşkinayı beykoz da duyan,gören,dedikodusunu bile duyan varmı?Burada denesem saçma olurmu?
Herkese iyi akşamlar Bugün çubuklu sahildeydim 2 kişi olta atıyordu ama kova larında hiç birşy yoktu.. Bu balık ne zaman gelicek bizim buralara artık
Merhaba arkadaşlar Kulelide saat 08.30 ile 11.00 Silikon ve rapala çalışmaları sonuçsuz kaldı. Yine hafta sonu hüznü.Ama bilinçli gittiğim için çok üzülmedim. Tabiki soğuktu ama oranın müdayimleriyle kahvaltı çay ve muhabbetti daha keyifli.
İstavrit avında çapariye geliyorsa,mutlaka deneyeyim,yem olarak beykozda ne kullanabilirim ,birde mevsimi İstanbul da nedir?
Sıkça alışveriş yaptığım malzemeci aynı zamanda yem de satıyor. Dediğine göre yemleri İzmir den aynı adam getirip muhtelif malzemecilere veriyormuş. Tedarikçi adam İzmirden yem getirmediği için pek kimsede yem olmaz dediler. Fakat İzmitte var diye sordum , onlara başka biri getiriyor olabilir dedi. Yem işi de bir nevi distribitörlük gibi Fakat 1 haftaya kadar hertürlü yemi almaya başlayacaklarmış. Bende tel. bıraktım gelince arayacak ve ayıracak 2-3 paket.
bahsettiğim kartalda . Yemler gelsin bir görelim önce . İyiyse eğer isteyen arkadaşlar için de alabilirim. Haber veririm yine .