Pendik tarafında veteriner lojmanlarının önünden av yapıcam cumartesi.Yem ,takım ne tavsiye edersiniz?
abi ben bugün gidemiyorum malesef yaa inşallah başka bi gün karşılaşırız o tarafta. iyi haberlerini bekliyoruz şimdiden RASTGELE.
bu gce dediğim gibi vaniköye gittik yemli denedik malesef sonuç sıfır baya bir beklememiz lazım herhalde
Balık yok arkadaşlar. Kıyıdan balık tutmak için suyun ısınmasını beklemek zorundayız. Dün Üsküdar'da suyun sıcaklığı 3 dereceydi. Çok soğuk, çok!!!
ısınsın artık yaa burda krize girdik artık ruyalarimizin bankosu oldu hergün rüyamda balık tutmaktan sıkıldım reel'e geçmek istiyorum ALLAH'IM duy sesimizi
Yer: Beylerbeyi Sabah 08.00 - 09.00 çapari ile istavrit denemelerinde sonuç 0.. Su hala bulanık, akıntının yönü bile belli değil..
yer: üsküdar sabah 08:00 öğlen 12:00 çapari ile istavrit denemelerinde sonuç 1 adet bunada şükür balığı gördük enazından
yer: üsküdar sabah 08:00 öğlen 12:00 çapari ile istavrit denemelerinde sonuç 1 adet bunada şükür balığı gördük enazından son 2 aydır gördüğüm en iyi rapor
inş inş geçicen rast gelsin hayırlısı ile hadi güzel haberlerini bekliyoruz tekrar tekrar rast gelsin
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: yapma ya havada çok güzel neyse vardır onda da bir hayır inş birdahaki sefere güzel haberlerini alırız
kartal iskele bu gün yemli sıfır çapari sıfır dragostan bir iki kişi geldi yanımıza daha sonra kovada 30-40 kadar gümüş almışlardı keskince kart6ala doğru akmışlar bir iki tane gümüş aldım onlardan yem için belki taze yeme gleir diye yine bişe çıkmadı mezgite tavuk göğsü attık sonuç sıfır . ayrıca midye karides den de bişe çıkmadı...