akşam üzeri üsküdara uğradım ne var ne yok diye, bir kişi o ara rapalayla çinekop aldı fazlada durmadım, inşallah balık yüzünü gösterir.
bugünde uğramak nasip oldu üsküdara, kovalarda iyi çinekop vardı deniz bugün belliki herkese nasibini vermiş,bugün düne göre balık tutan daha fazlaydı.reeling
Bu sabah bir hevesle çıktım yola kandillide idim.Gün ışımadan ve tek başıma isim koca iskelede yaklaşık 1 saat elimde bulunan her model rapalayı denedim.Sonuç sıfır ama pes etmedim 30 dakika kadar da istavrit çapari denedim o da sıfır baktım olacak gibi değil vaniköye uğradım orada da kimseler yok oltamı bile çıkarmadım sahilde balık değil balıkçı avına çıkmıştım sanki sırada ki mera vaniköy camisi idi burada da bir Allah'ın kulu yok kendi kendime bugün sahile bir tek ben mi indim dedim.Ama durmak yok yola devam sıra da kuleli var orada mutlaka birileri olmalı derken kulelide aldım soluğu aha oda ne 1 malzemeci iki tanede ihtihar var malzemeci henüz yeni gelmiş takım çantasını açıyordu. İhtarın birine selam verdim rastgele dedim eyvallah dedi varmı birşeyler dedim silikonla atıyorum sıfır dedi bende takımları çıkardım 1 saat çapari denedim sonuç kocaman bir SIFIR ne zaman gelecek bu balıklar zaten aşağı yukarı iki aydır sahile inmemiştim bol bol deniz havası aldığım bana kar kaldı.............
balıksız bile olsa çok güzel bir rapor inş bukadar aramanız karşılıksız kalmıyacak ve çok güzel avlar olucak bu sene rast gelsin
merhaba;nisan 15-20 sinden sonra bekliyoruz... güzel ve zefkli raporunuz için ayrıca teşekkürler :thumb:
arkadaşlar dün arkadaşım 3 olta atmışlar 2 3 saat ama durum 0 yunus girdi demişler ama bilmiyorum genede 10 gün sonra başlar tahminimce yani nisan ayında özellikle zargana ve kefalleri beklicem
aradabir girip bakıyorum varmı rapor gibisinden, ses çıkmıyor kimseden, üsküdardaki haberler güzel, havalarda düzeliyor, yavaş yavaş takımları raftan indirmek lazım, bereketli yeni bir sezon olur inşallah.
Arkadaşlar, bugün öğleden sonra Üsküdara ufak bir gezinti yaptım.Şemsipaşada kovalarda hatırı sayılır çinekop ve sarıkanat vardı ve halen yakalanıyordu.Ancak oldukça kalabalıktı, insan seli arasında rapala sallamak için gerçekten sağlam sinirlere sahip olmak gerekiyor.İstavrit hiç yoktu, zaten deneyende sadece iki kişiydi.İlgilenen arkadaşlara duyurulur
Şu anda yakalanan balıklar, kırgın yüzünden göç edemeyip kalan balıklar. Soğuk yüzünden de oldukça yağlanmışlar. Geçen hafta çarşamba günü Üsküdar'a gitmiştim. İki tane şimdinin Sarıkanat'ı (23-24 cm) olan balık aldım. Akşam hanımla çerez olsun bari diyerek yaptık ama ciddi ciddi doyurdu şaka bir yana. Balıklar oldukça yağlanmış ve çok lezzetliydi.
Yahu benim işler balık yokluğunda çok yoğunlaştı. Yoksa balık olmadığı için ben mi işlerin üstüne düştüm bilemiyorum ama bu ara zaman sıkıntısı çektiğimden pek uğrayamıyorum arkadaşlar.