Söz meclisden dışarı ; Onların gözleri yerlerinden çıkmış, ağız kenarlarından salyalar akıyordur. Yumurtalıcakmış vs vs. umurlarında olmaz onların 10 tane kova ver hepsini doldururlar
Tarih 14.04.12 Saat 08:30 - 12:00 Yer üsküdar Takım 10' lu yeşil çapari Kurşun 125 grm Hedef istarvit sonuç kılçık bile yok Herkese rast gelsin
dün kartaldaydık yemli yemsiz çapari slikon her şeyi denedik sonuç olarak bir kaya balığı bir deniz yıldızı ve yengeç yakaladık tabi hepsi geri salındı. çok ilginç bir olyada şahit olduğum 20-30 metre açıkta irice bir balık kefal diye düşündüm suyunda üzerinde adeta zıplayarak dnas etti bir kaç kere
merhabalar.... bugün beykoz burunbahçe 14:00 19:00 arasında sıyırtma ve çapari ile balık avı denemeleri malesef 1 adet trakonya ile sonuçlanmıştır iyi tarafı hafif rüzgar ile bol güneş ve yakın mesafe yukarı ve aşağı inen yavru yunuslardı yeni başlayanlar için önemli trkonya ya dikkat edin mezgite benziyor ama süper can acıtan dikenleri var
rapor yazmak için biraz geç kaldım ama üyelik işlemleri biraz uzun sürdü kusura bakmayın Üsküdar da iskeleyi geçince caminin biraz ileresinde fenerin yanında cuma günü 8 pazar günü 9 tane sarıkanat aldım. Fakat balık nazlı herkesin rapalasına atlamıyor sadece sarı ve yeşil renkli rapalayı seçiyor genelde onlara geliyor. Sahilde hiç tutamayanlar vardı bu yüzden açık renkli rapalası olan götürdü belli bi saati yoktu sabah 9 dan ben akşam dönene kadar yaptı
Ahmet kardeşim tebrikler :clap2: avlanmak için zor bir mera seçmişsin, Şemsipaşa akıntısında avlanmak maharet ister, bir de üstüne sarıkanatları kovaya atmışsın daha ne olsun.. keşke 1-2 foto da çekmiş olsaydın, fotoğraflı raporlar gözümüzü gönlümüzü şenlendiriyor.. tekrar tebrikler, afiyetle.. :thumb:
berkan abi teşekkür ederim pazar yoğunluğu falan gerçekten biraz zor oldu bide kıyıya yakın biyerde sanırım ağ varmış biçok rapala patlattı sahildekiler ve ben fotoğraf var aslında ama yükleme işini şuan öğreniyorum arkadaşlarında yardımıyla kısa süre içinde eklerim
tebrik ederim awın her daim bereketli olsun balıklar boğaza girmeye başladı demek iyi 20 güne kalmaz yayılırlar
Sadece can acıtmankla kalmaz , en yakın sağlık kuruluşuna gitmek gerekir . Allah korusun sonunda ölüm bile olabiliyor.
Trakonya'nın sırt dikenleri cilde temas ettiğinde şiddetli ağrı ve uyuşma ile kendini gösterir.. balık yavru bile olsa çok fazla can yakar.. tecrübeyle sabittir.. çaparime takılan iki yavru trakonya oltanın ucunda şiddetli rüzgarla savrulup dikenleri koluma batmıştı, antihistaminik iğne olmama rağmen acı etkisini 2 gün kadar hissetmiştim.. Trakonya zehirlenmelerinde dikenin battığı yere sıcak su uygulamasının iyi geldiği söylenir (tecrübe edenler der), ancak bu uygulamanın vakit geçirilmeden hemen yapılması lazım.. termosunuzda çay varsa hemen o bölgeye dökebilirsiniz mesela..
köprüde bende bir seferinde yakalamıştım iri boydu aşağıya baktım iyi izmarit yakaladım diye sewindim çekerken millet trakonya diye bağırınca oda ne deyince millet sakın eline alma dediler bez parçasıyla benden önce dawranıp aldılar sağ olsunlar belki millet görmese ben izmarit diye elime alıp acı tecrübeyi tadacaktım