nerede o eski Cenani raporları ona özenip bir iki çakma rapor da ben koymuştum ama benim de hevesim kaçtı
Önce fotoyu buraya yükle: http://www.hizliresim.com/ Sonra altta çıkan forum kodunu kopyalayıp siteye yapıştır, hepsi bu :thumb:
Selam, Şu an Üsküdarda istavrit yok ama tekneylen kanaldan almak mümkün, sabahları rapala ile çinekop alanlar var ama bir günü bir güne uymuyor..biraz daha beklemek lazım istavrit için eli kulağında.. Rast Gelsin
valla bi başlamadı gitti balık nisan oldu haala yok.. iki haftadır boşta oldugum için hafta içleride deniyorum ama yok.. 12 nisanda askere gidiyorum gitmeden bi tutaydım boğazda şöle bir iki kilo istavrit iyi olurdu.. ama benim gibi tutamayanlara tavsiyem geçen hafta iki üç gün üstüste elmalı barajında hergün 40tan fazla sazan tutup saldım ama yagmurlardan sonra orasıda bulandı daha yapmıyo
arkadaşlar istavrit, çinekop ve kefal harici başka birşey yakalayamız mı. bugün beykoza gideceğimç sahilden netür balığa nasıl denemeler yapabilirim. amaç balık tutmak değil hem tecrübe etmek hemde spor yapmak.
ince istavrit çaparisi ile denemeler yapanlar vardı, bende rapala ile öylesine eğleneyim dedim. sonuç tabi sıfır. yer beykoz. öğle saatleri
değerli arkadaşım bence kuleli köşedeki kayalıklardan rapala yapmanı tavsiye ederim geçen sene tam bu zamanda ben 10-12 sarıkanat alıyordum,tabi hafta arası şu an yeyer geçişler var zira hafta sonu üsküdarda hatırı sayılır sarıkanat almışlardı,tabi orada balık yakalamak aşırı beceri gerektiriyor.
arkadaşlar üsküdar sahilde açıktan çinekop alıyorlarmış rapala ile ama orada rapala atmak kalabalıkta gerçekten sıkıntı
donus baligi yagsiz lezzetsiz oluyormus hic yemedim ama oyle ise hic gerek yok hersey zamaninda guzel/cinekop icin ekim ayini beklemek lazim bence/istavrit de 2 gun yagmur gorsun bogaz arkasindan gelir bakin gorun
Evet donüş balığı iri ama lezzetsiz aslında tutulmamamsı lazım sonuçta yumurtaya gidiyorlar...bu arada kandilli akıntı burnunda lüfer alanları gördüm 2 gün evvel ama çok kalabalıktı.. Rast Gelsin
üsküdar sahilde ewt çinekop yaptı ama üsküdarlı inşşat nedeniyle alanamadı o yüzden kandilli iyi derecede adetli lüfer alınmış ve halada yapıyor dün 7-8 adet alamlar varmış sarıkanatlar hariç sarıkanatları balıktan saymıyorlarmış lüferi çekince üsküdar kandillide avda üsküdar sahildede inşaat var tercih sizin