çingene palamutu doğru çinekop yanlış dişli ortada yok şu an akşam ve sabah çok erken sardalya istavrit geliyor başkada balık yok rastgelsin
Çinekopda doğru En azından Doğanyurt tarafı için sabahları erken dediğiniz gibi alıyorlar. Ama tam zamanı için daha var.
selamun aleykum hayırlı geceler . bugun anadolu yakasında ydık . giddiğimiz mera güzel av verdi tabiki 2 -3 kısı alabildik diğerleri alamadı . 2 kg balık var yaklasık adam bası herkese hayırlı iş günü iyi geceler
ilk kayda deger raporum bugun bogaz capari denemelerimın meyvesinı aldım turuncu renk capari calıstım balık cok seyrekti herkese rasgelsin Uploaded with ImageShack.com
üstad merhaba; akşam üzeri boğaz köprüsünden geçerken tekneler dikkatimi çekti yana yakıla palamuda dönüyorlardı. balıklar ideal boya yaklaşmışlar,devamı gelir inşallah, afiyet olsun.
maşallah herkez palamut peşinde, avlarınız daim olsun özkan abi palamut sezonunu nezaman açaçacağız kışımı bekliyeceğiz.
Sifrah yaparmiyim hafta sonu balik olurmu bilmem ama bu hafta sonu palalarin izinde olacagim, Bu hafta ne tatli su ne zargana, İllede palamut Ruzgar azaliyor yukarilara cikmam lazim.
Hakan cumartesi günü rüzgar durumu çok iyi.Ben sezonun ilk siftahını yapmayı düşünüyorum.İstersen yapalım bir organizasyon
pazar günü başka bir etkinlik var, onun antrenmanları için cumartesi günü başka yere gidebilirim. cumartesi günü yarım gün çalışıyorum. öğleden sonra ya antrenmana giderim yada sahile balık tutmaya, cuma günü haberleşiriz.
Dün hava çok rüzgarlıydı.Kulelide palamut yok, kandilli toplam 4 tane, arnavutköy 0 , istavrit çok azdı. Silikon takan istavriti kaptı. Balık açısından fakir bir gündü