Arkadaşlar ben kefal avına çıkmak istiyorum kadıköyde yaşıyorum haydarpaşa garına veya vapur iskelesine 10 dk uzaklıktayım bütün takımlarım tamam tek eksiğim iğne ve şamandıra sizce kadıköyde söylediğmi yerlerde kefal yakalayabilirmiyim.
dediğin yerlerde kefaller resmen oynak yapar ancak oralardan yakalayacağın kefalleri tüketmeni tavsiye etmem, pek temiz olacağını sanmam..
Yok ben sadece tutmak için tutacağım daha sonra tuttuğumu da orada tutan birine vereceğim tek istediğim gülü kuvvetli bir balığı oltamın ucunda hissetmek ve onu çekebilmek
Hatta bugün kadıköyde gezmeye çıktığımda 25 30 yaşlarında birinin elinde kova ve sırtında çanta vardı haydarpaşa da 3 saatte 45 tane balık tuttuğunu söylüyordu arkadaşına
Teşekkür ettim. Konuda oradan kefal tutamayana kız vermediklerini söylediler o kızı almak için tutacaz artık )))
Merhaba, Zargana avını saat kaç gibi yaparsak verimli olma ihtimali yüksektir ? ben hiç zargana avı yapmadım. Bir iki kere lüfer takımına denk geldi ama özellikle zargana için atmadım. Kaç gibi orda olmak gerekir ? ve ne tür aksiyonlar verilmelidir ? istavrit gibi tarama mı yapmalı. atıp bekletip bekletip mi cekmeli. çok mu ufak hareketler yapmak lazım yoksa anî hareketlerle mi ? gümüş işi zor olduğundan iple avlanmayı düşünüyorum.
Bekliyoruz inşallah. Perşembe günü oradayım liman dışından ve içinden bakıcam. Belki maşatlık ve ya ağlayan kaya taraflarıda olabilir.
sile ile ilgili raporlari merakla bekliyorum pendik bugün istavrit yapti fakat 2 saat bile surmedi.kesti aniden.20 adete yakin aldim cok şükür. mobilden yaziyorum kusura bakmayin
teşekkürler deniz abi, nasipse yakında şile ve sonrasına bir çıkartma yapacağız. geçenlerde ağvaya gittim. kayalıklardaydım, anladın sen onu , çok sayıda küçük defneler gördüm boyundan büyük sahteleri takip ediyorlardı.
arkdaaşlar boğazda da palamut var, rüzgar dindimi boğaza inin derim. rapala, kaşık, çapari hepsi sonuç veriyor.
son bir kaç gün ki izlenimim ve abilerin dedikleri Balık anadolu yakasında sabah 9-10 dan önce yapmıyor..
palamut anadolu yakasında kesın varsa izin alıp gidicem bilgisi olan paylaşabilirmi ? simdiden tesekkürler .
merhaba; açıklaması uzun süren çok sualler yöneltmişsin ya bence zargana avı teknıklerı bolumune ve benım zargana partlarında verdıgım bazı bılgılere bır goz at.
Özkan S.A,Dişli hakkında bir sorum olucak,, Sabah erken saatlerde boğazda rapala ile lüfer yoklaması yapmak sence nasıl bir fikir ? Sağlıcakla ve sevgiyle kal
Ben de yarın sabah kuleliye gidicem. Herzamanki gibi istavir çaparisi ile mi çalışmak doğru olur yoksa palamut çaparisi ile mi? palamut çaparisi ile istavrit te gelirmi acaba arkadaşlar? tavsiyeniz nedir?