Bugün Kuleli Vaniköy Kandilli istikametinde gezi yaptım kulelide epey olta atan vardı istavrite ama kovalar hep boştu akşam dönüşünde sadece 1,2 canlı istavrit gördüm onun haricinde çok durgun
süreyyaplajının yerlisiyim eşkina kırlangıç 90ların sonunda tükenmişti zargana istavrit mezgit yerini bilene tekir o da her yıl vermez çinekop lüfer her zaman olmaz başkada çıkmaz dolum bittikten sonra deriinlik 10 mt den başlıyaca k su ürünleri akıl edip balık bırakılırsa popülüsyon artar zamanla (cahil toplum doğayı katletmezse) o saydıkların our
Süreyyplajı ve o merada hiç bir zaman akıcı balık yapmaz sadece 1998 senesinde bir ay boyunca lüfer sürekli yapdı tutanlar tek tük tutar bir günde 3 tane lüfer 25 cm üzeri tutana helal olsun defneleri salın lütfen yazıktır.
Arkadaşlar işdeyim yarın ben erken gidip taze yem tutmaya çalışcam zargana istarvit detayları aksam konusuruz
Benim 50metre kadar sağımda iki kişi spin çalışıyordu sizmiydiniz. Ben Yaklaşık olarak migrosun önündeydim.
aslında biz biraz daha beltur tarafındaydık.. ama sağda solda kimse bişey alamıyordu, bir ara yanımızdaki şamadıralı atan kişilerden biri 2 tane istavrit çekti hepsi o.. biz 3 kişi yemlileri yatırdık birimiz onlara bakarken iki kişi spin çalıştık ama malesef 2,5 saatte oltalara hiçbir yaratık uğramadı.. balıkçıdan yemlik alınan istavritlerden kalanları kedilere verdik, onları kedi bile yemeyince hüsranın nedeni biraz olsun anlaşılmış oldu
Hüsranın nedeni güzelmiş Siz o taraflardasınız bildiğim kadarıyla. Kartal Balıkçılar Çarşısında geçen sene sürekli canlı istavrit oluyordu. Sanırım bu senede vardır. Arabayla beş dakikalık yol ve gidildiğine değiyor.