Kuleli , vaniköy parkı, balıkçı parkı,kanlıca,hayal kahvesi balık alamadık.1 haftadır bu meraları kovalıyoruz..rapala,çapari,kuyruk altı.. Vs teknikler ama yok...1 hafta kovalayıpta alamadığımız balık olmamıştı..bu sene biZim bu yaka böle geçicekse avrupa kıyılarına geçmekten başka şansımız kalmadı..
Konuyu açan Cenani kardeşimiz nerelerde, bilen var mı? Merak ettim kendisini, inşallah bir yaramazlık yoktur.
Merhaba Arkadaşlar ; Cumartesi şile de, pazar riva da spin kamış ile tarafımdan levrek kovalanmıştır Her merada en az 3-4 balıkçı olmamıza rağmen sonuç -0- Sahtelerime dalmaya çalışan martıları kışkışlayarak balıksız bir hafta sonu geçirdim.
arkadaşlar başka bır sitede balık bogaz ve karadenızde ddeğil tuzla kadıkoy arasında dıyor .. zarf atıp hedefmı sasırtıyor dersınız .bostancı kartal arasında haber yok mu
dun aksam harıc 3 gun ust uste gıttım maltepe bostancı arası sonuc sıfır bu aksam yıne denıcez kısmet bakalım..
Tuzla-Pendik-Kartal da 4-5 kere ava gittim ben dahil kimse bir şey alamadı. Genelde 3-4 istavrit aldılar o kadar.
Dün akşam kartal sahilde gerçekleştirdiğim yemli denemesinde 4-5 vuruş aldım . Fakat balığı kandıramadık. Vuruş olması bile yeter. Demekki aşağıda birileri var hihi hihi
Hafta sonu siledeydim vurus yok. Ama balik var sabah 8 den agece 2 ye kadar sadece bir kaba lufer alabildik. Balik tekli yada ciftli dolasiyo suru halinde degil.bu yuzden cok bekliyoruz birde taze yem sıkıntısı cok sabah zargana tutula bilir liman icinden.
selam resin kerem abiye yaklaşık 3 ay önce de özel mesaj attım ama siteyede girmiyor, haber alamadık.
Haklısınız , balık küçük olmalı ki yemler çok fazla parçalanmadan geri geldi. Sağından solundan küçük ısırıklar vardı.
Palmiyelerin ordaydım zaten , araç yoksa eğer her zaman aynı yere giderim . Kırık iskelenin 10 mt . sağı yada solu olur en fazla.
selam arkadaşlar bu akşam küçükyalı - kartal arası bı olta sallamak ıstıyorum .3 kişi. yem nerden temın edebılırım bıde mekan onerısı olan varsa cok ıyı olur . katılmak ısteyen varsa buyursun gelsın .