sağolun arkadaşlar yarın çıkacam isteyen gelsin zargana istavrit dişli maltepe idalepe k.yalı bir yer seçip atıcam sağlıkla kalınız
kanlıca hekimler sitesinin ordan 7 istavrit tutup çubukludan saat 9 akadar yemli denemesi yaptım ama vuruş dahi olmadı herkes aynı durumdaydıben giderken üç dört kişi kalmıştı.
simdi dragos orhantepe sahilden geldim. bir kisi saat 8 gibi guzel bir sarikanat tuttu. bense takimi suya indirir indirmez vuran tek baligi algilayamadim ve takimi tam mantarin dibinden koparmasina seyirci kalmak zorunda kaldim. ondan sonra saat 11e kadar hic hareket olmadi.
İyi şanslar rast gelsin...Bu dönem meralar çok kısır geçiyor balık alan 1 elın 5 parmağını geçmiyor havalar sıcak su sıcak böyle giderse ekimin 10 nundan önce istenilen şekilde avlanılamayacak...
şimdiden basarılar bol sanslar küçükyalı kartal arası vuruş oluyor .arkadasın dedıgı gıbı mantar ezık cıkıyor . canavar izlerı var kovalamak lazım ))
Özkan abi nasılsın ? önümüzdeki h.içi kısmet olursa birgün haberleşip yemli denemesi yapalım, ne dersin ?
Bayadır eşkina raporu göremiyorum anadalu yakası raporlarında kimse deneme yapmıyormu acaba, veya mevsimimi değil diyicem ama mevsimindeyiz diye biliyorum herkes lüfere palamuta odaklanmış durumda cuma gecesi eşkina için deneme yapmak istiyorum tavsiye ettiğiniz yer varmı.Yem içinde teke veya boru kurdu lazım nasıl temin edebilirim
Atilla bey bu sahilde yapılan düzenleme çalışmaları bizim meraları berbat etti yuvalar toprak altında kaldı,koçtaşın oralar yapıyor mu bilemem,ama bu aralar trend dişlide