Teşekkürler Özkan abi. Vuruşlar 20:40 civarı başladı. Bir ara durdu. Sonra 22:30 gibi tekrar başladı.
Bu akşam çubuklu da sezonun ilk açılışını yapayım dedim,3 saat lik bekleyiş sonucu sıfır,tek vuruş alamadı kimse.
Selam İbrahim, Uzun zamandır buralarda görünmüyordun Sahalara hoş geldin... Evet balık nazı geliyor, tekne ile çoşturanlar var ama kıyıdan çokda verimli değil... Rast gele...
Bu sabah kandilli parkı 0 çekti rapala çapari kaşık hepsi denendi lüfergillerden eser yok ama palamut çaparisine atlayan cesur istavritler vardı 5 -6 tane delikanlı istavrit alınca koyu yeşil 20/10 takımla 100 gr kurşunla 1 kg yakın istavrit tuttum tavalık çıktı
dolunay olayı bitti bu hafta kestanekarası fırtınasıydı .3 senedir bunun gibi hava şartlarını takip ediyorum kestanekarası fırtınasından sonraki haftalar çok iyi lüfer yaptı. Bu hafta nasip olursa şileye gidiyorum. Cepten anında canlı rapor yazıcam . Herkese rastgele.
Evet uzun a zaman forumdan uzak kaldım.Teşekkür ederim, hoşbulduk mustafa Bu akşam yine yoklayacağım merayı durumdan haberdar ederim...
İbrahim merhaba...Geçen sene güzel raporlar paylaşmıştın,inşallah bu sene daha da iyi olur.Bu arada geçen sene rapalayla ne zaman başlamıştı balık?
18:00-21:00 çubuklu denemesi yaptım.Kimse bir vuruş dahi alamadı.Geçen senelerki ki notlarıma göre bu sene balık çok geç kaldı yada balık meralara uğramadan akacak. Geçen sene eylul 15 gibi hatırısayılır dercede sarı kanat almaya başlamıştık.
Gerçekten foruma renk katan bir yorum. Hem bilgi hem tecrübe içeriyor. İnşallah dediğiniz gibidir ben bu hafta sonu uzun bir aradan sonra kartalda denemek istiyorum şansımı. Herkese bereketli avlar
Arkadaşlar genelde Kartal/ koçtaşın ordan atarım gecen hafta gıttım en son 1 ay ıcınde hıc dıslı alınmadı.Tekel ıskelesının oradan alındıgını soylemıslerdı dun aksamda saat 8-10 a kadar 1-2 vurus aldım cevremdede alan olmadı.Lufer oltasına 1-2 ıstavrıt takıldı sadece Saygılar
Hafta sonu sile limanindaydim yine tek vurus yok.ancak aldigim haberlere gore hafta ici balik yapmis.ama yinede istikrar yok. Excalibur un dedigi gibi kestane ksrasindan sonrasina bakmak lazim.
Dragos tarafında akşam üstü saat 16.00 - 19.00 arası gibi ince takımla yakından bolca istavrit alınabiliyor. Dişli çok seyrek.